afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : برنج : 3 لیوان شوید: 200 گرم،پاك شده و خرد شده ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط كشمش : 1 تا 2 پیمانه پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری زردچوبه : 1 قاشق چایخوری پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید. سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید. برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید. نكته : میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید. گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده