Arman k 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ می دونم با وجود این آلمان بی انصافیه ولی دوس دارم : اسپانیا قهرمان بشه.... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf: و هم چنان آلمان مقتدر و کوبنده .... :icon_gol::ws2: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ فقط هلند... 1.هلند2.آلمان 3.اسپانیا اره خلاصه یه چیزی تو یاین مایه ها .. لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf: نه تو رو خدا ! شايد عينكت رو نزده بودي اون موقع يكم با دقت بيشتري نگاه كن آلمان و هلند رو ميبيني ! 1-آلمان 2-هلند 3-اروگوئه 2 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها هلند اوله این پرونده هم دیگه مختومه است:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده