Arman k 168 ارسال شده در 4 مهر، 2010 می دونم با وجود این آلمان بی انصافیه ولی دوس دارم : اسپانیا قهرمان بشه.... 4
YAGHOT SEFID 29302 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2010 اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf: و هم چنان آلمان مقتدر و کوبنده .... :icon_gol::ws2: 3
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 4 مهر، 2010 فقط هلند... 1.هلند2.آلمان 3.اسپانیا اره خلاصه یه چیزی تو یاین مایه ها ..
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 4 مهر، 2010 اگر چه در نزد المان ها شکست معنی نداره یعنی همین الان اگه تیم بر گرده استقبال ازش مث قهرمان خواهد بود ولی دیروز واقعا دربازی با ارزانتین مث یه قهرمان ظاهر شد من اسپانیا و هلند رو در فینال میبینم :cryingf: نه تو رو خدا ! شايد عينكت رو نزده بودي اون موقع يكم با دقت بيشتري نگاه كن آلمان و هلند رو ميبيني ! 1-آلمان 2-هلند 3-اروگوئه 2
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 4 مهر، 2010 بچه ها هلند اوله این پرونده هم دیگه مختومه است:icon_pf (44):
ارسال های توصیه شده