afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ مواد لازم : شیر ماهی : ۸۰۰ گرم سرکه : چهار قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه زنجبیل تازه رنده شده : دو سانتیمتر نمک و فلفل : به میزان لازم زعفران دمکرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده : یک عدد طرز تهیه : شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید. نکته : میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده