ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پدرهای انجمن بیایین تو و خودتونو و حس پدربودنتونو رابیان کنید پیشاپیش روز پدر مبارک:w155: بنده سهند هستم ار تبریز تبریز مشغول بکارم شهرک سلیمی یه الونک زدیم توش میپلکیم 11 ساله ازدواج کردم یه پسر کاکل زری دارم به اسم امین 6 ساله در امر خطیر پدری هستم تو پروفایل هستش در خدمتیم 19 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تقدیم به پدرم پدر جان ، با یك دنیا شور و اشتیاق وضوی عشق می گیرم و پیشانی بر خاك می گذارم و خداوند را شكر می كنم كه فرزند انسان بزرگ و وارسته ای چون شما هستم. پدر جان عاشقانه دوستت دارم و دستانت را میبوسم. 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راستی بچه ها اگه میتونن پیغامهای پدرشونو اینجا بذارن من از طرف پدران عزیز ایران خوش آمد میگم بهتون بفرمایید اگرم پدرانشون اومدن و پیغام گذاشتن که چاکر همشونیم:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلااااااام روز پدر رو به همه برو بچز انجمن که پدر شدن میخوان پدر بشن...پدر خواهند شد...پدر دارن و ........تبریک میگویم:hapydancsmil: از دوستان هم خواهش دارم به جای جوراب برن کفش یا صندل تابستونی بخرن مثل من 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلااااااامروز پدر رو به همه برو بچز انجمن که پدر شدن میخوان پدر بشن...پدر خواهند شد...پدر دارن و ........تبریک میگویم:hapydancsmil: از دوستان هم خواهش دارم به جای جوراب برن کفش یا صندل تابستونی بخرن مثل من ممنون گندم جان ممنون راستی اون و .......چند نقطه چیه 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پرکارترین،زحمتکش ترین،بی ادعا و بی توقع ترین فرد خانواده >است...(فرانتس فانون) قدر پدرای مهربونمون رو بدونیم... 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون گندم جان ممنونراستی اون و .......چند نقطه چیه اون و غیره ست دیگه 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بنده سهند هستم ار تبریزتبریز مشغول بکارم شهرک سلیمی یه الونک زدیم توش میپلکیم 11 ساله ازدواج کردم یه پسر کاکل زری دارم به اسم امین 6 ساله در امر خطیر پدری هستم تو پروفایل هستش در خدمتیم روز پدرم برشما استارتر این تاپیک مبارک.... خداشما روبرای خانواده و خانواده رو برای شما حفظ کنه.. روزتون مبارک. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ روز پدرم برشما استارتر این تاپیک مبارک....خداشما روبرای خانواده و خانواده رو برای شما حفظ کنه.. روزتون مبارک. ممنون دوست عزیزم روز پدر بر پدر عزیزتون هم مبارک باشه عزیز 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا سهند روزتون مبارک... روز همه آقایون نواندیشان هم مبارک...متاسفانه یا خوشبختانه روز پسر نداریم پس از همین تریبون به همشون تبریک میگم این روز رو ... ایشالله خدا همه پدرای مهربون و زحمت کش رو برای خانواده و فرزنداشون حفظ کنه... 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این گل ها هم تقدیم به همه پدر ها و به قول گندم کسانی که پدر خواهند شد... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا سهند روزتون مبارک... روز همه آقایون نواندیشان هم مبارک...متاسفانه یا خوشبختانه روز پسر نداریم پس از همین تریبون به همشون تبریک میگم این روز رو ... ایشالله خدا همه پدرای مهربون و زحمت کش رو برای خانواده و فرزنداشون حفظ کنه... این گل ها هم تقدیم به همه پدر ها و به قول گندم کسانی که پدر خواهند شد... ممنون عزیزم روز پدر پدرگرامیتان هم مبارک لطف کردی اومدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده