zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من تازه عضو شدم نمیدونم درست فرستادم یان اگه اشتباه فرستادم منو ببخشید وکمکم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مهندس خوش اومدی به انجمن خودتمن الان خواستم آموزش اتوکد2012رودانلود کنم فقط آیکون(pdf)ش بود فکر کنم آپلودش نکردی دوباره ازاین مسیر امتحان کن وسعی کن مطالب غیر ضروری رواز پرشین گیگ آپلود کنی چون توانجمن فقط286میگ آپلود سهم هرکاربرهستش مثلامی خوای آپلودکنی اموزش اتوکد2012 1آموزشگاه شهرسازی2ارسال موضوع جدید3عنوان(آموزش اتوکد2012)4انتخاب آیکون(پی دی اف و...)5درموردمطلبی که میخوای آپلودکنی توضیح میدی که تا اینجاشوخودتون درست اومدین6برچسپ(این قسمت هم عنوان مطلبت رومیذاری براراحت پیداشدنش توگوگل)7کلیک روی قسمت فایل های پیوست 8مدیریت فایل های پیوست9آپلود همون فایلی رو که میخوای بذاری چه از کامپیوتر خودت وچه از سایت دیگه ای وبعد از آپلود شدن فایلت ازقسمت پایین صفحه ارسالش میکنی براانجمن اگه مشکل داشتی توصفحه اصلی تاپیک رسیدگی به درخواست ها ومشکلات اونجا هم بگی بچه ها بهت کمک می کنن موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنون ببخشید تازه کارم وناشی ممنون از راهنمایتون 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنون ببخشید تازه کارم وناشی ممنون از راهنمایتون درست شد عزیزم کم کم راه میفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده