masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک اتی جون.. ایشالله صدسال زنده باشی و سلامت و بهترین ارزوهای خوب رو خدا برات خواستار باشه.. و خوشبخت بشی. بوس بوس.. تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم رفتم چند نفرو دعوت کردم بیان واسه هنرنمایی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تولد آتنا دسته گل آتنا عزیز اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص آتنا :cakesmileyf: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک صمیمانه بنده رو پذیرا باشید ...... ایشا....صد وبیست ساله بشید ... مسر عمرتون طولانی وسرسبز باد لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک همواره شاد باشی لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عمویی تولدت مبارکامیدوارم 120ساله بشی و همیشه شاد و پیروز و سر بلند باشی تولدت مبارک سلام عمویی ممنون از لفطتون... مرسی عمویی... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک ممنون آقا ایمان...لطف کردید ... تولدتون مباک:icon_gol: با آرزوی بهترین ها برای شما :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنون مهناز خانوم عزیز... مرســــــــــــی عزیزم تولدت مبارک عزیزم مرسی الهه جونم...لطف کردی گلم تولدت مبارک عزیزم :4uboxsmiley::heartshape2:بهترینا رو واست آرزو دارم اردیبهشتی جان :hapydancsmil: مرسی پروانه جان... :flowerysmile: ممنون عزیزم...مرسی اردیبهشتی گل و دوست داشتنی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک من می آم رزرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون آقا سهند عزیز خیلی خیلی لطف کردید... ماشالله این همه کیک...فکر کنم دیگه به همه برسه تازه اضافه هم بیاد... حالا با این همه کیک رفتید و اومدید...یا هنوز هم رزوه و میخواید برید و بیاید بازم ممنون و سپاس لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک میگم ایشالله همیشه شاد و سلامت باشی و به همه آرزوهای قشنگت برسی ممنون آقا ناصر ....لطف کردید مرسی از آرزوهای خوبتون... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به هم محلیه اردیبهشتیه پرچم بالا :happybday: تولدت مبارک آتنا جان :happybday: :happy: ممنون آقا محمد... مرسی از لطفتون :w72: بله دیگه پرچم بچه های کرج که همیشه بالا هست...ولی اردیبهشت که میشه بیشتر بالا میره.... ماشالله اکثر دوستان هم محلی هم اردیبهشتی هستن...پس کلا بالاست لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولد تولد تولد تولد تولد تولد تولد * تولد یه عزیزه... * بگید کی.. * تولد یه جیگره.. * بگید کی * تولد یه نفسه.... * بگید کی * تولد اجی خودمه * اتنا جونمه گل منه... هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: ************ ************ ************ ************ """اتنا جون تلاش خودمو کردم که زود بیام و تولدتو بهت تبریک بگم ببخشید با یه روز تاخیر اومدم.. منو ببخش گلم."""" ************ ************ اینم کیک مخصوص تولد برای اتی خودم. خودم برات بریدم که ببزارم تو دهنت شیرین کام باشی عزیزم. ************ اینم کادوی تولد من به اتنا جونم.. خودت مثل گلی ولی عمرت به گل نباشه گلم.. ************ ************ عزیزم . . . . . . . . . . . ************ همیشه سلامت/موفق و سرزنده و شاد باشی عزیزم. مرسی گلم.... ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی خانومی...:hapydancsmil::hapydancsmil: بابت کیک و گل وکادو ...همه چی بازم ممنون... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک باشه موفق و موید باشید هر جا هستید ممنون آقا جاوید عزیز... شما هم همینطور.... تبریک میگم اردیبهشتی عزیز:hapydancsmil: مرسی زهرا خانوم گل...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آتنا جونم تولدت مبارک.:aghosh: امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی. :hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی فرنوش جونم خیلی عزیزی گلــــــــــــم تولد خودت هم دوباره از اینجا مبارک....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مباااااااارک اردی بهشتی عزیییییییز:hapydancsmil: ممنون عزیزم.... مرسی اردیبهشتی خوب و گل.... تولدتون مبارک با آرزوی رسیدن به آرزوهاتون ممنون از لطفتون مرسی بابت گل های زیباتون...:flowerysmile: تولدت مبارک عزیزم. بهترینارو از خدا هدیه بگیری انشالله :):happybday::w66::2rqfst4::dancegirl2::626gdau::w14::w330::happy: ممنون دوست خوبم... مرسی به خاطر دعای قشنگت... تولدتون مبارک مرسی دوست عزیز... تولدتون مبارک :w70:با آرزوی بهترین ها برای شما ممنون دوست عزیز... لطف کردید... لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبــــــــــــــــارک:icon_gol:به همه روزهای خوب و قشنگت برســـــــــــــــــــــی ممنون عزیزم... لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک. همیشه شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وای خدا ببین اینجا چه خبره؟ تولدت مبارک خواهر گلم این کیک واسه معذرت خواهی که تاخیر داشتم اینم کیک اصلی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده