آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ جوابشو دادم زودتر ایطوری:vahidrk: قربونه دستتون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ منه زشتو ؟ خیلیم خوبی سلام همساده ها خوبین؟خوش میگذره مارو نمیبینین؟آرتاش جان بسی آواتارت قشنگه مهندسی از سر کولت میباره به به دخترم سلام آقای همساده خوش اومدین نماز روزه تون قبول باشه ممنون شما لطف دارید همین آواتارو رو دخملم و ابجی کوچیکه میسی بابایییی:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ خیلیم خوبی سلام آقای همساده خوش اومدین نماز روزه تون قبول باشه ممنون شما لطف دارید میسی بابایییی:girl_blush2: یه دختر دارم تا نداره به کس کسونش نمی دم به همه کسونش نمی دم به کسی میدم که کس باشه جیب پیرهنش پرپول باشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ یه دختر دارم تا نداره به کس کسونش نمی دم به همه کسونش نمی دم به کسی میدم که کس باشه جیب پیرهنش پرپول باشه بابام منو میگه هابابای من یه فرشته اسهورااااااااا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ بابام منو میگه هابابای من یه فرشته اسهورااااااااا بلهههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ مچکرم سپاس خواهش میکنم هزار زاپاس 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ راستی ما و آریو دخت را به عنوان همساده و فرزند همساده معرفی بفرماید اون بالا تو جمع خانواده محترم. میدونین که همساده خوب به از فامیل می باشد که سالی به ماهی احوال نمی پرسند. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ راستی ما و آریو جان را به عنوان همساده و فرزند همساده معرفی بفرماید اون بالا تو جمع خانواده محترم.میدونین که همساده خوب به از فامیل می باشد که سالی به ماهی احوال نمی پرسند. آریودخت هستم من آبجی کوچیکه ی خان داداش سهند شدیم م 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آریودخت هستم من آبجی کوچیکه ی خان داداش سهند شدیم م اصلاح فرمودم میتونین علت ویراسشو بخونین ماشالله مهندس جان روز به روز به جمع خانوادشان افزوده میشود البته خداوند جمعیت را روز افزونشان بگرداند 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ اصلاح فرمودم میتونین علت ویراسشو بخونینماشالله مهندس جان روز به روز به جمع خانوادشان افزوده میشود البته خداوند جمعیت را روز افزونشان بگرداند طبق فرمایشات آغا باید به ازدیاد جمعیت رو آورد ، ثواب دارد 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ که اینطور.آرتاش خانم دستم بهت نرسه 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ که اینطور.آرتاش خانم دستم بهت نرسه سلوم مامی:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: هیشی نشده مامی خونسرد باش:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلوم مامی:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: هیشی نشده مامی خونسرد باش:banel_smiley_52::banel_smiley_52: مبارک خواهر برادرات باشه.از کجا پیداشون شد؟بابا هم که پیدا کردی 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همساده های عزیز چرا خبری از سلامت نیست کجا رفته دختر همساده ما؟ دلم براش تنگ شده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ مبارک خواهر برادرات باشه.از کجا پیداشون شد؟بابا هم که پیدا کردی مامی ژونم تو مامی منی:hapydancsmil: مامی پاپا سهند یه پسمل دارن اسمش امینه توچلوئه منم دخملشون شدم گندمم عروسمونه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ مامی ژونم تو مامی منی:hapydancsmil:مامی پاپا سهند یه پسمل دارن اسمش امینه توچلوئه منم دخملشون شدم گندمم عروسمونه پس گندمو فرستادین خونه بخت این خانواده داماد نداره؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ پس گندمو فرستادین خونه بخت این خانواده داماد نداره؟ داماد مامی هنوز توچلوام آخه 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ داماد مامی هنوز توچلوام آخه آره.بعدشم ما قرار شد بریم فرنگ برا ادامه تحصیل 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آره.بعدشم ما قرار شد بریم فرنگ برا ادامه تحصیل آوره مامی میلیم فرنگ:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ همساده های عزیز چرا خبری از سلامت نیست کجا رفته دختر همساده ما؟دلم براش تنگ شده چه عجب یکی حال دخمل ما رو پرسید دخترم تهران نیست..به نتم دسترسی نداره ینی براش بهتره که استراحت کنه پس گندمو فرستادین خونه بخت این خانواده داماد نداره؟ با اجازه تون:girl_blush2: چه میدونم والا سحری..این آرتاش همه خواستگارارو میپیچونه دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده