رفتن به مطلب

آیا طلا برای مردان ضرر دارد؟

ارسال های توصیه شده

پوشیدن طلا در دین اسلام برای مردان حرام است و این یک بحث عقیدتی‌ست که ورود به آن نه در حوصله این مطلب است و نه مربوط به علم. اما مدتیست که عده‌ای با پل زدن میان دین و شبه‌علم تلاش میکنند این عقیده و حکم اسلامی را، علمی جلوه دهند. این موضوع حتی از سوی گروهی از پزشکان به چالش کشیده شده و ادعا شده که طلا باعث بروز بیماریهای خونی و همچنین ناباروری در مردان میشود، در حالیکه بر روی زنان بی‌اثر است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اما واقعیت چیست؟ حدود 40 سال پیش و در اواخر دهه 60 میلادی دانشمندان متوجه شدند که برخی از مردان و زنانی که به مدت طولانی از حلقه ازدواجشان استفاده کرده‌اند، مبتلا به انواعی از سرطان پوست شده‌اند. در پی یافتن علت این بیماری، محققان دریافتند که برخی از طلاها یا سنگ‌هایی که در صنعت جواهرسازی بکار می‌رود آلوده به مواد رادیواکتیو بوده است .

دلیل این اتفاق نادر، آلودگی رادیواکتیو بعضی از معادن فلزات و جواهرات بوده که در گذشته بخاطر عدم آگاهی از وجود و یا آلودگی این‌چنینی مورد بررسی قرار نمی‌گرفت، اتفاقی که این روزها بخاطر نظارت دقیق بر روی محصولات استخراجی از معادن و با در نظر گرفتن ایمنی و سلامت معدنچیان و سپس مصرف کنندگان، پیش نمی‌آید.

بجز مورد فوق (که پس از رفع مشکل رادیواکتیو طلا و جواهرات دیگر مشاهده نشده) هیچ‌گونه مدرک پزشکی مستدلی که نشان دهد طلا برای مردان ضرر دارد، وجود ندارد. در واقع "کم شدن سطح گلبول سفید یا ناتوانی جنسی در مردان در صورت استفاده از طلا" تنها شایعاتی است که هیچ مطالعه بالینی قابل قبولی برای اتبات آن وجود ندارد. یادآور میشویم که تنها باید بر شواهد یافت شده بر اساس مطالعات علمی، نسبت به قبول یا رد این گونه مسائل اقدام کرد و البته بار اثبات این ادعا بر عهده مدعیان است.(کسی که مدعی است طلا ایجاد سرطان میکند باید آن را به شکل علمی و بالینی اثبات کند)

q1gbwzbht29g7avk0a.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه

ممنونم از مطلبت مهدی جان..

منتهی من یه چیزی بگم.. این مطلب رو من رد میکنم هیچ ضرزی برای مردان نداره وجالب اینه به علت داشتن مقدار اندکی مس ارامبخش هم هست شاید تاحالا شنیدید یا این اتفاق برای شماافتاده باشه..

درقدیم و الانم گاهی این روش استفاده میشه که هرکسی براثر یه اتغاقی دچار ترس یا دلهره شدید میشد انگشتر طلا یا گردنبند رو درون اب مینداختن و اب طلا رو البته بدون اون جسم کیخوردن به گفته بعضی ها این یه نوع تلقین بود ولی واقعیت بر درصد اندکی مس است که داخل طلا وجود دارد..

وگرنه تنها صحت این قضیه حرام بودنش است که اونم الان دیگه این خبرا نیست...

• Like 3
لینک به دیدگاه
براجیبشون بلههههههههههه

ولی اگه کادو باشه نخیییییییییییییییر

ممنون ایمان خوب بودند مطالبت مرسی:icon_gol:

من فک میکنم این احکام اسلامی کلا بر مبنای زندگی شخصی پیامبر تدوین شده احتمالا طلا هم این وسط مسطا یه گیر گوری داشته احتمالا واسه یه جایی لازم بوده :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من فک میکنم این احکام اسلامی کلا بر مبنای زندگی شخصی پیامبر تدوین شده احتمالا طلا هم این وسط مسطا یه گیر گوری داشته احتمالا واسه یه جایی لازم بوده :ws38:

از این مسائل زیاد دیده شده. مثل حجاب ، مثل تعیین تکلیف برای پوشش مرد و زن ، مثل تعیین تفکرات و باید ها و باید ها و .... طلا هم یک مورد هست .

• Like 2
لینک به دیدگاه

اقا من امروز دکتر بودم این موضوع رو پرسیدم..

اینکه ضرر داره درسته.. به شرط اینکه طلای سفید باشه .. ضرری برای اقایون نداره..

سیستم بدنشونو بهم میریزه.. طلای زرد...

باز تحقیقات میشه میگم بهتون چرا..:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...