Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام امیدوارم به حق همین روزهای عزیز پدرتون بهبودی کامل خودشونو به دست بیارن لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ان شاء الله هرچه زودتر تو همین تاپیک خبر سلامتی پدرتون رو بخونیم لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ان شاا... هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انشالله خوب میشن هر چه سریعتر.. خدا جون دعاهامونو بشنو..... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالله زود زود خوب میشه.:ws21: لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام ممنون از دعوت براشون آرزوی تندرستی میکنم. خدا شفاشون بده. آمین لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ستاره عزیزم ایشالله که هرچه سریعتر پدرتون سلامتیشو بدست میاره لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام ستاره جان واقعا ناراحت شدم از اين خبر براشون آرزوي سلامتي ميكنم ايشاا... كه خدا هر چه زودتر شفاشون بده آمين لینک به دیدگاه
z*m 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ان شاا... هر چه زودتر سلامتیشون رو به دست میارن لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستای گلم ممنونم از تک تک دوستان که اومدید و برای پدر دوستمون دعاکردید.. خیلی خیلی زحمت کشیدید و قلبن خوشحالم که دوستان عزیزی دارم و داریم که دلاشون پاک و مهربونه خدا به تک تک شما دوستان سلامتی و خوشبختی بده....... پدر دوستمون امروز به بخش منتقل شدن حتلشون خوبه.. دعاکنیم که پدرایشون و تمام پدر و مادرها سالم و سلامت باشن.. و پدر ستاره هم سلامتیشونو بدست بیارن کامل به جمع گرم خونوادشون برگردن... خدایا شکرت به داده و ندادت.... مخلص همه شما دوستای گلم هستم بازم ممنوعنم از اینکه دعوت منو پذیرفتید. لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ایشالا خداشفاش بده و به آغوش گرم خانوادش برمیگرده لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ خوشبختانه پدر ستاره جون. مرخص شدن و حالشون خوبه.. برای همه سلامتی پدرو مادرامون یه صلوات.. لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون ازهمه دوستاي خوبم كه براي پدرم دعا كردن ببخشيد كه دير اومدم انجمن و ازتون تشكر كردم آخه دو هفته اي شمال بودم پدرم حالشون رو به بهبوده بازم دم همتون گرم كه دعا كردين لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ ممنون ازهمه دوستاي خوبم كه براي پدرم دعا كردنببخشيد كه دير اومدم انجمن و ازتون تشكر كردم آخه دو هفته اي شمال بودم پدرم حالشون رو به بهبوده بازم دم همتون گرم كه دعا كردين الحمدلله. انشالله کامل سلامتیشون رو بدست بیارن :) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده