black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ يهويي دلم خواست پدر بشم ... يك صداي آروم تو گوشم گفت : بابا ... چه واژه اي ... خيلي احساس مسئوليت مياره ! 6 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اول از همه این روز به شما اقا سهند که این تایپیکو گذاشتین مبارک باشه:icon_gol: امیدوارم در کنار خانواده زندگی فوق العاده ای داشته باشید... بعدشم به همه ی اقایون باشگاه 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ يهويي دلم خواست پدر بشم ... يك صداي آروم تو گوشم گفت : بابا ... چه واژه اي ... خيلي احساس مسئوليت مياره ! اخی ......... همون صدا هم میگه مامان میخوام واقعا همینطوره اول از همه این روز به شما اقا سهند که این تایپیکو گذاشتین مبارک باشه:icon_gol:امیدوارم در کنار خانواده زندگی فوق العاده ای داشته باشید... بعدشم به همه ی اقایون باشگاه ممنونم پریچهره :icon_gol:شما هم در کنار خانواده اوقات شاد و پرباری داشته باشین اینم از طرف آقایون انجمن 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من هم این روز بسیار بزرگ رو به همه ی پدارن عالم تبریک میگم و دستشون رو میبوسم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یادی هم بشه از پدرانیکه دستشون از این دنیا کوتاهه برای شادی روحشون صلوات 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ يهويي دلم خواست پدر بشم ... يك صداي آروم تو گوشم گفت : بابا ... چه واژه اي ... خيلي احساس مسئوليت مياره ! :ws28: 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هم آنقدر که زن را باید فهمید مرد را هم باید درک کرد ﻫم آﻧﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺯﻥ "ﺑﻮﺩﻥ" ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ... ﻣﺮﺩ ﻫﻢ "ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ" ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ... هم آنقدر که باید قربان صدقه ی رویِ ماه بی آرایش زن رفت باید فدای خستگی های مرد هم شد هم آنقدر که باید بی حوصلگی های زن را طاقت آورد کلافگی های مرد را باید فهمید ... مجدد روزتون مبارک 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روز شما و همه پدرای این مرز و بوم مبارک... پدر یعنی محبت، آرامش، امنیت... خدا سایه پدرا رو، رو سر همه حفظ کنه و اونایی که رفتن رو هم بیامرزه . مادر من یه دایی داشت که چهل و اندی سال دختر معلولش رو کول می کرد و هرجایی که می رفت اونم با خودش می برد و تا لحظه مرگ دخترش مثل یه فرشته ازش مراقبت کرد... خدا اون فرشته رو هم بیامرزه گرچه جای این فرشته ها حتما خوبه... 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اخی ......... همون صدا هم میگه مامان میخوام واقعا همینطوره مامانش ... زوده يكم حالا ... :ws28: تو به چي ميخندي ؟؟ خو دلم خواست ! 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم به همه باباهای اینجا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو به چي ميخندي ؟؟ خو دلم خواست ! به صداهه خندیدم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خدا حفظشون کنه یه دختر خوشجل هم قسمتتون کنه. آقا من غیرت دارم...عکس آقای ما اینجا چیکار میکنه؟؟ کرده عروسام بیایین اعتراف کنین عروسام چسب یکم مریض شده جیگرم زیاد حالش خوش نیست یکم به آقای ما برسید دیگه...دهههه واون کسی نیست جز گندم عزیزم ااحترام بگذاریداین که دوتا شد چیکار کنم من پدرزن بودنم سخته ها اونم دوتا :hapydancsmil::girl_blush2: نه دوتا نشد که گندم عروسهمن خواهر شوهر گندمم البته چماق هم دارم بسم الله..تو که عروس بودی چرا یهو دخترش شدی؟؟ یا ابالفرض...تو خواهرشوهرم شی که من باید دعوت حقو لبیک بگم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هم آنقدر که زن را باید فهمید مرد را هم باید درک کرد ﻫم آﻧﻘﺪﺭ ﮐﻪ ﺯﻥ "ﺑﻮﺩﻥ" ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ... ﻣﺮﺩ ﻫﻢ "ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ" ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ... هم آنقدر که باید قربان صدقه ی رویِ ماه بی آرایش زن رفت باید فدای خستگی های مرد هم شد هم آنقدر که باید بی حوصلگی های زن را طاقت آورد کلافگی های مرد را باید فهمید ... مجدد روزتون مبارک ممنون الهه روز شما و همه پدرای این مرز و بوم مبارک... پدر یعنی محبت، آرامش، امنیت... خدا سایه پدرا رو، رو سر همه حفظ کنه و اونایی که رفتن رو هم بیامرزه . مادر من یه دایی داشت که چهل و اندی سال دختر معلولش رو کول می کرد و هرجایی که می رفت اونم با خودش می برد و تا لحظه مرگ دخترش مثل یه فرشته ازش مراقبت کرد... خدا اون فرشته رو هم بیامرزه گرچه جای این فرشته ها حتما خوبه... ممنون یولداشیم سیزسنده بابازا موبارک مامانش ... زوده يكم حالا ... نه دیگه موهات ریخته ها تو به چي ميخندي ؟؟ خو دلم خواست ! منم تبریک میگم به همه باباهای اینجا ممنون مارس عزیز آقا من غیرت دارم...عکس آقای ما اینجا چیکار میکنه؟؟ عروسام یکم به آقای ما برسید دیگه...دهههه :hapydancsmil::girl_blush2: بسم الله..تو که عروس بودی چرا یهو دخترش شدی؟؟ یا ابالفرض...تو خواهرشوهرم شی که من باید دعوت حقو لبیک بگم کارت ساخته است گندم خواهر شور بدقلقی داری:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کارت ساخته است گندم خواهر شور بدقلقی داری:gnugghender: نخیر خیلی ام باهاش دوستم:icon_pf (17)::spiteful: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نخیر خیلی ام باهاش دوستم:icon_pf (17)::spiteful: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده