afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : سویای ریز : 400 گرم سیب زمینی آب پز شده : 600 گرم تخم مرغ : 3 عدد جعفری خرد شده : 100 گرم گشنیز : 30 گرم پودر سیر : در صورت دلخواه آرد سوخاری : به میزان لازم پیاز : 1 عدد روغن و ادویه : به مقدار لازم طرز تهیه : سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده