رفتن به مطلب

اگه از دوستت برنجي چيکار ميکني؟؟

pianist

اگه از دوستت برنجي؟؟؟  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگه از دوستت برنجي؟؟؟

• 16
    • 1
    • 3
    • 9
    • 5

ارسال های توصیه شده

اگه از کسي (دوست ، آشنا ، فاميل) ناراحت بشي يعني اونا رفتاري بکنن که باعث رنجيدنت بشه

چيکار ميکني؟؟؟؟

1.ميري و با آرامش با خودش مطرح ميکني...

2.قاط ميزني و باهاش دعوا ميکني...

3.قهر ميکني و ديگه دوستيتونو بهم ميزني...

4.ترجيح ميدي اصلا به روي طرف نياري و سعي ميکني که فراموش کني...

و...

تنبلي نکنيد و جواب بديد تا بحث راه بيفته!!

• Like 22
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بستگی به موضوعش داره .

اگه کوچیک و قابل بخشش باشه اصلا به روش نمیارم .

اما اگه این طور نباشه اول از همه خودم رو آرووم میکنم (که عصبانی نباشم ) بعد بهش میگم که از دستش ناراحت شدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

هم به موضوع هم اینکه رابطه خیلی مهمه

شاید کسی باشه که رودربایستی دارم

شاید ازش خجالت میکشم

شاید ازش خوشم نمیاد

ولی یه چیز معلومه

اگه واقعا اون دچار اشتباه شده توبیخش کردن حق اونه

چرا ما با بزرگ منشیمون حق اونو زیرپا له نکنیم؟:دی

• Like 6
لینک به دیدگاه

اول اینکه بستگی داره دوستم چقد برام عزیز باشه................خوب دوستا هم متفاوتن واسه آدم........خیلی به روم نمیارم اگه هم نشد بهش می گم نه طوری که منم ناراحتش کنم معمولا زودی هم حل می شه

دوستای درجه بعدم اصلا به روم نمیارم بیخیال می شم تا فراموش کنم..........

البته در اکثر موارد بی خیال می شم!

• Like 6
لینک به دیدگاه

منم با فهيم موافقم بستگي به كار اون آدم داره كه تا چه قدر بد بوده باشه ، اگه خيلي نامردي بزرگي كرده باشه دوستيمو بهم ميزنم كه هيچ حتما" تلافي هم ميكنم !

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب حتي اگه کاري که کرده کوچيک باشه بنظرم با نگفتنش باعث ميشه که اون تو ذهنمون بمونه!! و تو رابطمون تاثير بدي بذاره

در حالي که با مطرح کردنش شايد به اين نتيجه برسيم که فقط يه سوئ تفاهم بوده و يا اينکه سهوا از طرف اشتباهي سر زده!!

بد ميگم؟؟ :ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

آخه راستش من خودم وقتي از دوستي حرکتي ميديدم و ناراحت ميشدم به رو نمي اوردم و سعي ميکردم فراموش کنم ولي کم کم متوجه شدم که اين کار باعث ميشه که بيشتر عذاب بکشم و بعدا ممکنه رابطه دوستمون بهم بخوره (سر يه موضوع کوچيک)

کلا بنظر من ما ايرانيا عادت نداريم وقتي با هم مشکلي پيدا ميکنيم با صحبت و ارامش حلش کنيم!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب حتي اگه کاري که کرده کوچيک باشه بنظرم با نگفتنش باعث ميشه که اون تو ذهنمون بمونه!! و تو رابطمون تاثير بدي بذاره

در حالي که با مطرح کردنش شايد به اين نتيجه برسيم که فقط يه سوئ تفاهم بوده و يا اينکه سهوا از طرف اشتباهي سر زده!!

بد ميگم؟؟ :ws52:

اين دفعه بستگي داره كه چقدر كوچيك باشه !!! :ws3:

اگه خيلي خيلي كوچيك باشه آدم فراموش ميكنه و نياز نيست كه به روي طرف بياره ولي اگه خيلي هم كوچيك نباشه بهتره كه باهاش مطرح كرد تا شايد حل شد! :ws2:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تا جاییکه از این کار مشکلی و یا سوء تفاهمی از جانب نفر سوم متوجه من نباشه، اصولا بیخیال می شم :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تا جاییکه از این کار مشکلی و یا سوء تفاهمی از جانب نفر سوم متوجه من نباشه، اصولا بیخیال می شم :banel_smiley_4:

نفر سوم کيه؟؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

معمولا اگه کوچیک باشه فراموش می کنم اما اگه ببینم خیلی آزارم میده و تو ذهنم در موردش اما اگرها هی رژه میره میرم باهاش در میون میزارم البته به صورت شاید سوال یعنی رفتارشو به صورت سوال از خودش می پرسم که فلانی اگه یه نفر این رفتار رو باهات بکنه چیکار می کنی و....

اینجوری تا حالا خیلی نتیجه گرفتم ...........هرچند ادم منطقی تو زندگیم خیلی کم دیدم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نفر سوم کيه؟؟ :ws52:

طبق بیان سایر دوستان کیفیت کار خیلی مهمه !

گاهی نتیجه یه کار اشتباه فقط متوجه خود من می شه !

گاهی اوقات هم این کار اشتباه سبب از دست دادن وجه یا اعتبار من نوعی در مقابل شخص سوم می شه !

در یه مثال ساده، فرض کنید من و شما یه قرار کاری می ذاریم ! شما دوست خودت رو که برای همون کار صاحب تجربه است، دعوت می کنی به قرار ! حالا من اگه شما رو معطل کنم، این یه سوء تفاهم هایی رو از جانب دوستت نسبت به شما ایجاد خواهد کرد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا اگه کوچیک باشه فراموش می کنم اما اگه ببینم خیلی آزارم میده و تو ذهنم در موردش اما اگرها هی رژه میره میرم باهاش در میون میزارم البته به صورت شاید سوال یعنی رفتارشو به صورت سوال از خودش می پرسم که فلانی اگه یه نفر این رفتار رو باهات بکنه چیکار می کنی و....

اینجوری تا حالا خیلی نتیجه گرفتم ...........هرچند ادم منطقی تو زندگیم خیلی کم دیدم :ws3:

آي گفتييييييييي :wubpink:

طبق بیان سایر دوستان کیفیت کار خیلی مهمه !

گاهی نتیجه یه کار اشتباه فقط متوجه خود من می شه !

گاهی اوقات هم این کار اشتباه سبب از دست دادن وجه یا اعتبار من نوعی در مقابل شخص سوم می شه !

در یه مثال ساده، فرض کنید من و شما یه قرار کاری می ذاریم ! شما دوست خودت رو که برای همون کار صاحب تجربه است، دعوت می کنی به قرار ! حالا من اگه شما رو معطل کنم، این یه سوء تفاهم هایی رو از جانب دوستت نسبت به شما ایجاد خواهد کرد.

مرسي رفيق :rose:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب اگه اين کارو بکني که بعد از يه مدت دوستي برات باقي نميمونه!! :banel_smiley_4:

اااااااا

:ws52:

شاید واسه همینه الان دوستی ندارما:ws52:

اوخی :sigh:

بعدم آشتی می کنی؟ :icon_pf (17):

اگه معذرت خواهی کنه یا یه چی بشه که ببخشمش آره

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...