masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ [h=2]جوجه کشی شترمرغ به روش مصنوعی[/h] برای انجام عملیات جوجه کشی مصنوعی ابتدا باید تخم ها را جمع نمود که برای این منظور توصیه می شود که هر روز صبح زود یا هنگام غروب به این کار مبادرت ورزید . سپس باید تخم های جمع آوری شده را ضد عفونی نمود که برای این کار می توان از دو روش استفاده کرد : 1- شستن تخم ها با مواد ضد عفونی کننده : باید از محلولی که حاوی 5 گرم Virkon S و یک لیتر آب نیم گرم باشد برای شستن تخم ها استفاده کرد . توجه کنید که آب مورد استفاده باید حتما ولرم باشد چرا که آب سرد باعث نفوذ میکروب به درون تخم ها می شود . 2- روش گاز دادن : در این روش به ازای هر سه متر مکعب دستگاه از محلول 80 گرم پرمنگنات پتاسیم و 130 میلی لیتر فرمالین استفاده می شود . پس از ضد عفونی نمودن تخم ها باید آن ها را در دمای 15 الی 20 درجه سانتیگراد و درصد رطوبت 75 تا 80 نگهداری نمود . باید توجه داشت که تخم شترمرغ ها را نمی توان بیشتر از یک هفته خارج از دستگاه جوجه کشی نگهداری نمود . پس از طی این مراحل نوبت به آخرین مرحله قبل از چیدن تخم ها درون ماشین جوجه کشی می رسد . در این مرحله لازم است که در درمای 25 درجه ی سانتیگراد در اتاق گرم نماییم و سپس آن ها را درون دستگاه جوجه کشی قرار دهیم . لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده