mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ درود بر دوستان به فایلهای دیتابیس موجود در سایت دانشگاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیاز دارم ... سپاسگزار میشوم دوستانی که دسترسی دارند آنها را در اختیارم قرار دهند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بینهایت سپاس گزارم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ سلام فایلش از روی سرور پاک نشده، چون نمیگه شما نمی تونین دانلود کنین، فایل رو پیدا نمی کنه. این مقاله هم ببینین، نوسندگانش از دانشگاه امیرکبیر هستن، میگن از این دیتابیس استفاده کردن. نمی دونم، شاید بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد: [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ سلام فایلش از روی سرور پاک نشده، چون نمیگه شما نمی تونین دانلود کنین، فایل رو پیدا نمی کنه. این مقاله هم ببینین، نوسندگانش از دانشگاه امیرکبیر هستن، میگن از این دیتابیس استفاده کردن. نمی دونم، شاید بشه باهاشون ارتباط برقرار کرد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از توجه و پاسخگوییتان سپاسگزارم.. قبلا با دکتر فائز مکاتبه کردم ولی ایشان گفتند تعهد دادند که فایل ها را در اختیار کسی نگذراند .. ( که البته در سایت نوشته شده در موارد تجاری استفاده نشود و دانشگاهی باشد و اینا ، من تصور کردم شاید برای آقای دکتر زمان گذاشتن جهت پیدا کردن فایل ها از سیستم شان سخت باشد) همینطور آدرس ایمیل خانم نویسنده را یافتم و ایمیل زدم که متاسفانه پاسخی نگرفتم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده