Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان...این مطلب رو من از جایی برنداشتم و این مطالب رو از چند مطالعه پراکنده ای که داشتم جمع آوری کردم...پس ممکنه غلط باشه....دوست دارم دوستان این مطلب رو بخونن و نظرشونو بگن.... همه ما میدونیم که یکی از تفریحات سالم ما توی زندگی حل کردن سوالات هوش هست...سوالاتی که شاید بعضیا رو تا چند روز هم مشغول کنه. اما تاحالا به این موضوع دقت کردین که سوالات هوش چه جور طرح میشن؟؟؟؟؟ یه طراح سوال هوش مسلما خودش آدم باهوشی هست یه طراح بایستی اول دید منفی داشته باشه..... یه مثال برای شما میزنم تا مسئله روشن شه....خیلی از شما ها تاحالا تجربه برنامه نویسی داشتید..حالا کم یا زیاد مسلما برای شما این موضوع پیشاومده که یکی از دوستان شما بیاد برنامشو برای شما توضیح بده...شما هم فکرتون رو همسو میکنید با اون شخص که برنامشو بفهمید.. اما هنر یه هکر چیه؟؟؟؟ این که بتونه با یه منفی فکر کنه... یعنی اینکه با یه نگاه بفهمه باگ برنامه شما کجاست؟؟؟یعنی مثل شما فکر نکنه و منفی نگاه کنه.... خوب سوالات هوش انواع متفاوتی دارن و از دسته های متفاوتی هستن اما من میخوام راجع به دسته ریاضی این سوالات صحبت کنم..اگه بخوام دقیق بگم دسته ریاضیات گسسته....این ریاضیات عجیب...... شما تا به حال سوالات هوش زیادی دیدید که در حوزه ریاضیات گسسته جواب داشته باشه.مثلا سن افراد مورد سوال باشه یا مثلا تعداد صندلی و یا...خلاصه هرچیزی که با عدد صحیح و طبیعی بشه مدلش کرد...خوب من اینجا دسته خاصی از سوالات هوشی که در حوزه ریاضیات گسسته هست رو بررسی میکنم اول یه مقدمه: دقیقا به خاطر ندارم اما فکر کنم گوس بود که اول بحث حل دستگاه معادلات خطی رو مطرح کرد...برای حل دستگاه n معادله n مجهول نیاز به n معادله مستقل خطی داریم که این دستگاه جواب یکتا داشته باشه...این اصل رو توی دبیرستان همه یاد گرفتیم...اما اگه همین دستگاه به صورتی باشه که جوابش در حوزه اعداد طبیعی باشه آیا این شرطی که گفتیم یه شرط لامه؟؟ یه مثال: معادله m+n=۳ اگه جوابی در حوزه اعداد طبیعی باشه آیا نیاز به معادله دومی برای حل این معادله داریم؟؟؟ مسلما خیر چون جواب ۱ و ۲ هست حالا یا n=1 و m=2 یا برعکس (توجه کنید که در سوالات هوش عموما نام متغیر ملاک نیست و فقط بر روی جواب بحث میشه) توجه کنید در حل مساله فوق این که میدونستیم جواب در حوزه اعداد طبیعی هست تونست به حل مساله کمک زیادی بکنه... سوالات هوشی که عموما در حوزه ریاضیات گسسته هستن یه همچین هنری رو استفاده میکنن و شنونده عموما احساس میکنه یه چیزی کمه... یه مثال معروف تو این زمینه که مثال سختی هم هست..... دو دوست همدیگه رو تو خیابون میبینن و بعد از احوال پرسی یکی به اون یکی میگه خوب فلانی!!!!ازدواج کردی؟؟؟؟؟دومی میگه آره الان سه تا دختر دارم.اولی میگه بچه هات چند سالشونه؟دومی میگه ضرب سنشون ۳۶ هست و جمع سنشون پلاک در خونه ام. همین جور قدم زنان میرن تا به در خونه میرسن اولی نگاهی به پلاک میندازه و میگه این مساله که گفتی حل نمیشه بابا!!!!یکم راهنمایی کن!!! دومی میگه دختر بزرگم الان داره پیانو میزنه....طرف بدون مکث سن دخترا رو میگه!!!!!!!! حالا شما بگید سن دخترا رو؟؟؟؟؟؟؟ این مساله رو اگه بهش نگاه کنید میبینید که یه معادله دارید و سه تا مجهول....اما این مساله حل میشه چون سن دخترها که جواب مساله است تو حوزه ریاضیات گسسته هست.... این ریاضیات عجیب.... 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ بسی زیبا بود... 4 3 3 نیست سن دختراشون احیانا قاعدتا باید دوتای دیگه دو قلو باشند چون گفته دختر بزرگم یعنی اون دوتای دیگه هم سن هستند 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ بسی زیبا بود... 4 3 3 نیست سن دختراشون احیانا قاعدتا باید دوتای دیگه دو قلو باشند چون گفته دختر بزرگم یعنی اون دوتای دیگه هم سن هستند خیلی خوبه تقریبا به جواب نزدیک شدید اما یکم دیگه بیشتر دقت کنید.... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ خیلی خوبهتقریبا به جواب نزدیک شدید اما یکم دیگه بیشتر دقت کنید.... شاید هم اون یکی هنوز به دنیا نیومده من همونقدر ذهنم میکشه..الان حساس شدم..کی جوابو میگین؟ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ شاید هم اون یکی هنوز به دنیا نیومدهمن همونقدر ذهنم میکشه..الان حساس شدم..کی جوابو میگین؟ این مساله معروفی هست..به راحتی میتونید جوابشو پیدا کنید!!!!!!!! من خواستم کاربرد مطلبی که گفتمو تو حل این مساله ببینید. جوابشم به زودی میگم.هنوز نیم ساعت گذشته آخه!! ولی ذهن خلاقی دارید... 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ شاید یکیشون یه سالشه: 1 4 9 سلام ایمان جان...ممنون از حضورت نه جوابت کامل نیست اما تو هم تا حدودی به جواب نزدیک شدی......... 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ایمان جان...ممنون از حضورت نه جوابت کامل نیست اما تو هم تا حدودی به جواب نزدیک شدی......... یعنی دو تا شون یه سالشونه؟ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ یعنی دو تا شون یه سالشونه؟ ایمان جان داری از من حرف میکشیا!!!!!!دقت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه یه سالشون نیست به زودی جوابو میذارم... 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ 2 3 6 پلاک در خونشونم 236:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ 23 6 پلاک در خونشونم 236:banel_smiley_4: سلام...آقا جاوید خیلی خوش اومدین خیر جوابتون صحیح نیست. توجه کنید جمع سنشون پلاک در خونس....نه کنار هم قرار دادن اونا..مثلا برای جواب شما پلاک در خونه میشه۱۱. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام من هوش زیادی ندارم، همیشه ساده زندگی کردم.. 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ با سلام من هوش زیادی ندارم، همیشه ساده زندگی کردم.. سلام دوست عزیز...خیلی ممنون از اینکه تشریف آوردین اینجا نخواستم هوش کسی رو بسنجم و یا اصلا سوال هوش مطرح کنم.خواستم بیشتر این قضیه رو روشن کنم که یه طراح سوال هوش به چه مواردی دقت میکنه... 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ من شانسی میگم چون ریاضیاتم ضعیفه بزرگه نه سالشه اون دو تا دو قلو هر کدوم دو سال اگه درست بود فلسفه پاسخم رو میگم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ من شانسی میگم چون ریاضیاتم ضعیفه بزرگه نه سالشه اون دو تا دو قلو هر کدوم دو سال اگه درست بود فلسفه پاسخم رو میگم ببخشید فلسفه پاسخ معنیش همون دلیل جواب میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ ببخشید فلسفه پاسخ معنیش همون دلیل جواب میشه؟ بله دوست عزیز 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ من شانسی میگم چون ریاضیاتم ضعیفه بزرگه نه سالشه اون دو تا دو قلو هر کدوم دو سال اگه درست بود فلسفه پاسخم رو میگم بسیار عالی جوابتون کاملا درست هست. اگه دوست دارید توضیح بدید منم آخر سر اگه دیدم تحلیلم با شما متفاوته پاسخ رو میگم 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ بسیار عالیجوابتون کاملا درست هست. اگه دوست دارید توضیح بدید منم آخر سر اگه دیدم تحلیلم با شما متفاوته پاسخ رو میگم واقعا؟!!!:hapydancsmil: من گفتم که ریاضی من در حد همون ضرب و تقسیمه و جمع و تفریق ولی از هنر سررشته دارم یه کم. تا جایی که من می دونم سن آموزش پیانو 7 سال به بعده و حداقل 2 سال طول می کشه که طرف بتونه خودش به تنهایی پیانو بزنه این شد 9 سال دختر بزرگ. اون دو تا کوچولو هم باید هر کدوم 2 سال داشته باشن که ضربشون بشه 36. جمع این سنین هم میشه 13 و به خاطر همین دوست اون آقا تعجب کرده چون اونجوری حساب کنی جور در نمیاد. و این شد که با این استدلال آبکی بنده به جواب رسیدم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا؟!!!:hapydancsmil: من گفتم که ریاضی من در حد همون ضرب و تقسیمه و جمع و تفریق ولی از هنر سررشته دارم یه کم. تا جایی که من می دونم سن آموزش پیانو 7 سال به بعده و حداقل 2 سال طول می کشه که طرف بتونه خودش به تنهایی پیانو بزنه این شد 9 سال دختر بزرگ. اون دو تا کوچولو هم باید هر کدوم 2 سال داشته باشن که ضربشون بشه 36. جمع این سنین هم میشه 13 و به خاطر همین دوست اون آقا تعجب کرده چون اونجوری حساب کنی جور در نمیاد. و این شد که با این استدلال آبکی بنده به جواب رسیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:w58: شدیدا فلسفی بودا....!!!!...!! فک کنم برای همین گفتید "فلسفه پاسخ"..... ولی خوب بود....اینم یه جور جوابه دیگه!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده