آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همساده های محترم منو با دختر باران آشنا نکردین چه نسبتی دارن؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همساده های محترم منو با دختر باران آشنا نکردین چه نسبتی دارن؟ دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ بلیم کاملا تفهیم شد. خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ بلیم کاملا تفهیم شد.خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید نرفتیم که هنوز موقع رفتن گود بای همساده میگیریم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ آریودخت هستم من آبجی کوچیکه ی خان داداش سهند شدیم م که اینطور.آرتاش خانم دستم بهت نرسه :icon_razz: مبارک خواهر برادرات باشه.از کجا پیداشون شد؟بابا هم که پیدا کردی آره.بعدشم ما قرار شد بریم فرنگ برا ادامه تحصیل بلیم کاملا تفهیم شد.خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید تا من نگفتم :icon_razz: نرفتیم که هنوز موقع رفتن گود بای همساده میگیریم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ راستی عضو رسمی خونواده را معرفی میکنم مامان آرتاش فقذ فقذ فقذ :hapydancsmil: دختر باران به این شرط که در مورد آرتاش باهام مشورت کنه نبینم فرنگ مرنگ بدون اجازه من 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بابای هنوز توچلوام نرفتم کهاصلا باهم میریم بابای گل 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بابای هنوز توچلوام نرفتم کهاصلا باهم میریمبابای گل چه شکلکهایی :ws28: می دونم دخملم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ چه شکلکهایی :ws28: می دونم دخملم همش برا بابامه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ همش برا بابامه من چقدر این دخملم رو......................... :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شبت بخیر عروس گلم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شبت بخیر عروس گلم :hapydancsmil: شب بخیر بهترین قین آتای دنیاااااااااا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ راستی عضو رسمی خونواده را معرفی میکنم مامان آرتاش فقذ فقذ فقذ :hapydancsmil: دختر باران به این شرط که در مورد آرتاش باهام مشورت کنه نبینم فرنگ مرنگ بدون اجازه من از داشتن خانواده ای به این شلوغ پلوغی و خوبی خوشحالمهمگی با هم میریم فرنگ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ از داشتن خانواده ای به این شلوغ پلوغی و خوبی خوشحالمهمگی با هم میریم فرنگ بنده افغانستان رو دوست دارم سوریه هم بد نیست ترقه مرقه زیاده بچه ها چهارشنبه سوریها کیف میکنن موافقین خوش اومدین راستی مامی آرتاش 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ :ws28: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بنده افغانستان رو دوست دارم سوریه هم بد نیست ترقه مرقه زیاده بچه ها چهارشنبه سوریها کیف میکنن موافقین خوش اومدین راستی مامی آرتاش ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا من و امین تابع نظر باباسهندیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرتاشم خیلی به امین وابسته س:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شمام به آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس نتیجه میگیرم همه به نظر بابا سهند توجه کنیم مامان سحر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بابایی ما تهنات نمیذاریم آه نکش:4564: 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من و امین تابع نظر باباسهندیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرتاشم خیلی به امین وابسته س:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شمام به آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس نتیجه میگیرم همه به نظر بابا سهند توجه کنیم مامان سحر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws28:نه عروس گلم.افغانستان جای پیشرفت نیست.میخواهیم درس بخونیمااااااا نمیخواهیم که:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده