رفتن به مطلب

شور ماهی پلو


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

برنج : 3 لیوان

شوید: 200 گرم،پاك شده و خرد شده

ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط

كشمش : 1 تا 2 پیمانه

پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری

زردچوبه : 1 قاشق چایخوری

پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.

sh01.jpg

 

 

 

سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

sh03.jpg

 

 

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب‌كش بپزید.

sh04.jpg

sh05.jpg

 

 

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.

sh07.jpg

 

 

 

كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

sh08.jpg

 

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

sh09.jpg

sh10.jpg

 

 

 

 

نكته :

می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

sh11.jpg

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...