ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ گوشت و خوب اومدی شقییییییییییی بس کن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ خوب الان این یعنی چی بحث چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ من تبلیغ نکردم بابا گفتم خو خانوما یکم به وضع عاطفیشون بیشتر برسن خو یه ذره به شوهرتون بیشتر برسین خو بزاریمشون رو سرمون؟ یعنی بعضی مردا در همه حال طلبکارن طرف دانشجوی ارشده درگیره پایان نامشه سر کارم میره به خونه زندگی هم میرسه شوهرش میاد تو جمع زنونه میگه من حس میکنم خانومم بهم نمیرسه میگن چرا ؟؟میگه اخه من همش دارم غذای فریزی میخورم من اینم من بلم من بهش گفتم گوشت بخر نخرید اصن تنبله ...یکی نیست بگه مردک تو خیلی دوست داشتی غذای تازه با 5 مدل دسر بخوری زن خونه دار میگرفتی شاغل وقتش کجا بود اخه ورژن جدیده مردا یه شکلات از ته جیبشون در میارن ( نمیدونم خیراتی گرفتن چی گرفتن) میارن میگن عزیزم میدونستم خیلی دوست داری واسه تو گرفتم بعدش همونو نصف میکنن همه جا میگن ما بفکر زنمونیم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:مردی یا زنده ای هنوز میرسیم بهم آخ آخ اخخخخ ابولی هنوزم برای ابراز پشیمونی دیر نیس 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ گربه دستش به گوشت نمیرسه... من گیاه خوارم گوشت بو میده کلا 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا ؟؟؟ ميشه مرد پلاستيكي هم درست كنند ؟؟ بعد كلا دنيا رو بسپريم دست اينا خودمون بريم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده