black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اينجا من عكس هاي كه خودم عكاسي كردم از سالهاي دور تا به آخرين لحظات رو قرار ميدم ! از سبك خاصي پيروي نميكنم ... نگاه خودم برام مهمه نه سبك خاصي ... دوست دارم اون نگاهي كه برام لذت بخش بوده رو ثبت كنم ... حتي اگه تمام اصول عكاسي رو زير پا بزاره دوربين ها : سامسونگ ديجيتال موبيال نوكيا 6120 سوني اكسپريا و ... سايرين كه غير از اين سه تا بود رو سعي ميكنم ذكر كنم لذت ببريد ! بيشتر هم عكس از طبيعته ! از گذاشتن پست بيهوده بپرهيزيد كه عذاب الهي نازل ميشود ... نظرم يادتون نره ... سوسك شه هر كي نظر نده 15 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پناهگاه شماره يك رشته كوه راستوند ! از سلسله رشته كوه هاي زاگرس ارتفاع 2450 متري يك صبح بهاري ، ابرها در حال تراكم براي بارش ... بهار 1389 عصر بهاري / 89 18 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این عکس بهاری 89 جلویی شمایین یا عقبی؟ عکساتون مثل نگاه هنریتون زیباست 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این عکس بهاری 89 جلویی شمایین یا عقبی؟عکساتون مثل نگاه هنریتون زیباست نه عقبي ، نه جلويي ! من عكاسم ! اون دو تا پيرمرد كوه نورد بودند ! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه عقبي ، نه جلويي ! من عكاسم ! اون دو تا پيرمرد كوه نورد بودند ! عجب سوتی دادم میخواستم ببینم واقعا عکاسی شیطونی بود دیگه ببخشم 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کارت درسته عکاس گلکار!!! نمیدونستم کوه هم میروی! 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عجب سوتی دادم میخواستم ببینم واقعا عکاسی شیطونی بود دیگه ببخشم خدايش ! منو چند ساله تصور كردي ؟؟ كه اون پيرمرد خميده رو به حساب من گذاشتي ؟؟ من خيلي سنم باشه 7 سال ! نه 8 سال m_a[/MENTION]rch;1402879]کارت درسته عکاس گلکار!!!نمیدونستم کوه هم میروی! حالا ديگه ميدوني 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خدايش ! منو چند ساله تصور كردي ؟؟ كه اون پيرمرد خميده رو به حساب من گذاشتي ؟؟ من خيلي سنم باشه 7 سال ! نه 8 سال حالا ديگه ميدوني نه 20 ساله همون 7-یا 8 میخوره اگه تحصیلات آکادمی رو حساب کنین (داستان گورستان رو شنیدی که) 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ريحان ! كاشت خودم ، توي باغچه حياط خونه ! چه كباب هاي كه باهاشون نخورديم 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ريحان ! كاشت خودم ، توي باغچه حياط خونه ! چه كباب هاي كه باهاشون نخورديم ماله امساله راستی کدون استانین اصفهان که پایتخت صنعتی نیست اون تبریزه 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ماله امساله راستی کدون استانین اصفهان که پایتخت صنعتی نیست اون تبریزه نه واس دو سال پيشه !! از استان مركزي صنعتي تر ميشناسيد ؟؟ شما روي هر صنعت دست بزاريد ما انواعش رو داريم فقط كشتي راني نداريم ! چون آب نداريم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه واس دو سال پيشه !! از استان مركزي صنعتي تر ميشناسيد ؟؟ شما روي هر صنعت دست بزاريد ما انواعش رو داريم فقط كشتي راني نداريم ! چون آب نداريم اما ماکشتی میسازیم تو خلیج فارس به آب میاندازیم 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ يك كوه نوردي خيلي جذاب و دوست داشتني ! اينم عكس هاش ! دقيقا چهرشنبه و پنجشنبه گذشته كوه بودم ! اين عكس ها از ارتفاعات 2500 متري داره تا 3000 ! اون بالا خيلي دنياي قشنگيه ! خيلي ديزاين و طراحي قشنگ تري از شهرها و آسمان خراش هاي ما داره ! اينم معماري هاي خدا : بازم عكس هاي بيشتري ميزارم ! همين دوتا رو تا آپ كردم ، چيز شدم ........ خسته شدم آقا آپيلود ستنر اذيت ميكنه من بعدا اين پست رو تكميل ميكنم 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ از شانس بد حجم عكس هام خيلي زياده ! با paint حجمش رو كم ميكنم كيفيت خيلي بد ميشه ! كسي بلده چطوري حجم كم كنه كه كيفيت بهم نريزه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ از شانس بد حجم عكس هام خيلي زياده ! با paint حجمش رو كم ميكنم كيفيت خيلي بد ميشه ! كسي بلده چطوري حجم كم كنه كه كيفيت بهم نريزه ؟؟؟ بهترین راه استفاده از نرم افزار فوتوشاپ اگر روی سیستم نصب دارید عکستون رو باز کنید وارد منوی فایل بشید و سیو فور وب رو بزنید یا از کلیدهای Ctrl+Shift+Alt+S استفاده کنید یک پنجره ای باز میشه بالا سمت راست دومین گزینه رو روی JPEG قرار بدید و از قسمت پایینی هم میتونید روی High قرار بدید. درسمت راست پایین همین پنجره هم گزینه Image Size ضلع بزرگ رو روی 800 تنظیم کنید و سیو بفرمایید. 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ از شانس بد حجم عكس هام خيلي زياده ! با paint حجمش رو كم ميكنم كيفيت خيلي بد ميشه ! كسي بلده چطوري حجم كم كنه كه كيفيت بهم نريزه ؟؟؟ راحترین راه اینه که یه پاورپوینت باز کنید عکسو بذارید تو اون بعد همون عکسو دوباره سیو کنید حجمش به شدت میاد پایین 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ چقدر عکس اینجا نذاشتم دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده