elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به ایول تولد الهامه خیلی خوشحال شدماصلا بنظر من این یکی بهترین روزهای تاریخ... اصلا نقطه ی عطفیه در زندگی بشریت .... اخه دیگه دنیا چی میخواد انسان به این شریفی.. دختر به این مهربونی... بشر بااین کمالات ... من که فکر میکنم معجزی زمین یعنی همین الهام دیگه چی بگم اهان از هر دوازده انگشتشم یه هنر میریزه منم تبریک میگم و برات بهترن ارزوها رو دارم دوست عزیز مرســـــــــی دوستم!!!!:hapydancsmil: ای بابا خجالتم ندید دیگه.:icon_pf (34):خدایی هنرو خوب اومدی. ممنونم که تشریف آوردین.:icon_gol: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک میگم دوست عزیز، امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگت برسی قربونت برم من عزیزززززززززم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: مرسی لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به ....الهام خانوم تولدتون مبارک ...هزاااااااااااااااااااااااااااار ویک سال زنده باشی ...عمرت طولانی ..مسیرش سبز ...انتهاش خوشبختی وسعادت ووووواااااای ببین کی اینجاس!!!:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی بشه محل خودمون!!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol: ای بابا چه خبره 1001 سال؟ لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ m_a[/MENTION]rch;1397318]مرســـــــــــی دوست گلکار خودم!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol:ایشالا عروسیت من کماکان منتظر میباشم! سپاس الهام لكن در عروسي چه ديدند كه هر كس براي ديگري عروسي رو ارزو ميكنه و مژده ميده ؟؟ از بچگي از عروسي بدم ميومد ! ( عجيبه نه ؟؟ ديگه اينجوريم ) كماكان منتظر چي هستي ؟؟ لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلااااااااااااام به به عچقولی خودممممممممممممممممم تفلدت مبارک خانومی...امیدوارم به بهترینا برسی الهام جون مهربون و دوس داشتنی و پرانرژی خودمممممممممم اینم کیک از طرف من..تازه از واسه بقیه ام خیلی خوشمزه تره :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:بیا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی بیا شعمارو فوت کن که صد سال زنده باشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو فوت کن دیگه منتظرم کیکو ببرم اینم کادوی من لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الهام جان تولدت مبارک امیدوارم ثانیه های پیش روت بهترین روزهای زندگیت باشه عزیزم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک الهام عزیزم، امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی عزیزم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیــــزم... به همه آرزوهای قشنگت برسی لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلااااااااااااامبه به عچقولی خودممممممممممممممممم تفلدت مبارک خانومی...امیدوارم به بهترینا برسی الهام جون مهربون و دوس داشتنی و پرانرژی خودمممممممممم اینم کیک از طرف من..تازه از واسه بقیه ام خیلی خوشمزه تره :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:بیا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی بیا شعمارو فوت کن که صد سال زنده باشی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو فوت کن دیگه منتظرم کیکو ببرم اینم کادوی من قربون گندمی جونم برم مــــــــــــــــــــــن!!! خوش اومدی فدات شم. بدو بدو باید برقصیااااا مرسی خانوم گل:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الهام جان تولدت مبارکامیدوارم ثانیه های پیش روت بهترین روزهای زندگیت باشه عزیزم مرسی آرزو جونی!!!عزیز دلمی :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک میگم بهتون مرسی از حضورتووون!!!:icon_gol::a030: وای خدا لپای این دخمله رووووو:gnugghender: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک الهام عزیزم، امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی عزیزم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: فائزه جونم مرسی عزیزززززززززززززززززززم:icon_gol: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عزیــــزم... به همه آرزوهای قشنگت برسی مرسیییییییییییییییییی گلم!!!!!:hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارك ايشالله هميشه شاد و سلامت باشي لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیهههه!!!!:hapydancsmil: حوبی کشل؟؟؟ تولدت مبارک!:hapydancsmil::w14::wubpink: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارك ايشالله هميشه شاد و سلامت باشي مرسی علی آقا!!!! ممنون:hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به بهببین تولد کیهههه!!!!:hapydancsmil: حوبی کشل؟؟؟ تولدت مبارک!:hapydancsmil::w14::wubpink: علی!!!! اینجا هم آره؟ مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک الهام جان. بهترین ها رو برات آرزو می کنم:happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده