رفتن به مطلب

کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

آرد ذرت فاقد گلوتن : 7 قاشق غذا خوری

پودر شکر:7 قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 7 عدد

وانیل بدون گلوتن: 1/2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر بدون گلوتن: 1 قاشق مرباخوری

روغن مایع: 2/5 قاشق غذا خوری

عرضه و فروش انواع آردهای فاقد گلوتن ؛ " گلوسیک "

 

 

طرز تهیه :

1 - زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم.

2 - سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.

3 - وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

4 - زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.

5 - سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم.

6 - مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند.

7 - آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴ بار الک می کنیم.

8 - آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.

9 - سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.

10 - فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.

11 - قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم.

12 - مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد.

13 - بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.

 

 

نکات مهم :

1 - همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند .

2 - هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .

 

 

190663.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...