masi eng 47044 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 سلام به همه دوستداران جشن تولد به خصوص اردیبهشتی های عزیز... ماشالله چقدر اردیبهشتی خداهمتونو حفظ کنه.. خوب من یه تصمیم گرفتم. که جشن تولد دوستان رو انشالله عمری باقی باشه من بگیرم..... خوب تولد یه دوست عزیز اردیبهشت ماهی دیگه.. و من خودم به شخصی هیچ اشناییتی با ایشون ندارم. ولی چون ارادت به بچه های معمار دارم و ایشون که عضو جدید هستن و یه خاطره خوب و دل انگیز از انجمن داشته باشن. من و توسط دوستان انجمن تولد ایشون رو میگیریم.. و بهشون تبریک میگیم. و ایشالله صدسال زنده باشید.... تولد دوست عزیزی به نام . . . sara.archi عضو جدید دوستان بشتابید تولده.. تولد.. نبود؟بدو که جانمونی.. کیک بهت نمیرسه ها.. گفته باشم... تولدتون مبارک .. باارزومی سلامتی و موفقیت شما در مراحل زندگیتون.. شاد و پیروز باشید... بابا انقدر گریه نکن. دنیای قشنگی والا... 21
memmar 6829 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 تولدت مبارک سارا جان برات آرزوی بهترینا رو دارم:w330::4uboxsmiley: به به اردیبهشتی هستی معمارم هستی چه شود
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 تولدت مبارک سارا جان برات آرزوی بهترینا رو دارم:w330::4uboxsmiley: به به اردیبهشتی هستی معمارم هستی چه شود اردیبهشتیااااااااااااااا همشون گل ن. فرقی نداره که چی خونده باشن.
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 مبارکه تولدت سارا جان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
آرتاش 33340 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 تولدتون مبارک سارا خانوم ایشالله خوشبخت بشید و به همه ی آزوهاتون برسین
parichehr.. 207 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 تولدش مبارک حالا یکی خودشو خبر کنه! من هرچی نگاه کردم ندیدمش
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 منم تبریک میگم:hapydancsmil: إن شاءالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته امیدوارم فعال بشن بیبینیمشون بیشتر
*atefeh* 13017 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 تولدت مبارک عزیزم. بهترینارو از خدا هدیه بگیری. (آخر این جمله من سوژه شه فک کنم :) ):w66::happybday::2rqfst4::dancegirl2:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 :happybday: تولدت مبارک سارا خانوم :happybday: :happy:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 21 مرداد، 2014 سارا خانومی تولدت مبارک باشه بانوی اردیبهشتی!!!:icon_gol::icon_gol: با آرزوی بهترین ها تو بهترین روز زندگیت:hapydancsmil::hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده