sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:w58:شدیدا فلسفی بودا....!!!!...!! فک کنم برای همین گفتید "فلسفه پاسخ"..... ولی خوب بود....اینم یه جور جوابه دیگه!!! بله خوب نیمکره راست مغز من چند برابر نیمکره چپ فعاله شاید باورتون نشه ولی مسائل ریاضی زیادی رو به روش فلسفی جواب دادم 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ بله خوب نیمکره راست مغز من چند برابر نیمکره چپ فعاله شاید باورتون نشه ولی مسائل ریاضی زیادی رو به روش فلسفی جواب دادم شاید در توان هر کسی نباشه برای داشتن این نیم کره فوق فعال بهتون تبریک میگم.... 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ شاید در توان هر کسی نباشهبرای داشتن این نیم کره فوق فعال بهتون تبریک میگم.... ممنون ولی کاش ریاضیاتمم خوب بود 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ راستش من اصلا هدفم طرح سوال هوش نبود و نمیخواستم چیزی رو بسنجم. میخواستم دوستان رو با ابزار های جالب ریاضیات گسسته آشنا کنم.البته در سطح دانش خودم از این ریاضی. خوب بیایم ببینیم که این مساله از دیدگاه ریاضیات گسسته چند جواب داره؟؟؟؟ در این قسمت جواب های این مساله رو میبینید. اعداد بعد فلش هم پلاک معادل در خونه رو نشون میدن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب شما خودتون رو بذارید جای نفر اول. اگه شما پلاک در خونه رو ببینید اگه نوشته باشه ۳۸ (یا مثلا ۲۱ ) آیا نیازی به معادله سومی هم هست؟؟؟ خیر با همون دو معادله ای که دارید سه مجهولتون به دست میاد (ضرب سن ها و جمع اون ها).اصن حالت دیگه ای نداره و بایستی سن بچه ها ۱ ۱ ۳۶ باشه (یا درحالتی که پلاک ۲۱ هست جواب ۱ ۲ ۱۸ بوده) اما اول یه چیزی دیده که نتونسته جواب رو با دو معادله بده...حدستون درسته. پلاک در خونه ۱۳ بوده که نفر دوم بین دو حالت پنجم و ششم گیر کرده و گفته این جور مساله حل نمیشه یه راهنمایی بکن.وقتی نفر دوم میگه دختر بزرگم پیانو میزنه نفر اول میفهمه پس دختر بزرگی هم بوده و حالت ششم یعنی ۲ ۲ ۹ رو به عنوان جواب مطرح میکنه امیدوارم که این بخش تونسته باشه دید شما رو نسبت به ریاضیات گسسته باز کرده باشه و از این مساله هم لذت برده باشید..... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده