JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای جوووونم فرنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش تولدت مبااااارک خانوووومی ایشالا لبات همیشه خندون باشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خواهری منم به دنیا اومد؟؟؟:164: کی؟؟:164: پَ چرا من 1 روز دیر اومدم؟؟:164: خواهـــــــــــــــــــــــــــــری گلم .. تفلدت مبارک به همه آرزوهای قشنگت برســـــــــــــــــــــــــــــــــی 12000 سال خوش و خرم وشاد و سلامت زندگی کنی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به. چه تولد بازاری شده :happybday: تولدت مبارک فرنوش جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
eliiiiiii 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک فرنوش جان:icon_gol: لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تفلدت مبارك فرنوش جون ميدوارم تو زندگيت موفق باشي:icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوش جان من هم مجددا تولدت رو تبریک میگم و امیدوارم همیشه لبت خندون ،تنت سلامت ،دلت شاد و همه خوبیها در دسترست باشن و فقط جاده موفقیت باشه که در اون طی طریق کنی تا به همه آرزوها و اهدافت برسی.... این نوشته هر چند ناچیز رو بهت تقدیم میکنم و خوشحالم از اینکه دوستی به خوبی تو دارم،ممنون که هستی .... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام برهمه دوستداران جشن تولد و شادی و رقص و بکوب و....... امروز تولد یه دوست دیگه ای از ماه اردیبهشته... یه دوست مهربون.. که من این افتخار نسیبم شده که براشون یه تولد بگیرم. و بابت همه چیز ازشون تشکر کنم... کسی نیست جز . . Farnoosh Khademi **تولدت مبارک فرنوش جونم.... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تولد تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستاره میخوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همگی با هم بخونیم آخه تو چگده گشنگی آخه تو چگده گشنگی چگده گشنگی ا از همه رنگی ا لپتو بچشم ا بچه گشنگم ا هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو حالا حرف منو گوش کن فوت کن فوت کن فوت کن شمعا رو خاموش کن فوت کن فوت کن فوت کن شمعا رو خاموش کن تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستاره میخوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همگی با هم بخونیم آخه تو چگده گشنگی آخه تو چگده گشنگی چگده گشنگی ا از همه رنگی ا لپتو بچشم ا بچه گشنگم ا هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو حالا حرف منو گوش کن فوت کن فوت کن فوت کن یک دو سه به به چه کیک خوشمزه ای لپتو بچشم الهی! مرسییییییییییییییییییییی معصومه ی مهربونم. امیدوارم بتونم محبتت رو به زودی زود جبران کنم.:aghosh: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسییییییییییییییییییییی معصومه ی مهربونم. امیدوارم بتونم محبتت رو به زودی زود جبران کنم.:aghosh: عزیزدلمی.. فرنوش جونم این هدیه ناقابل..شرمندمون نکن. گوشه ای از زحماتی که برای انجمن کشیدی رو و برای تمام بچه های دیگه کشیدی به اون مقدار جبران نشده.. و بابت تمام زحماتی که میکشی.. ممنونیم. احتیاج به جبران نیست همین که هستی و خوبی و سلامتی خودش یه دنیاست گلم.:aghosh: و بودنت بهترین هدیه..:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک همواره شاد باشی متشکرم. فرنوش خانوم تولدتون مبارک ..کوتاه نوشتم نفر دوم باشم واز قافله عقب نمونیم خیلی ممنونم.لطف کردین.:w72: فرنوش جونم تولدت مبارک....:icon_gol: :hapydancsmil:ایشالله به همه آرزو های خوب و قشنگت برسی عزیزم:hapydancsmil: مرسی آتنا جونم.:aghosh: j,gnj lfhv;تولدت مبارک همشهری ایشالله 120 ساله شی فرنوشی پیر شی دخدرم زیاده هاااااااا.ولی قبول میکنم. :w72: تولدت مبارکبهترین آرزوهارو برات دارم مرسی خانومی.:icon_gol: تولدت مبارک عزیزمایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری برات باشه مرسی خانوم گل. منم برات آرزوی موفقیت میکنم. تولدتون مبارک امیدوارم 120 ساله بشین و همیشه شاد و پیروز و سربلند باشید مرسی.:w72: فرنوشی عزیزم تبریک میگمنمیدونم همه چ اصراری دارن تو رو 120 ساله ببینن..ده سال بیشتر و کمتر راه نداره؟؟ ایشالا 130 ساله شی مرسی خانومی. نه فکر نمیکنم راه داشته باشه:ws28: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به فرنوشی کچل قدم به عرصه وجود گذاشته فعلا مبارک باشه تا برم بازار ببینم چی میشه واست خرید تو این گرونی آره دیگه. مرسی.فقط خوشگل باشه هااااااا تولدتون مبارك باشه متشکرم.:icon_gol: m_a[/MENTION]rch;1402224]به به به پرچم اردی ببهشتیا بالاااااست!!! بیب بیب هوراااا عزیزززززززززززززززم فونوش گلی تفلدت مبارک!!!:hapydancsmil::hapydancsmil: :happybday::happybday: مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی دوست گلم.:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک عزیزم. بهترینارو از خدا هدیه بگیری انشالله:w139::w66::happybday::w14: ممنونم.منم بهترین ها رو برای شما آرزو میکنم. فرنوشي تولدت مبارك ايشالله هميشه شاد و سلامت باشي و به همه آرزوهات خوبت برسي :icon_gol: مرسیییییی.منم همین آرزو رو برات دارم.:hapydancsmil::hapydancsmil: ئه فرنوشه............... نه بابا مگه تو هم متولد شدي ؟؟ من فكردم از آسمون نازل شدي !! ( شوخي كردما ) خب من برات بهترين ها رو آرزو ميكنم ... در ضمن ميخوام كه يك عمر پر ثمر داشته باشي ... عمري سراسر شادي و منفعت ... همواره پيروز و رستگار باشي اون بارونه که از آسمون نازل میشه هااااااااا مرسی.امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. تولدتون مبارک فرنوش جون مرسی دوستم.:icon_gol: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبرییییییییییییییککککک میگم فرنوش جان ایشاا... همیشه شاد و سلامت و موفق باشی به هرچی بهترینه هم برسی:w14::4uboxsmiley::heartshape2: اردیبهشتی مرسی پروانه جونم. منم بهترین ها رو برات آرزو میکنم.:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبارک عزیزم ممنونم. تولدت مبارک گل بانو...بهترین ها رو پیش رو داشته باشی مرسی مریم بانو.:aghosh: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای خدووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil:عسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسقم ملهباااااااااااااااااااااااااااان دوسوی موسوووووووو دووووووووووووووزت دالممم تپلدت مبالککککککک اوووووووووووووووووووووم ماچچچچچچچچچچچچچچچچچچ:hapydancsmil: بازم مرسی خاله سودک بلا ملا:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبااااارک فرنوش عزیزززززممممم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه روزهات پر از شادی و موفقیت و شادکامی باشه:icon_gol: :happy::happy: مرسی فائزه جونم.بهترینها رو برات آرزو میکنم. من به نوبه خودم به خانم خادمی تبریک میگم انشاالله 120 ساله بشن ممنونم. tabriiiik migaaaaaaam مرسیییییییییییییییی.منم تولدت رو تبریک میگم.:icon_gol: :hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil: یه عالمه مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:aghosh: تولدت مبارک فرنوش عزیز و خوب ایشالله 240سال عمر با عزت و خوشی داشته باشی مرسی فریماه جونم.همیشه شاد باشی.:hapydancsmil::hapydancsmil: به!آخ جون باز اردی بهشتی!پرچما بالا! تولدت مبااااااااااااااارک فرنوش خانوم:hapydancsmil: متاسفانه داریم به پایان این ماه پر برکت نزدیک میشیم. مرسی خانومی.:icon_gol: فرنوش جان تولدت مبارکامیدوارم به بهترینها برسی عزیزمممممممممممم:hapydancsmil: مرسی گندمی مهربونم.:aghosh: همیشه شاد و موفق باشی. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تولد فرنوش دسته گل فرنوش عزیز اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص :cakesmileyf: یه عالمه مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی :hapydancsmil::hapydancsmil: شاد و موفق باشی.:icon_gol: :happybday: مرسی خانوم گل. تفلدت مبالکه ........... عژیژ انژومن :icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم گل تقدیم شما * * * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاد باشی در تمامی مراحل زندگیت امیدوارم با اونی که تو دلته اینطوری ستاره های خوشبختی رو بچینی ممنونم.خیلیییییییییی لطف کردین.شاد باشید.:icon_gol: ایشالا به هر آرزویی که داری برسی عزیز دلم مرسی خانومی.منم امیدوارم به همه ی آرزو های قشنگت برسی.:girl_angel: تولدت مبارک... ممنونم. تولدت مبارک عزیزم مرسی زهرا بانو. به به ببین تولد کیههههههه:hapydancsmil: آجی مهربوووون:icon_gol::icon_gol: تولدت مبارکککککک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسیییییییییییییییییییییییی. ایشالا تاپیک بعدی ، تاپیک عروسیت باشه. شرمنده دیگه فرنوشی قابل تورو نداره مرسیییییییییییییییییییییییییی رفیخییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدتون مبارک.....انشا...عاقبت بخیر بشین... ممنونم. تولدتون مبارکبا بهترین آرزوی های خوب برای شما:icon_gol: ممنونم.منم بهترین ها رو برای شما آرزو میکنم.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای جوووونمفرنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووش تولدت مبااااارک خانوووومی ایشالا لبات همیشه خندون باشه :hapydancsmil: مرسیییییییییی جو جوی طلایی انجمن. شاد باشی همیشه.:icon_gol: خواهری منم به دنیا اومد؟؟؟:164: کی؟؟:164: پَ چرا من 1 روز دیر اومدم؟؟:164: خواهـــــــــــــــــــــــــــــری گلم .. تفلدت مبارک به همه آرزوهای قشنگت برســـــــــــــــــــــــــــــــــی 12000 سال خوش و خرم وشاد و سلامت زندگی کنی مرسییییییییییییییییییی خواهری گلم. حیلیییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییییی دوست دارم.:aghosh: مامانی تولدت مبارک مرسی دخملی گلم. امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی.:hapydancsmil::hapydancsmil: به به. چه تولد بازاری شده :happybday: تولدت مبارک فرنوش جان :happybday: :happy: مرسی.بس که این اردیبهشتیااااااااا خوبن.:icon_gol: یه ذره حلاقیت داشته باش تولدت مبارک فرنوش جان:icon_gol: مرسی. تفلدت مبارك فرنوش جونميدوارم تو زندگيت موفق باشي:icon_gol: مرسی ستاره خانوم گل. منم برات آرزو ی موفقیت میکنم.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوش جان من هم مجددا تولدت رو تبریک میگم و امیدوارم همیشه لبت خندون ،تنت سلامت ،دلت شاد و همه خوبیها در دسترست باشن و فقط جاده موفقیت باشه که در اون طی طریق کنی تا به همه آرزوها و اهدافت برسی....این نوشته هر چند ناچیز رو بهت تقدیم میکنم و خوشحالم از اینکه دوستی به خوبی تو دارم،ممنون که هستی .... من واقعا نمیدونم چطور ازت تشکر کنم. خیلیییییییییییییی خیلییییییییییییییی گلی.واقعا دوست دارم.و حوشجالم از اینکه همیشه کنارمی.:aghosh: لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هه هه! تولد مدير كچل خودمونه كه فرنوشي مودور عزيز تالار با كلاس مهندسي شيمي تولدت مبارك لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک مرسی مینا جونم.:aghosh: هه هه! تولد مدير كچل خودمونه كه فرنوشي مودور عزيز تالار با كلاس مهندسي شيمي تولدت مبارك کچل خودتی :ws28: مرسی. لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ به به مبارک باشه فرنوش جان:icon_gol: ایشالله تولد 120 سالگیتو همینجا جشن بگیریم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ به به مبارک باشه فرنوش جان:icon_gol: ایشالله تولد 120 سالگیتو همینجا جشن بگیریم مرسی خانومی.:aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده