afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : اسفناج یا برگ چغندر : یک کیلو گوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد ) پیاز سرخ شده : 2 عدد جو پخته شده : یک و نیم لیوان کشک : یک کیلو پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید. نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید. این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده