afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ بورانی به غذاها و خوراکی هائی گفته میشه که با ماست سرو میشن ، یک نوع به صورت پیش غذای سرد هست مثل بورانی لبو ، بورانی اسفناج و… یک نوع هم غذای گرم هست که معمولا با ماست موسیر ، ماست خیار یا ماست خالی سرو میشه. مواد لازم : کدو سبز ریز : نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته یا میکس شده : ۴ عدد سیب زمینی ورزقه شده : یک عدد پیازریز شده : یک عدد متوسط سیر ریز شده : ۵ حبه درشت ماست : مقداری روغن مایع : ۲ قاشق سوپ خوری زردچوبه ، زعفرون ، نمک : مقداری طرز تهیه : روی سیب زمینی ها کمی زردچوبه یا زعفران به اضافه نمک بزنید و بخارپز کنید بزارید کنار. کدو ها رو پوست بگیرید نمک بزنید و تو دو قاشق روغنی که گفتم کمی تفت بدید ، میتونید روی کدوها رو با قلم مو چرب کنید و این کار رو تو فر انجام بدید که خیلی عالی میشه و بیشتر ازنصف قاشق هم روغن مصرف نمیکنه. پوست کدو رو خرد کنید و بزارید کنار. کدو ها رو ازتو ماهی تابه بردارید پیاز رو بریزید کمی تفت بدید تا نرم بشه بعد سیر و پوست کدوی خرد شده رو بریزید توش یکی دودقیقه تفت بدید بعد گوجه فرنگی رو بریزید توش ، نمک و زردچوبه بزنید کدوها رو توی این مخلوط جاسازی کنید ، درظرف رو بزارید وحرارت رو کم کنید تا غذا با آب گوجه ها پخته شده وجابیفته. مایع کدو رو بریزید تو ظرف ، سیب زمینی ها رو بچینید دورش و با ماست سرو کنید . مطمئن باشید ازطعمش سیر نمیشید. نکته: اگه کدوها ریز بود نیازی به ورقه کردنشون نیست و می تونید درسته استفاده کنید ( همون طور که من درسته به کاربردم ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده