رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ورزش و ام اس - ورزش می تواند به تخفیف علائم ام اس کمک نماید ، اما اگر می خواهید که برنامه ورزشی موفقی داشته باشید باید نظارت خاصی را رعایت کنید . نخستین نکته مهم این است که نباید در این کار زیاده روی شود . ممکن است شنیده باشید که می گویند " آنقدر پایتان را کش بیاورید تا درد بگیرد ، یا " بعد از ورزش احساس سوزش دست می دهد " اما دقت کنید که این عبارات در بیماران مبتلا به ام اس اثر عکس دارند. اگر زیاده روی کنید سیستم عضلات بدن خود را که در حال حاضر در وضعیت با ثبات قرار دارند دچار تنش می کنید یا با افزایش درد باعث می شوید که ذهن و بدنتان تحت استرس قرار بگیرند. 0 قبل از شروع برنامه ورزش با پزشکتان مشورت کنید . او توصیه هایی در موارد زیر به شما خواهد نمود: ورزش و ام اس - ورزش می تواند به تخفیف علائم ام اس کمک نماید ، اما اگر می خواهید که برنامه ورزشی موفقی داشته باشید باید نظارت خاصی را رعایت کنید . نخستین نکته مهم این است که نباید در این کار زیاده روی شود . ممکن است شنیده باشید که می گویند " آنقدر پایتان را کش بیاورید تا درد بگیرد ، یا " بعد از ورزش احساس سوزش دست می دهد " اما دقت کنید که این عبارات در بیماران مبتلا به ام اس اثر عکس دارند. اگر زیاده روی کنید سیستم عضلات بدن خود را که در حال حاضر در وضعیت با ثبات قرار دارند دچار تنش می کنید یا با افزایش درد باعث می شوید که ذهن و بدنتان تحت استرس قرار بگیرند. قبل از شروع برنامه ورزش با پزشکتان مشورت کنید

  • Like 2
لینک به دیدگاه

او توصیه هایی در موارد زیر به شما خواهد نمود: 1- نوع ورزشی که برای شما بیشترین اثر بخشی را دارد و نوعی که باید از آن اجتناب کنید . 2- شدت کار ورزشی که برایتان مفید است . 3- طول مدتی که باید به ورزش بپردازید و محدودیت های جسمانی همراه با آن همچنین ممکن است پزشک شما را نزد فیزیوتراپیست بفرستد . نوع ورزشی که برای شما مفید است به نوع علائمتان ، تناسب بدنی و سلامت عمومی شما بستگی دارد . چند نکته در مورد ورزش 1- همیشه قبل از ورزش بدنتان را گرم کنید. 2- اگر می خواهید دوره های 30 دقیقه ای ورزش داشته باشید ، با 10 دقیقه شروع نموده و به تدریج آن را زیادتر کنید. 3- برای ورزش کردن یک فضای امن را انتخاب کنید . در جاهایی که سر و لغزنده هستند ، نور کمی دارند یا کار در آن فضا با خطراتی همراه است ، ورزش نکنید . 4- اگر مشکل تعادل دارید حتما وسیله ای برای گرفتن و تکیه کردن به آن هنگام ورزش در دسترس داشته باشید . 5- هر وقت احساس ناراحتی ، اذیت شدن یا نا خوشی پیدا کردید ورزش را متوقف کنید . 6- سعی کنید ورزشی را انتخاب کنید که نشاط آور باشد و از آن لذت ببرید . ورزش هایی که بیماران ام اس معمولا با آنها راحت هستند شامل یوگا، تای چی ، شنا و ورزش های آبی است . اگر خیلی گرمم شد چه کار کنم ؟ برخی از بیماران ام اس به گرما حساس هستند یعنی علائم آنها با افزایش درجه حرارت بدن بدتر شده یا مجددا" ظاهر می شود. این اتفاق ممکن است در حین ورزش روی دهد

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای جلوگیری از گرمای بیش از حد به چند نکته زیر توجه کنید : 1- در ساعات داغ روز ورزش نکنید (بین 10 صبح تا 2 بعد از ظهر) . سعی کنید هنگام صبح یا شب هنگام ورزش کنید . 2- مقدار زیادی مایعات خنک بنوشید . 3- نسبت به بدن خود آگاهی داشته باشید . اگر متوجه هرگونه علامتی شدید که قبل از شروع ورزش که وجود نداشت ، ورزش را کم کرده یا متوقف کنید تا زمانی که بدنتان خنک شود. 4- شنا کردن و ورزش های آبی در آب خنک ، تمرینات خوبی هستند که بدنتان را خنک نگه می دارند

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...

06.jpg

 

دانشمندان هندی اعلام کردند ماده‌ای در زعفران ایرانی وجود دارد که به درمان بیماری ام اس کمک می‌کند. به گزارش برنا، دانشمندان هندی موفق به کشف ماده‌ای در زعفران شده‌‎اند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.

 

ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی می‌شود که چربی تولید می کنند. چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.

 

بر‌ اساس یافته‌های محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، می‌تواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز می‌شود را تا حد زیادی کاهش دهد.

 

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

به نقل از پایگاه خبری آفتاب: دکتر داور الطافی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در صورت رعایت توصیه های پزشکی هیچگونه محدودیتی برای فعالیت روزمره از جمله تحصیل ، اشتغال ، ازدواج و ورزش بیماران ام اس وجود ندارد.

 

 

وی با بیان اینکه بیماران ام اس می توانند فعالیت ورزشی داشته باشند به آنها توصیه کرد که از خستگی زیاد و ورزش های سنگین پرهیز کنند.

 

 

به گفته وی، بیماران باید خود را از خستگی زیاد و استرس مصون نگه دارند ضمن اینکه قرار گرفتن در هوای بسیار گرم و یا سرد را برای مبتلایان ام اس مناسب نیست.

 

 

دکتر الطافی با اشاره به اینکه بیماری ام اس مانعی برای ازدواج نیست گفت: بیماران مبتلا به ام اس می توانند مانند سایر افراد ازدواج کرده و بچه دار شوند چرا که بیماری ام اس ارثی نیست و فرزندان احتمال اندکی برای ابتلا به این بیماری دارند اما توصیه می شود که دو فرد مبتلا به ام اس با هم ازدواج نکنند.

 

 

وی ادامه داد: بیماران مبتلا به ام اس که قصد ازدواج دارند باید قبل از ازدواج موضوع بیماری خود را به شریک زندگی خود اعلام کنند تا در مواقع درمان بیماری با مشکل مواجه نشوند.

 

 

وی افزود: بارداری موجب تشدید بیماری ام اس نمی شود و تنها مادران بارداری که مبتلا به این بیماری هستند باید داروهای خود را در دوران حاملگی مصرف نکنند تا عارضه ای برای جنین نداشته باشد.

 

 

دکتر الطافی با بیان اینکه زنان در دنیا بیشترین مبتلایان به بیماری ام اس را تشکیل می دهند، افزود: در ایران نیز میزان مبتلایان زن به مرد 2 به یک است.

 

 

وی افزود: هم اکنون 30 الی 37 هزار بیمار مبتلا به ام اس در کشور شناسایی شده که 60 درصد این افراد را زنان تشکیل می دهند.

 

 

وی تعداد بیماران مبتلا به ام اس در استان اردبیل را 700 تا 750 نفر ذکر کرد و گفت: میزان شیوع در اردبیل نسبت به تعداد بیماران کل کشور در حد متوسطی قرار گرفته و بالاتر و یا پایین تر نیست.

 

 

این متخصص اعصاب و روان با اشاره به سطح اجتماعی و فرهنگی افراد مبتلا به ام اس افزود: تحقیق انجام شده از 300 نفر بیمار مبتلا به ام اس نشانگر این است که بیشتر بیماران از لحاظ تحصیلی در سطح بالایی قرار دارند و این امر بیانگر آن است که افراد تحصیل کرده زودتر برای تشخیص بیماری خود به پزشک مراجعه و به درمان اقدام کرده اند.

 

 

دکتر الطافی سن شایع بروز بیماری ام اس را 20 الی 40 سالگی عنوان کرد و افزود: در سنین کودکی نیز ممکن است این بیماری رخ دهد ولی بیشتر در سنین جوانی مشاهده شده است.

 

 

رییس هیات مدیره انجمن ام اس استان اردبیل با بیان اینکه بر اساس یافته های دانشمندان مصرف ویتامین ˈدˈ در پیشگیری از بیماری ام اس موثر است ، تماس کودکان با نور خورشید در دوران خردسالی را در پیشگیری از این بیماری موثر دانست و گفت: از لحاظ جغرافیایی هرچه از استوا به طرف قطب ها نزدیک تر می شویم بیماری ام اس نیز بیشتر دیده می شود و به همین دلیل نیز در مناطق آفریقا و کشورهای نزدیک به استوا شیوع بیماری بسیار اندک است.

 

 

دکتر الطافی به روش های تغذیه در بیماران مبتلا به ام اس اشاره کرد و گفت: این بیماران مثل افراد معمولی می توانند رژیم غذایی عادی داشته باشند و مصرف لبنیات ، سبزیجات و میوه ، غذاهای دریایی و دارای امگا3 برای آنها توصیه می شود.

 

 

وی با بیان اینکه برخی باورهای غلط در خصوص عدم مصرف برخی غذاها از جمله لبنیات به این بیماران توصیه می شود ، خواستار پرهیز بیماران از توجه به این توصیه ها شد.

 

 

دکتر الطافی گفت: 70 درصد بیماران مبتلا به ام اس از داروهای ساخت داخل کشور استفاده می کنند و مصرف این داروها تا زمانی که داروی جدیدی کشف و عرضه نشده باشد ، ادامه خواهد داشت.

 

 

وی افزود: درمان قطعی برای بیماری ام اس وجود ندارد و داروها به عنوان نگه دارنده عمل کرده و 40 تا 60 درصد موثر است و 90درصد داروهای بیماران ام اس نیز تحت پوشش بیمه و در بسیاری مواقع به صورت رایگان به بیماران عرضه می شود.

 

 

وی بیان کرد: برخی بیماران داروهای تجویزی پزشک را ترک کرده و به پیشنهاد اطرافیان به سمت طب سنتی و مصرف خودسرانه دارو روی می آورند که این اقدام ممکن است در رفع بیماری موثر نباشد و لازم است بیماران با پزشک معالج درمان اصلی را ادامه دهند.

 

 

وی با اشاره به علایم حسی بیماری ام اس، کم شدن حس، تاری دید ، از دست رفتن قدرت یک طرف بدن و لرزش و کم شدن تعادل را از جمله این علایم ذکر کرد و افزود: سرگیجه، زمین خوردن، عدم کنترل ادرار و مدفوع ، اختلالات حافظه و سرخوشی بی اختیار نیز از جمله علایم مخچه ای این بیماری محسوب می شوند.

 

 

وی بیان کرد: البته وجود این علایم در فرد به تنهایی دلیلی برای بیماری ام اس نیست و ممکن است افرادی که دارای بیماری های دیگری هستند این علایم را داشته باشند.

 

 

وی انجام آزمایشات مکرر خون و عکس برداری را در شناسایی این بیماری موثر دانست.

 

 

وی دلیل بروز بیماری ام اس را غیرطبیعی کار کردن پوشش رشته عصبی اطراف نخاع دانست و گفت: اگر این پوشش تخریب شود سیستم ایمنی غیرفعال شده و این بیماری رخ می دهد.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
از لحاظ اقتصادی؟!! :whistle:

 

نه بابا.. :ws3:

خوردن زعفران زیاد..عقل رو کم میکنه.. درسته باعث نشاط میشه.. ولی اندازه مصرف داره .. و سیستم عصبی رو میریزه بهم..

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
نه بابا.. :ws3:

خوردن زعفران زیاد..عقل رو کم میکنه.. درسته باعث نشاط میشه.. ولی اندازه مصرف داره .. و سیستم عصبی رو میریزه بهم..

 

به اصطلاح میگن "طرف چتیده"...فقط میخنده...:ws28:

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...