ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چرا؟ خوب شرط داره جونم مصرف بنزینم 3.8 مطابق با استاندارد جهانی باشه 10 تومن میدم 10 لیتر بنزین میزنم می بردم 90-100 تا حالا اگه 3.8*2000 میشه چند آفرین 7600 می بردم هم من سود میکنم هم بازم من اما او.نا که ضرر میکنند 1- خودروساز خوب طراحی طبق استاندارد جهانی خرج داره تازه صاحابش از مابه تفاوت بزین چی سود میبره چطوری عرض میکنم نشستن مجلس و خودروسازو دولت موضوع بحث مصرف بالای ماشین البته بنزین نماینده مجلس: آغا چرا مصرف ماشین زیادس نماینده دولت: خودروساز: بابا به صرف هممونه الا مشتری خو من ماشی در پیتی میسازم مصرفش کم کمش 10 تا خو چی مردم استفاده کنند مابه تفوت میره تو جیب شماها خو منم فی سبیل الله کار میکنم فقط هزینه نمیکنم چی میره این همه راهو طراحی تولید موتور جدید مصرف کم خو به توافق رسیدیم همه باهم بلهههههههههههههه بدین خبر ساعت 8 مسئله مصرف اتومبیل ها حل شد آفرین دیدین برو بچ انجمن مسئله اینه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان بالاخره کی به کی شد؟؟؟ من که نفهمیدم ولی هرچی ضرره فقط واسه مصرف کننده س 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان بالاخره کی به کی شد؟؟؟ من که نفهمیدم ولی هرچی ضرره فقط واسه مصرف کننده س آره دیگه پس چی ببین گندم با هزار مصیبت پول درمیآرم لیتری 1000 تومن میدم مابه تفاوتش چی میشه بابا من ماشینم باید 4 لیتر مصرف کنه نه 10 لیتر حالا من چرا باید پول بنزینو بدم خوب خودروساز بیاد مصرفو پایین بیاره منم زیادی دود ندم حلق مردم و بچه ام و پولم که هیچی اتیشش میزنم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره دیگه پس چیببین گندم با هزار مصیبت پول درمیآرم لیتری 1000 تومن میدم مابه تفاوتش چی میشه بابا من ماشینم باید 4 لیتر مصرف کنه نه 10 لیتر حالا من چرا باید پول بنزینو بدم خوب خودروساز بیاد مصرفو پایین بیاره منم زیادی دود ندم حلق مردم و بچه ام و پولم که هیچی اتیشش میزنم واقعا پول بنزین بی انصاف ترین قسمت مخارج زندگیه خیلی چیزا میتونه عامل شه که کمتر مصرف کنیم و کمتر هزینه کنیم ولی خب بچه های بالا فقط به فکر خودشونن 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعا پول بنزین بی انصاف ترین قسمت مخارج زندگیه خیلی چیزا میتونه عامل شه که کمتر مصرف کنیم و کمتر هزینه کنیم ولی خب بچه های بالا فقط به فکر خودشونن دقیقا درد منم همینه یه نمونه دیگرش آب خوب بابا آب لوله کشی رو اینهمه هزینه نکن آب برا مصرف بهداشتی باشه نه آب خوردن حیف نیست ما روزانه مگه 20 لیتر بیشتر مصرف میکنیم برا خوردن و چای و فلان خوب اونو تو بسته بندی بده لوله کشی برا استحمامو غیره تازه اونم میشه فیلترش کرد دوباره مصرفش کرد به شرط اینکه 10000000 دیگه ندیم بابت فیلتر دولت در اختیار مردو قرار بده ماهم چشممون کور نصبش میکنیم به نفع همست از الان شروع شده کم مصرف کنین آب نداریم ول کنین بابا..........................:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دقیقا درد منم همینه یه نمونه دیگرش آب خوب بابا آب لوله کشی رو اینهمه هزینه نکن آب برا مصرف بهداشتی باشه نه آب خوردن حیف نیست ما روزانه مگه 20 لیتر بیشتر مصرف میکنیم برا خوردن و چای و فلان خوب اونو تو بسته بندی بده لوله کشی برا استحمامو غیره تازه اونم میشه فیلترش کرد دوباره مصرفش کرد به شرط اینکه 10000000 دیگه ندیم بابت فیلتر دولت در اختیار مردو قرار بده ماهم چشممون کور نصبش میکنیم به نفع همست از الان شروع شده کم مصرف کنین آب نداریم ول کنین بابا..........................:icon_razz: حرص نخور داداش اگه قرار بود با حرص خوردن ما درست شه الان همه چی عالی بود فقط الکی مو سفید میکنی خیلی ام الان منابع آب پر و اماده اس واسه استقبال از تابستون همش حرف مفته 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حرص نخور داداش اگه قرار بود با حرص خوردن ما درست شه الان همه چی عالی بودفقط الکی مو سفید میکنی خیلی ام الان منابع آب پر و اماده اس واسه استقبال از تابستون همش حرف مفته موهام که سفیدشده یک سومش پر باشه خوب درست مصرف نمی شه کاری ندارم راست یا دروغ میگن اصرافه اولم دومن هزینه ******** شو من میدم آخه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده