afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : کدو سبز متوسط : ۴ عدد نمک و فلفل : کمی کره : ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط خرد شده : یک عدد سیر خرد شده : یک عدد خرده نان خشک : یک سوم پیمانه پنیر مازارلای رنده شده : حدود ۲ پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید. انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید. کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید. مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده