*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شب گذشته (جمعه شب) بروز نقص فنی در یکی از وسایل بازی پارک ارم منجر به مصدومیت شدید سه دختر جوان شد. پدر یکی از این مصدومان بامداد شنبه در تماس تلفنی با ایرنا، ضمن بیان این مطلب افزود: ساعت ۱۱ شب جمعه، نقص فنی ترن هوایی سبب شد تا سه دختر ۲۲ تا ۲۵ ساله از ارتفاع چند متری به زمین سقوط کرده و به شدت مصدوم شوند. وی که خود را 'قربانی' معرفی کرد، ادامه داد: این سه جوان در داخل کابین بودند که ناگهان به دلیل نقص فنی، کابین از ارتفاع بیش از۶ متری به زمین سقوط می کند.به گفته وی، سه دختر جوان به شدت مصدوم می شوند به طوری که گردن هر سه شکسته و ریه یکی از آنها سوراخ شده است. وی افزود: فرزندش در این حادثه ضمن شکستگی های مختلف از جمله لگن، دچار آسیب نخاعی نیز شده است.وی گفت: مصدومان در اورژانس بیمارستان رسول اکرم(ص) بستری هستند. اورژانس بیمارستان رسول اکرم(ص) در تماس تلفنی ایرنا، ضمن تایید این حادثه، از بیان جزئیات بیشتر خودداری کرد. قربانی خاطرنشان کرد که یکی از مسوولان مجموعه پارک ارم در تماس تلفنی با خانواده یکی از مصدومان تاکید کرده که پیمانکاران بخش خصوصی که دستگاه ها و وسایل را اجاره کرده اند باید در این زمینه پاسخگو باشند و آنها مسوولیتی در این زمینه ندارند. یکی از اعضای خانواده مصدومان این حادثه در بیمارستان رسول اکرم(ص) گفت: این سه دختر جوان به تازگی فارغ التحصیل شده و برای جشن اتمام تحصیلات دانشگاهی به پارک ارم رفته بودند.وی اسامی مصدومان این حادثه که در پارک ارم ۲ رخ داد را «نگار قربانی» ، «مونیا یوسفی» و «رکسانا فرحی ایروانی» اعلام کرد. پارک ارم در کیلومتر ۴ اتوبان تهران کرج واقع است و دو شهربازی با بیش از ۶۰ دستگاه بازی تفریحی دارد. 12 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قربانی خاطرنشان کرد که یکی از مسوولان مجموعه پارک ارم در تماس تلفنی با خانواده یکی از مصدومان تاکید کرده که پیمانکاران بخش خصوصی که دستگاه ها و وسایل را اجاره کرده اند باید در این زمینه پاسخگو باشند و آنها مسوولیتی در این زمینه ندارند. ینی خوشم میاد تو کشورمون هر اتفاقیم میوفته هیچ کس پاسخگو نیست و همیشه یه خورضو خانی هست که تقصیرارو بندازن گردنش.....:icon_razz: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ینی خوشم میاد تو کشورمون هر اتفاقیم میوفته هیچ کس پاسخگو نیست و همیشه یه خورضو خانی هست که تقصیرارو بندازن گردنش.....:icon_razz: الان یه بدبخت بیچاره ای یپدا میکنن میندازن گردن اون البته میتونه دسیسه ی امریکا هم باشه لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر یه همچین چیزی در ژاپن یا کره جنوبی اتفاق می افتاد... لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شنیده بودم جمع شده که من 7-8سال پیش رفتم، هیچ امنیتی نداشت یعنی دستمون شل میشد، اون دنیا تشریف داشتیم! لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تهرانی ها کلا همین یکی دوجا رو برای تفریح داشتن که دیگه اونم نمیشه رفت...... فک میکنم روزی بیاد که تو ایران هیچکس نتونه کوچکترین تفریحی بکنه....... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قبلاً هم اینجوری شده بود که بدتر بود. اون موقع کابینا به هم چسبیده بود. نقص یکیشون باعث از ریل خارج شدن همشون شد و نمیدونم چقدر کشته و زخمی داشت. ولی از اون موقع که دوباره مجدداً راه افتاد. جدا کردن کابینا رو که اگه یکیش مشکل پیدا کرد تلفات کم باشه وسایل و همه چی همه واسه قدیمیه دیگه. اینا که خودشون عرضه ساختن یه ترن هوایی جدیدو ندارن. نگهداریم بلد نیستن بکنن ولی انصافاً هیچی مثل ترن هوایی حال نمیده لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این حادثه مربوط به ترن هوایی جدید پارک ارم هست که تو همین چند سال اخیر ساخته شده ویکی از کابینهاش جدا شده! لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یدونه هم هست، عین بالون تا ارتفاع زیادی بالا میره، روی یه صندلی میشینی ، یه حفاظ هم داره، ولی کاملا ازاده ... تو همین چند سال پیش ، فکر میکنم کابل باشه ، ضخامتش عینه کابل میمونه ، چون برقیه، احتمالا هم کابله...نمیدونم به هرحال تو همین چند سال پیش اول کابل کشیده میشه ،بعدش صندلی از جاش در میاد ولی اون دوتا ادمی که از اون ارتفاع افتاده بودن زمین، ازجاشون بلند میشن !!! انگار اتفاقی نیوفتاده براشون ...آدمایی که اونجا بودن میگفتن الان داغن نمیفهمن چه بلایی سرشون اومده... ما هم چند ساله میخوایم ترن هوایی سوار بشیم ،ولی نمیشیم ...خب تفریحه دیگه، اما باید دیگه جون خودتو بذاری کف دستت با این وسابل پارک ارم. . لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اا. جدیده بوده؟ خب دیگه بدتر. یدونه هم جدید ساختن که اونم اینطوری شد دو سال دووم آورد؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یدونه هم هست، عین بالون تا ارتفاع زیادی بالا میره، روی یه صندلی میشینی ، یه حفاظ هم داره، ولی کاملا ازاده ... تو همین چند سال پیش ، فکر میکنم کابل باشه ، ضخامتش عینه کابل میمونه ، چون برقیه، احتمالا هم کابله...نمیدونم به هرحال تو همین چند سال پیش صندلی از جاش در میاد ولی اون دوتا ادمی که از اون ارتفاع افتاده بودن زمین، ازجاشون بلند میشن !!! انگار اتفاقی نیوفتاده براشون ...آدمایی که اونجا بودن میگفتن الان داغن نمیفهمن چه بلایی سرشون اومده... ما هم چند ساله میخوایم ترن هوایی سوار بشیم ،ولی نمیشیم ...خب تفریحه دیگه، اما باید دیگه جون خودتو بذاری کف دستت با این وسابل پارک ارم. . کلاً تلفات وسایل مختلف زیاد بوده تا حالا. ولی با این حال ترن هوایی رو سوار بشین. حیفه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای من این اتفاق افتاده منتهی.. عزارییل نتونست جون مارو بگیره.. در پارک محمدشهر کرج .. یه مجتمع بزرگی رو از وسایل بازی زدن... که اصلا هم رسیدگی نمیکنن. و به قول معروف.. تقصیر رو گردن همه میندازن... ما سوار رنجر بودیم و بعد فهمیدیم. موقع دور گردش.. به چیزی وصل نیستیم.. وجونمونو بغل کردیم.. که اون بالا از شانس و اقبالمون اتصالی میکنه و فقط یه ساعت.. بین اسمون و زمین اویزون میشیم هیچ کس هم پاسخگو نبود/البته توروح اون کسی که اینجارو به ما معرفی کرد.. مارو یه هفته راهی بیمارستان کرد.فقط یه کاری که کردن. شهربازیشو بستن والسلام... این شده رسیدگی... من تنها خبری بود که اصلا شوکه نشدم.... ولی ناراحت شدم برای این سه دختر... خدا به این سه خانم خیلی رحم کرد.. خدابهشون سلامتی بده... اگر موضوع اسکانیا رو رسیدگی کردن این رو هم رسیدگی میکنن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خدا بهشون رحم کنه و امیدوارم براشون اتفاق بدی نیفتاده باشه اما آسیب نخاعی اصن چیز خوبی نیست یه طوریم شد....این بنده خداها جوون بودن خودمونو یه لحظه کوچیک بذاریم جای اونا...خدا خودش به جوونی اینا و به دل پدر مادرشون رحم کنه..... من دلم میسوزه برای اون پدر مادری که تا آخر عمر باید جوونشو این شکلی ببینه.................... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها میدونم خبر خوبی نیست ولی یکی از این دخترای اسیب دیده نخاعی فلج شد براش دعا کنید خدابه خودش و خوانوادش صبر بده تا بتونه تحمل کنه,, من که شنیدم خیلی ناراحت شدم حتما دعاکنید... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده