pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یک زوج در اوایل 60 سالگی، در یک رستوران دنج رمانتیک سی و پنجمین سالگرد ازدواجشان را جشن گرفته بودند. یک زن جادوگر که از آنجا می گذشت وارد رستوران شد و سر میز آنها رفت و گفت: آه شما زوجی مثال زدنی هستید و درتمام این مدت به هم وفادارموندید ، برای همین هرکدام از شما می تواند آرزویی کند و من با کمک دانشی که دارم آن را بر آورده کنم! خانم گفت:وای خدای من ! من می خواهم به همراه همسر عزیزم، دور دنیا سفر کنم. جادوگر وردی خواند و ناگهان :دو بلیط خطوط مسافربری قطر ایرویز در دستان زن ظاهر شد. حالا نوبت آقا بود تا آرزو کند، چند لحظه فکر کرد و گفت: خب، همسرم تو خیلی مهربانی اما چنین موقعیتی فقط یک بار در زندگی آدم پیش میآید ، بنابراین، خیلی متاسفم عزیزم ولی آرزوی من اینه که همسری 30 سال جوانتر از خودم داشته باشم. خانم و زن جادوگر واقعا جا خوردند ولی چه میشد کرد؟ زن جادوگر وردی خواند و ناگهان: به نظرتان جه اتفاقی افتاد؟ لطافا نظر بدهید. ببینیم کی باهوش تره{} 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یک زوج در اوایل 60 سالگی، در یک رستوران دنج رمانتیک سی و پنجمین سالگرد ازدواجشان را جشن گرفته بودند.یک زن جادوگر که از آنجا می گذشت وارد رستوران شد و سر میز آنها رفت و گفت: آه شما زوجی مثال زدنی هستید و درتمام این مدت به هم وفادارموندید ، برای همین هرکدام از شما می تواند آرزویی کند و من با کمک دانشی که دارم آن را بر آورده کنم! خانم گفت:وای خدای من ! من می خواهم به همراه همسر عزیزم، دور دنیا سفر کنم. جادوگر وردی خواند و ناگهان :دو بلیط خطوط مسافربری قطر ایرویز در دستان زن ظاهر شد. حالا نوبت آقا بود تا آرزو کند، چند لحظه فکر کرد و گفت: خب، همسرم تو خیلی مهربانی اما چنین موقعیتی فقط یک بار در زندگی آدم پیش میآید ، بنابراین، خیلی متاسفم عزیزم ولی آرزوی من اینه که همسری 30 سال جوانتر از خودم داشته باشم. خانم و زن جادوگر واقعا جا خوردند ولی چه میشد کرد؟ زن جادوگر وردی خواند و ناگهان: به نظرتان جه اتفاقی افتاد؟ لطافا نظر بدهید. ببینیم کی باهوش تره{} هههههههههه.....مرد شده 90 سالشچون جادوگره هم زن بود و زرنگ 4 لینک به دیدگاه
Mor45 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ خب معلومه دیگه خانوم خودش رو برمیگردونه به سی سالگی اصلا مرد رو هم میبره سی سال پیش باهم زندگی رو دوباره شروع میکنن 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ مبارکه دیگه...جادوگره و مرده با هم ازدواج میکنن لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ خانمه سی سال جوانتر میشه دیگه... پیرمرده هم همون 60 سال باقی میمونه و ب خودش فحش میده چرا منظورشو درست نگفته و نگفته 1 زن دیگه میخواد ک جوون هم باشه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ ممکنه یه اتفاق پیش بیاد 1. مرد 30 سال پیرتر بشه 2. زنش 30سال جوونتر:hapydancsmil: 3.یه هوو واسه زنش بیاره:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده