ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 خو نمیرم. غلط کردم.... با اینکارت قلبمو ب درد اوردی ولی می ارزید به اینکه برگشتی...فعلا اوکی شم برگردم.. خدا نکنه دخترم حالا شد 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 پدر خانواده:مهندس سهند امین کوچولو:پسر خانواده گندم :عروس خانواده آرتاش:دختر خانواده دختر مینا خانم عروس کوچک خانواده سلامت:نوه خانواده و اما صابخونه..... آفا خانم :صاحبخونه یعنی الان دقیق اومده اجاره ببره سرماهه.... 3
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 پدر خانواده:مهندس سهند امین کوچولو:پسر خانواده گندم :عروس خانواده آرتاش:دختر خانواده دختر مینا خانم عروس کوچک خانواده سلامت:نوه خانواده و اما صابخونه..... آفا خان :صاحبخونه یعنی الان دقیق اومده اجاره ببره سرماهه.... مرسیییییییییییییییییییییییییییییی :ws28: 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اگه قابل بدونین مام همسایتون از اون همسایه ها خوبا در خدمتیم ما همسایه بد هم قبول میکنیم چه رسد به شما دوست گلم 3
VINA 31339 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اگه قابل بدونین مام همسایتون از اون همسایه ها خوبا بی زحمت برامون نذری بیارید ما از این مدل همسایه ها دوست میداریم یه سوال دختری دیگه؟ 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 بی زحمت برامون نذری بیارید ما از این مدل همسایه ها دوست میداریم یه سوال دختری دیگه؟ مینا پروفتو که بستی صندوق خصوصیتم که پره من الان چیکار کنم باهات 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 پدر خانواده:مهندس سهند امین کوچولو:پسر خانواده گندم :عروس خانواده آرتاش:دختر خانواده دختر مینا خانم عروس کوچک خانواده سلامت:نوه خانواده و اما صابخونه..... آفا خان :صاحبخونه یعنی الان دقیق اومده اجاره ببره سرماهه.... من جودی نیستم من سفید برفیم 5
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 زندگی باهمه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن نیست زندگی جاری شدن است از تماشاگه آغاز حیات تابدان جای که خدا میداند.. 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 اخه گفتن افا خانگفتم 5 ساله اشتباهی فکر میکردم اشتباه چاپی بود درستش کردم.منظورم آفا خانم بود. 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 مینا پروفتو که بستی صندوق خصوصیتم که پره من الان چیکار کنم باهات ببخشید الان اینجا پروف میناست یا ماله شما یا خصوصی من تکلیفمو بدونم 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 قربون دخمل مهربونم خوبیییییییییییی بابایی ؟:hapydancsmil: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 قربون دخمل مهربونم خوبیییییییییییی بابایی ؟:hapydancsmil: سهلام بابا بزرگ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژونم.. ببببببببببببببببببببببببعله خیلی خوبمممممممممممممممم بابایی.. مگه میشه بابابزرگ مین انگدر شات باوشه مین شاد نباشم:hapydancsmil: خیلی خوفم بابابزرگ ژونم.. :hapydancsmil: شما خوفی دیده؟ 2
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 24 شهریور، 2014 سهلام بابا بزرگ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژونم.. ببببببببببببببببببببببببعله خیلی خوبمممممممممممممممم بابایی.. مگه میشه بابابزرگ مین انگدر شات باوشه مین شاد نباشم:hapydancsmil: خیلی خوفم بابابزرگ ژونم.. :hapydancsmil: شما خوفی دیده؟ بلههههههههههه خوب خوبم شمارو دیدم خوبتر شدم اباریکلا دخمل شیرینم:hapydancsmil: 2
masi eng 47044 ارسال شده در 24 شهریور، 2014 ماهههههههههههههههه بلههههههههههه خوب خوبم شمارو دیدم خوبتر شدم اباریکلا دخمل شیرینم:hapydancsmil: آخ جونمی جون......:hapydancsmil: بابا بزرگ درگوشتو بیار.. یه چیزی بهت نشون بدم.. از مامان ژونم پیدا کردم.. ببینی ذوق میکنیااااا بزارمش...:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده