masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام برهمه دوستداران جشن تولد و شادی و رقص و بکوب و....... امروز تولد یه دوست دیگه ای از ماه اردیبهشته... یه دوست مهربون.. که من این افتخار نسیبم شده که براشون یه تولد بگیرم. و بابت همه چیز ازشون تشکر کنم... کسی نیست جز . . Farnoosh Khademi **تولدت مبارک فرنوش جونم.... هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تولد تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستاره میخوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همگی با هم بخونیم آخه تو چگده گشنگی آخه تو چگده گشنگی چگده گشنگی ا از همه رنگی ا لپتو بچشم ا بچه گشنگم ا هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو حالا حرف منو گوش کن فوت کن فوت کن فوت کن شمعا رو خاموش کن فوت کن فوت کن فوت کن شمعا رو خاموش کن تولد تولدت مبارک تولد تولدت مبارک تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک رو سقف این اتاقه یه عالمه ستاره میخوایم تولدت رو جشن بگیریم دوباره فشفشه های روشن بادکنکای رنگی همگی با هم بخونیم آخه تو چگده گشنگی آخه تو چگده گشنگی چگده گشنگی ا از همه رنگی ا لپتو بچشم ا بچه گشنگم ا هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو هوشدورودو حالا حرف منو گوش کن فوت کن فوت کن فوت کن یک دو سه به به چه کیک خوشمزه ای لپتو بچشم الهی! 33 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ (جشن تو جشن تولد تموم خوبی هاست جشن تو شروع زیبای تموم شادی هاست تولدت مبارک، تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک) امشب شب ما غرق گل و شادی و شوره از جشن ستاره آسمون یه پارچه نوره امشب خونمون پر از طنین دلنوازه تو کوچه پر از نوای دلنشین سازه عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثله بهشته تو خونه سبد سبد گلهای سرخ و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک جشن تو جشن تولد تموم خوبی هاست جشن تو شروع زیبای تموم شادی هاست جشن تو طلوع یک روز مقدسه برام وقت شکرگزاری به سوی درگاه خداست عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثله بهشته تو خونه سبد سبد گلهای سرخ و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک امشب تو ببین چه شور و حالی و صفایی راستی که گل سرسبده محفل مایی امشب رو لبا گلهای خنده واسه توست آرزوی ما بخت بلند در طالع توست عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثله بهشته تو خونه سبد سبد گلهای سرخ و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک جشن تو جشن تولد تموم خوبی هاست جشن تو شروع زیبای تموم شادی هاست جشن تو طلوع یک روز مقدسه برام وقت شکرگزاری به سوی درگاه خداست عزیزم هدیه ی من برات یه دنیا عشقه زندگیم با بودنت درست مثله بهشته تو خونه سبد سبد گلهای سرخ و میخک عزیزم دوستت دارم تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک تولدت مبارک، تولدت مبارک لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک همواره شاد باشی لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوش خانوم تولدتون مبارک .. کوتاه نوشتم نفر دوم باشم واز قافله عقب نمونیم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوش جونم تولدت مبارک....:icon_gol: :hapydancsmil:ایشالله به همه آرزو های خوب و قشنگت برسی عزیزم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ j,gnj lfhv; تولدت مبارک همشهری ایشالله 120 ساله شی فرنوشی پیر شی دخدرم لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک بهترین آرزوهارو برات دارم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم ایشالا عمری پر از موفقیت و سربلندی و عاقبت به خیری برات باشه لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم 120 ساله بشین و همیشه شاد و پیروز و سربلند باشید لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوشی عزیزم تبریک میگم نمیدونم همه چ اصراری دارن تو رو 120 ساله ببینن..ده سال بیشتر و کمتر راه نداره؟؟ ایشالا 130 ساله شی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به فرنوشی کچل قدم به عرصه وجود گذاشته فعلا مبارک باشه تا برم بازار ببینم چی میشه واست خرید تو این گرونی لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به به پرچم اردی ببهشتیا بالاااااست!!! بیب بیب هوراااا عزیزززززززززززززززم فونوش گلی تفلدت مبارک!!!:hapydancsmil::hapydancsmil: :happybday::happybday: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیزم. بهترینارو از خدا هدیه بگیری انشالله:w139::w66::happybday::w14: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فرنوشي تولدت مبارك ايشالله هميشه شاد و سلامت باشي و به همه آرزوهات خوبت برسي :icon_gol: لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ئه فرنوشه............... نه بابا مگه تو هم متولد شدي ؟؟ من فكردم از آسمون نازل شدي !! ( شوخي كردما ) خب من برات بهترين ها رو آرزو ميكنم ... در ضمن ميخوام كه يك عمر پر ثمر داشته باشي ... عمري سراسر شادي و منفعت ... همواره پيروز و رستگار باشي لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبرییییییییییییییککککک میگم فرنوش جان ایشاا... همیشه شاد و سلامت و موفق باشی به هرچی بهترینه هم برسی:w14::4uboxsmiley::heartshape2: اردیبهشتی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک گل بانو...بهترین ها رو پیش رو داشته باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده