Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ از شمار دو چشم یک تن کم، از شمار خرد هزاران بیش استاد هوشنگ سیحون درگذشت، و جامعه معماری ایران و معماران ایرانی یتیم شد. مردی که بناهای ماندگاری را در ایران زمین به جای گذاشت، و نام بزرگان را با بناهایی در شان نام ایشان زنده نگه داشت از آرامگاه بوعلی سینا تا کانادا درای و ... استاد میگفت: معماری دوبال دارد که با آنها پرواز میکند 1- عملکرد 2- زیبایی لینک زیر فیلمی هست که شاید آخرین مصاحبه با ایشان باشد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
mahsa3064 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ دیروز که این خبر رو شنیدم بسیار متأثر شدم و گفتم که حیف شد، خیلی ناراحت شدم مادرم گفت که خب با 94 سال سن دیگه طبیعیه ولی من فکر میکنم واقعا برای این چنین انسانی این مقدار سن بسیار بسیار کوتاهه درگذشت ایشان رو به تمام جامعه معماری و هنر تسلیت میگم روحشان شاد 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ زندگی صحنه یکتایی هنرمندی ماست هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد روحشون شاد ، انشالله ما بتونیم زحمتهای ایشون رو بی نتیجه نذاریم 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ روحش شاد امیدوارم کسای که راهشو ادامه میدن زیاد باشن تا زنده یاد شاد باشه که رهروش زیاده 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ ایشون خیلی معروف بودن... روحشون شاد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده