آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 مهر، 2014 همساده های محترم منو با دختر باران آشنا نکردین چه نسبتی دارن؟ 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 6 مهر، 2014 همساده های محترم منو با دختر باران آشنا نکردین چه نسبتی دارن؟ دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 مهر، 2014 دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ بلیم کاملا تفهیم شد. خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بلیم کاملا تفهیم شد.خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید نرفتیم که هنوز موقع رفتن گود بای همساده میگیریم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 آریودخت هستم من آبجی کوچیکه ی خان داداش سهند شدیم م که اینطور.آرتاش خانم دستم بهت نرسه :icon_razz: مبارک خواهر برادرات باشه.از کجا پیداشون شد؟بابا هم که پیدا کردی آره.بعدشم ما قرار شد بریم فرنگ برا ادامه تحصیل بلیم کاملا تفهیم شد.خوشبختم از دیدن مامیتون خوش بگذره فرنگ،رفتین از سایه برین،غذای تو راهم نخورین،رسیدین تفلگارد بزنید تا من نگفتم :icon_razz: نرفتیم که هنوز موقع رفتن گود بای همساده میگیریم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 راستی عضو رسمی خونواده را معرفی میکنم مامان آرتاش فقذ فقذ فقذ :hapydancsmil: دختر باران به این شرط که در مورد آرتاش باهام مشورت کنه نبینم فرنگ مرنگ بدون اجازه من 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 بابای هنوز توچلوام نرفتم کهاصلا باهم میریمبابای گل چه شکلکهایی :ws28: می دونم دخملم 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 همش برا بابامه من چقدر این دخملم رو......................... :hapydancsmil: 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 مهر، 2014 شبت بخیر عروس گلم :hapydancsmil: شب بخیر بهترین قین آتای دنیاااااااااا:hapydancsmil: 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 مهر، 2014 راستی عضو رسمی خونواده را معرفی میکنم مامان آرتاش فقذ فقذ فقذ :hapydancsmil: دختر باران به این شرط که در مورد آرتاش باهام مشورت کنه نبینم فرنگ مرنگ بدون اجازه من از داشتن خانواده ای به این شلوغ پلوغی و خوبی خوشحالمهمگی با هم میریم فرنگ 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 از داشتن خانواده ای به این شلوغ پلوغی و خوبی خوشحالمهمگی با هم میریم فرنگ بنده افغانستان رو دوست دارم سوریه هم بد نیست ترقه مرقه زیاده بچه ها چهارشنبه سوریها کیف میکنن موافقین خوش اومدین راستی مامی آرتاش 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 مهر، 2014 دختر باران مامیم هستن البته الان یه سوالایی مطرح میشهپدرم بابا سهند هستن و خانوده ام اینجاس ولی مامی سحرم منو بزرگ کردن تو نت و پرورشم دادن و قراره منو ببره فرنگ :ws28: 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 مهر، 2014 بنده افغانستان رو دوست دارم سوریه هم بد نیست ترقه مرقه زیاده بچه ها چهارشنبه سوریها کیف میکنن موافقین خوش اومدین راستی مامی آرتاش ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 مهر، 2014 ممنون شما برو افغانستان.من و بچه ها میریم اروپا من و امین تابع نظر باباسهندیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرتاشم خیلی به امین وابسته س:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شمام به آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس نتیجه میگیرم همه به نظر بابا سهند توجه کنیم مامان سحر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 مهر، 2014 من و امین تابع نظر باباسهندیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آرتاشم خیلی به امین وابسته س:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شمام به آرتاش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پس نتیجه میگیرم همه به نظر بابا سهند توجه کنیم مامان سحر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws28:نه عروس گلم.افغانستان جای پیشرفت نیست.میخواهیم درس بخونیمااااااا نمیخواهیم که:icon_pf (34): 3
ارسال های توصیه شده