ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 11 مرداد، 2014 پدرهای انجمن بیایین تو و خودتونو و حس پدربودنتونو رابیان کنید پیشاپیش روز پدر مبارک:w155: بنده سهند هستم ار تبریز تبریز مشغول بکارم شهرک سلیمی یه الونک زدیم توش میپلکیم 11 ساله ازدواج کردم یه پسر کاکل زری دارم به اسم امین 6 ساله در امر خطیر پدری هستم تو پروفایل هستش در خدمتیم 19
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2014 تقدیم به پدرم پدر جان ، با یك دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می گیرم و پیشانی بر خاك می گذارم و خداوند را شكر می كنم كه فرزند انسان بزرگ و وارسته ای چون شما هستم. پدر جان عاشقانه دوستت دارم و دستانت را میبوسم. 11
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2014 راستی بچه ها اگه میتونن پیغامهای پدرشونو اینجا بذارن من از طرف پدران عزیز ایران خوش آمد میگم بهتون بفرمایید اگرم پدرانشون اومدن و پیغام گذاشتن که چاکر همشونیم:icon_gol: 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 سلام سلااااااام روز پدر رو به همه برو بچز انجمن که پدر شدن میخوان پدر بشن...پدر خواهند شد...پدر دارن و ........تبریک میگویم:hapydancsmil: از دوستان هم خواهش دارم به جای جوراب برن کفش یا صندل تابستونی بخرن مثل من 7
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2014 سلام سلااااااامروز پدر رو به همه برو بچز انجمن که پدر شدن میخوان پدر بشن...پدر خواهند شد...پدر دارن و ........تبریک میگویم:hapydancsmil: از دوستان هم خواهش دارم به جای جوراب برن کفش یا صندل تابستونی بخرن مثل من ممنون گندم جان ممنون راستی اون و .......چند نقطه چیه 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 پرکارترین،زحمتکش ترین،بی ادعا و بی توقع ترین فرد خانواده >است...(فرانتس فانون) قدر پدرای مهربونمون رو بدونیم... 7
Gandom.E 17805 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 ممنون گندم جان ممنونراستی اون و .......چند نقطه چیه اون و غیره ست دیگه 7
masi eng 47044 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 بنده سهند هستم ار تبریزتبریز مشغول بکارم شهرک سلیمی یه الونک زدیم توش میپلکیم 11 ساله ازدواج کردم یه پسر کاکل زری دارم به اسم امین 6 ساله در امر خطیر پدری هستم تو پروفایل هستش در خدمتیم روز پدرم برشما استارتر این تاپیک مبارک.... خداشما روبرای خانواده و خانواده رو برای شما حفظ کنه.. روزتون مبارک. 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2014 روز پدرم برشما استارتر این تاپیک مبارک....خداشما روبرای خانواده و خانواده رو برای شما حفظ کنه.. روزتون مبارک. ممنون دوست عزیزم روز پدر بر پدر عزیزتون هم مبارک باشه عزیز 5
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 آقا سهند روزتون مبارک... روز همه آقایون نواندیشان هم مبارک...متاسفانه یا خوشبختانه روز پسر نداریم پس از همین تریبون به همشون تبریک میگم این روز رو ... ایشالله خدا همه پدرای مهربون و زحمت کش رو برای خانواده و فرزنداشون حفظ کنه... 5
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 12 مرداد، 2014 این گل ها هم تقدیم به همه پدر ها و به قول گندم کسانی که پدر خواهند شد... 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 12 مرداد، 2014 آقا سهند روزتون مبارک... روز همه آقایون نواندیشان هم مبارک...متاسفانه یا خوشبختانه روز پسر نداریم پس از همین تریبون به همشون تبریک میگم این روز رو ... ایشالله خدا همه پدرای مهربون و زحمت کش رو برای خانواده و فرزنداشون حفظ کنه... این گل ها هم تقدیم به همه پدر ها و به قول گندم کسانی که پدر خواهند شد... ممنون عزیزم روز پدر پدرگرامیتان هم مبارک لطف کردی اومدی 4
ارسال های توصیه شده