رفتن به مطلب

جزئیاتی از همایش دلواپسی‌ نژادها


Imaaan

ارسال های توصیه شده

ساعات اول صبح با صدای پیامکی به سمت تلفن همراهم رفتم. ابتدای پیام، خبر از گردهمایی دانشجویی می‌داد ولی در ادامه متن، اسامی و موضوع گردهمایی را که دیدم متوجه شدم باز هم کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه است، باز هم قرار است کسی کوبیده و ترور شخصیت شود.

 

 

آفتاب: روزنامه قانون با این مقدمه نوشت: ناگهان یاد پیامک‌هایی افتادم که ۲۲ بهمن سال ۹۱ ارسال و بعد از آن به رئیس مجلس حمله شد یا پیامک‌هایی که در سازمان انرژی اتمی برای اخلال در روند این سازمان جابه‌جا می‌شد.

 

محتوای پیامک از «تجمع سرخوردگان سیاسی که هیچ اقبالی به آنها در انتخابات ریاست جمهوری نشد و تلاش آنها برای حضور در رسانه ملی و اعتراض به دولت سرانجام نداشت» خبر می‌داد.

 

یاران احمدی‌نژاد و جلیلی در کنار هم!

 

خبر تجمع و همبستگی طرفداران مشایی، احمدی‌نژاد و جلیلی آنقدر هم دور از تفکر نیست ولی اینکه دلواپسان سعی داشتند در تالار سیدالشهداء (ع) که یک مکان دولتی است، علیه دولت توطئه و کار حزبی کنند بسی جای تامل دارد. البته نا‌گفته نماند در دولت قبل که هیچ چیز روی روال قانون نبود، بار‌ها پیروان مکتب سوم تیر یا‌ همان گفتمان احمدی‌نژاد که به انشقاق رسیده بودند و برخی طرفدار او بودند و برخی به اصطلاح پایداری بودند و چشم دیدن او را نداشتند برای فعالیت‌های حزبی و شخصی خود از این تالار استفاده کردند ولی در این دولت اجازه سوءاستفاده از قدرت را دولت روحانی به قافله افراط نداد.

 

سازمان بسیج دانشجویی یا سازمان پایداری؟

 

بعد از اینکه جلوی استفاده از رانت جماعت دلواپس گرفته شد، سازمان بسیج دانشجویی که مدت‌هاست شمشیر را برای فلج کردن دولت از رو بسته است، آنها را به لانه جاسوسی کشاند؛ بسیج دانشجویی‌ای که عامل تهیه و توزیع برنامه‌هایی مانند «دکتر سلام» و «من روحانی هستم» است و در بیانیه‌هایی که به تازگی داده، کشور را تهدید به برخورد انقلابی کرده است. باید دید منظور این جماعت از برخورد انقلابی آیا نمونه وقایعی است که در سال‌های ۷۸ رخ‌ داد و یا ترورهایی که در زمان اصلاحات صورت گرفت؟!

 

زمین‌گیر شدن دلواپسان

 

جلسه «دلواپسان روحانی» با بی‌برنامگی و تاخیر زیادی آغاز شد و تشکیلات شروع به پخش «من روحانی هستم» و هفته‌نامه «۹دی» کردند. طبق روال گذشته این جماعت، افرادی مانند روح‌الله حسینیان و نبویان در حالی که صندلی‌های رزروشده از قبل خالی بود، روی زمین نشستند.

 

پخش ترانه در روز شهادت!

 

داعیه‌داران اسلام (!)، در روز شهادت امام هادی (ع) با دشمنان این امام شیعیان هم‌صدا شدند و با دعوت از خواننده‌ای، شروع به پخش موسیقی کردند. قسمت طنز تجمع اینجا بود که بیش از نیمی از اسامی‌ای که رسانه‌های طرفدار این طیف و نیز مسئولان برگزاری تجمع اعلام کرده بودند، دروغ بود و در جلسه حضور نداشتند. برای مثال محمدحسن قدیری ابیانه که نام وی را نیز به دروغ در لیست مدعوین انتشار داده بودند با برائت از این جماعت ادعای آنها را تکذیب کرد.

 

دلواپسی برای کشور یا ...؟!

 

این تجمع از بازندگان و طرفداران «حزب باد» که هر کجا منافعشان ایجاب کند در‌ همان زمین بازی می‌کنند و سنگ آن مکان را به سینه می‌زنند، تشکیل شده بود. این بار اهالی افراط با لوگوی «دلواپسیم» به میدان آمده‌اند ولی سوال این است که دلواپس چه هستند؟ چرا در سال‌های گذشته که آبروی نظام از بین رفت، دلواپس نبودند؟ چرا در زمانی که کرور کرور سرمایه کشور از بین می‌رفت، دلواپس نبودند؟ شاید دلواپس دست‌هایی هستند که در این مدت از جیب مردم کوتاه شد؟!

 

شکست پررنگ پایداری

 

مهم نیست این تجمع با چه هدفی برگزار شد ولی عدم حضور مدعوینی مانند الهام، محصولی، بذرپاش و سردار سعید قاسمی که بیشتر برای سوءاستفاده از او نامش را در میان مدعوین آورده بودند، انشقاق میان قشر تندرو را بیش از پیش پررنگ کرد و نشان داد تنها عده محدودی و فقط پایداری، دلواپس است و آن هم دلواپس منافع حزبی و نه منافع ملی!

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

این جماعت شکست خورده انتقام سیلی سنگینی که از مردم خوردند رو دارند میگیرن وگرنه کیه که ندونه پشت شعارهای توخالی این جماعت کثیف طالبانی فقط درد دور ماندن از رانت ها و اختلاس های میلیاردی نهفتس

  • Like 2
لینک به دیدگاه

در اردیبهشت جلالی سنه میمونه ی 1393 خورشیدی ، عده ای از دانشمندان و سرآمدان علمی و نظریه پردازان بزرگ سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی که حاصل هشت سال مطالعات طاقت فرسا و علمی خود را در قالب یک انجمن فاخر عرضه کرده بودند، دست به تأسیس یکی از بزرگترین و ژرف ترین دکترین های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی قرن حاضر زدند که نتایج بی نظیر آن در آینده ای نزدیک جهانیان را شگفت زده کرده و کلیه علوم حاضره را دگرگون می سازد!

 

 

نقل است در زمانی که استعمال پسوندهای (ایسم) در ایران باب شده بود ، یکی از سخنرانان با استفاده مکرر از کلمات با پسوند (ایسم) از اگزیستانسیالیسم گرفته تا مارکسیسم و لیبرالیسم و آوانگاردیسم و کمونیسم و... به دُرفشانی پرداخته . مستمعین زبان بسته نیز با تکان دادن سر و بدون متوجه شدن حتی یک کلمه از این الفاظ پرطمطراق به سخنان گهربار نامبرده گوش فرا می دادند که در همین زمان پیرزنی از انتهای سالن بانگ برآورد : مادر جان حال که این همه ایسم و ایسم گفتی بگو ببینم چه علاجی داری برای روماتیسم؟؟!!! ذکر این مطلب تاریخی بدین جهت بود که لَختی بپردازیم به پیروان یکی از مکاتب نو ظهور که پسوند ایسم را یدک می کشد، آری مکتب متجدده روماتیسم ... ببخشید دلواپسیسم!!!

القصه آن که ... در اردیبهشت جلالی سنه میمونه ی 1393 خورشیدی ، عده ای از دانشمندان و سرآمدان علمی و نظریه پردازان بزرگ سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی که حاصل هشت سال مطالعات طاقت فرسا و علمی خود را در قالب یک انجمن فاخر عرضه کرده بودند، دست به تأسیس یکی از بزرگترین و ژرف ترین دکترین های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی قرن حاضر زدند که نتایج بی نظیر آن در آینده ای نزدیک جهانیان را شگفت زده کرده و کلیه علوم حاضره را دگرگون می سازد.

بزرگان این مکتب با تکیه بر اقدامات بسیار موفق و چشمگیرشان طی هشت سال گذشته خواستار انتقال تجربیاتشان به جناب رئیس الوزراء و اعضای دولت فخیمه جدیده شده و کلمه بسیار نغز و دلکش ( دلواپسی) را نیز چاشنی این نظریه فوق العاده نمودند تا از این رهگذر ، جهانیان را با مکتب دلواپسیسم آشنا نموده و همگان را به حیرت وادارند. نظریه پردازان این مکتب متجدده سرمست اقبال چشمگیر جهانیان از دکترین جهانشمولشان بودند که به ناگاه جمعی از اراذل و اوباشِ از خدا بی خبر سر رسیده و در نقد این نظریه ، سخنان بی مایه ای را بر زبان آورده و استدلالهای ناجور را مطرح ساختند ، گرچه اذهان مردم احتجاجات بی پایه اینان را به هیچ وجه قبول نمی کنند ، لیکن برای ثبت در تاریخ گوشه ای از آن سخنان نامربوط را به رشته تحریر در می آورم . اهم سخنان طرفداران دکترین آنتی دلواپسیسم به قرار ذیل است :

1-ما دلواپسیم که چرا دولت جدید همه گونه تشریک مساعی در گشودن درهای ممالک مختلفه گیتی به عمل آورده و رئیس الوزراء و وزیر خارجه سعی در بهبود مناسبات با جهانیان را دارد؟؟؟

2- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید میلیاردها دلار پول نفت را بر باد نداده است؟؟

3- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید درب خانه قبیحه سینما را مجددا گشوده است؟

4- ما دلواپسیم چرا چندین هزار میلیارد در این دولت جدید اختلاس نشده است؟؟

5 – ما دلواپسیم که چرا دولت جدید با مردم به راستگویی سخن می گوید و خود را جوابگو می داند؟؟

6- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید به نظریات نمایندگان مردم در مجلس احترام می گذارد؟

7- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید باعث شده که اندکی داروی نایاب و قطعات هواپیما به کشور وارد شود؟

8- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید لایحه بودجه را در وقت مقرر به مجلس تقدیم می کند و نمی گذارد بعد از طی شدن 3 ماه از سال جدید بودجه مملکت به تصویب برسد؟

9- ما دلواپسیم که چرا بساط تحریمها دارند کم کم برچیده می شود؟

10 – مادلواپسیم که چرا نظر جهانیان در مورد دولت ما بهتر شده است؟

11- ما دلواپسیم که مذاکرات ژنو به نتیجه رسیده است؟؟

12- ما دلواپسیم که چرا شما دانشمندان بزرگ اینقدر دلواپسید؟؟؟!!!

13 – ما دلواپسیم که ...... ببخشید چون دلواپسی های این آدمهای بی منطق به صدها بلکه هزاران می رسید و به عدد نحس 13 هم رسیدیم از اطاله کلام پرهیز می کنم...

آری.. این نظریات بی مایه و کذب طرفداران مکتب آنتی دلواپسیسم که منتشر شد ، آحاد ملت از بزرگان مکتب دلواپسیسم تقاضا نمودند تا پاسخ مناسبی برای این سخنان بی اساس بیابند تا دیگر کسی جرأت مخالفت با این مکتب ژرف و جهانشمول دلواپسیسم را به خود ندهد..

بنده نیز همراه با اکثریت مردم می گویم:

ای پیروان مکتب آنتی دلواپسیسم ، خموش!! چرا که شما هیچ نمی دانید بزرگان و نظریه پردازان مکتب دلواپسیسم در طول هشت سال گذشته چه خون دلها خورده اند تا توانسته اند مملکت را از ویرانه ای به گلستان تبدیل نمایند ، پس خموش باشید و دست استجابت به آسمان برآرید و همگان از درگاه خداوند بخواهید تا این چهار سال هر چه زودتر بگذرد و بزرگان مکتب دلواپسیسم مجددا زمام امور را در دست گرفته و ایران را مانند هشت سال گذشته به گلستان تبدیل نماید....

به امید آن روز بزرگ!!!!

  • Like 6
لینک به دیدگاه

آفتاب: علی هدیه لو در روزنامه قانون نوشت:

 

این چند روز کشمکش و گیر، مد شده

"دلواپسی" به طرز فراگیر، مد شده

گویا "حسن" مزاحم کسب کسی شده

در یک گروه باعث "دلواپسی" شده

دلواپس حساب و کتابند عده‌ای

دلواپسانِ پشت نقابند، عده‌ای

تحریم نیست تا دو قران کاسبی کنند

بایست فکر کاسبی جانبی کنند

 

ماهی گرفته‌اند و گل آلود کرده‌اند

خوب از جدال و ترس و تنش، سود کرده‌اند

دلواپس‌اند ، از تبعات خطایشان

از لوله‌های نفت سر سفره‌هایشان

گویند: کاش "باز همافر" بر آمدی

وین دوره‌ی حساب کشیدن سر آمدی

 

دلواپس‌اند عقل و درایت اثر کند

آب خوش از گلوی خلایق گذر کند

مغشوش برملا شدن پشت پرده‌اند

حتی ز فرط دلهره، "دلپیچه" کرده‌اند...

 

***

باور کنید "باز همافر" تمام شد

آن ماجرای دلهره‌آور تمام شد

باور کنید ( اگرچه که خار و خس‌ایم ما)

بیش از شما مشوش و دلواپسیم ما

دلواپس کرامت از دست رفته‌ایم

آن عدل و آن صداقت از دست رفته‌ایم

دلواپس درآمد ناچیز مردمیم

دلواپس گران شدن نان گندمیم

 

از خفت و مرارت، احوالمان بد است

از بوی "مهرورزی"تان حالمان بد است

دلواپسیم؛ بال و پر خویش برکشید

وین شاخ خود ز پیش و پس ما به در کشید...

 

منبع: آفتاب

 

پ. ن:

باز همافر : محمود احمدی نژاد

  • Like 3
لینک به دیدگاه
در اردیبهشت جلالی سنه میمونه ی 1393 خورشیدی ، عده ای از دانشمندان و سرآمدان علمی و نظریه پردازان بزرگ سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی که حاصل هشت سال مطالعات طاقت فرسا و علمی خود را در قالب یک انجمن فاخر عرضه کرده بودند، دست به تأسیس یکی از بزرگترین و ژرف ترین دکترین های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی قرن حاضر زدند که نتایج بی نظیر آن در آینده ای نزدیک جهانیان را شگفت زده کرده و کلیه علوم حاضره را دگرگون می سازد!

 

 

نقل است در زمانی که استعمال پسوندهای (ایسم) در ایران باب شده بود ، یکی از سخنرانان با استفاده مکرر از کلمات با پسوند (ایسم) از اگزیستانسیالیسم گرفته تا مارکسیسم و لیبرالیسم و آوانگاردیسم و کمونیسم و... به دُرفشانی پرداخته . مستمعین زبان بسته نیز با تکان دادن سر و بدون متوجه شدن حتی یک کلمه از این الفاظ پرطمطراق به سخنان گهربار نامبرده گوش فرا می دادند که در همین زمان پیرزنی از انتهای سالن بانگ برآورد : مادر جان حال که این همه ایسم و ایسم گفتی بگو ببینم چه علاجی داری برای روماتیسم؟؟!!! ذکر این مطلب تاریخی بدین جهت بود که لَختی بپردازیم به پیروان یکی از مکاتب نو ظهور که پسوند ایسم را یدک می کشد، آری مکتب متجدده روماتیسم ... ببخشید دلواپسیسم!!!

القصه آن که ... در اردیبهشت جلالی سنه میمونه ی 1393 خورشیدی ، عده ای از دانشمندان و سرآمدان علمی و نظریه پردازان بزرگ سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی که حاصل هشت سال مطالعات طاقت فرسا و علمی خود را در قالب یک انجمن فاخر عرضه کرده بودند، دست به تأسیس یکی از بزرگترین و ژرف ترین دکترین های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی قرن حاضر زدند که نتایج بی نظیر آن در آینده ای نزدیک جهانیان را شگفت زده کرده و کلیه علوم حاضره را دگرگون می سازد.

بزرگان این مکتب با تکیه بر اقدامات بسیار موفق و چشمگیرشان طی هشت سال گذشته خواستار انتقال تجربیاتشان به جناب رئیس الوزراء و اعضای دولت فخیمه جدیده شده و کلمه بسیار نغز و دلکش ( دلواپسی) را نیز چاشنی این نظریه فوق العاده نمودند تا از این رهگذر ، جهانیان را با مکتب دلواپسیسم آشنا نموده و همگان را به حیرت وادارند. نظریه پردازان این مکتب متجدده سرمست اقبال چشمگیر جهانیان از دکترین جهانشمولشان بودند که به ناگاه جمعی از اراذل و اوباشِ از خدا بی خبر سر رسیده و در نقد این نظریه ، سخنان بی مایه ای را بر زبان آورده و استدلالهای ناجور را مطرح ساختند ، گرچه اذهان مردم احتجاجات بی پایه اینان را به هیچ وجه قبول نمی کنند ، لیکن برای ثبت در تاریخ گوشه ای از آن سخنان نامربوط را به رشته تحریر در می آورم . اهم سخنان طرفداران دکترین آنتی دلواپسیسم به قرار ذیل است :

1-ما دلواپسیم که چرا دولت جدید همه گونه تشریک مساعی در گشودن درهای ممالک مختلفه گیتی به عمل آورده و رئیس الوزراء و وزیر خارجه سعی در بهبود مناسبات با جهانیان را دارد؟؟؟

2- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید میلیاردها دلار پول نفت را بر باد نداده است؟؟

3- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید درب خانه قبیحه سینما را مجددا گشوده است؟

4- ما دلواپسیم چرا چندین هزار میلیارد در این دولت جدید اختلاس نشده است؟؟

5 – ما دلواپسیم که چرا دولت جدید با مردم به راستگویی سخن می گوید و خود را جوابگو می داند؟؟

6- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید به نظریات نمایندگان مردم در مجلس احترام می گذارد؟

7- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید باعث شده که اندکی داروی نایاب و قطعات هواپیما به کشور وارد شود؟

8- ما دلواپسیم که چرا دولت جدید لایحه بودجه را در وقت مقرر به مجلس تقدیم می کند و نمی گذارد بعد از طی شدن 3 ماه از سال جدید بودجه مملکت به تصویب برسد؟

9- ما دلواپسیم که چرا بساط تحریمها دارند کم کم برچیده می شود؟

10 – مادلواپسیم که چرا نظر جهانیان در مورد دولت ما بهتر شده است؟

11- ما دلواپسیم که مذاکرات ژنو به نتیجه رسیده است؟؟

12- ما دلواپسیم که چرا شما دانشمندان بزرگ اینقدر دلواپسید؟؟؟!!!

13 – ما دلواپسیم که ...... ببخشید چون دلواپسی های این آدمهای بی منطق به صدها بلکه هزاران می رسید و به عدد نحس 13 هم رسیدیم از اطاله کلام پرهیز می کنم...

آری.. این نظریات بی مایه و کذب طرفداران مکتب آنتی دلواپسیسم که منتشر شد ، آحاد ملت از بزرگان مکتب دلواپسیسم تقاضا نمودند تا پاسخ مناسبی برای این سخنان بی اساس بیابند تا دیگر کسی جرأت مخالفت با این مکتب ژرف و جهانشمول دلواپسیسم را به خود ندهد..

بنده نیز همراه با اکثریت مردم می گویم:

ای پیروان مکتب آنتی دلواپسیسم ، خموش!! چرا که شما هیچ نمی دانید بزرگان و نظریه پردازان مکتب دلواپسیسم در طول هشت سال گذشته چه خون دلها خورده اند تا توانسته اند مملکت را از ویرانه ای به گلستان تبدیل نمایند ، پس خموش باشید و دست استجابت به آسمان برآرید و همگان از درگاه خداوند بخواهید تا این چهار سال هر چه زودتر بگذرد و بزرگان مکتب دلواپسیسم مجددا زمام امور را در دست گرفته و ایران را مانند هشت سال گذشته به گلستان تبدیل نماید....

به امید آن روز بزرگ!!!!

 

آقا عااااالی

:a030:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...