pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 m_a[/MENTION]rch;1397177]مرسی عزیزم !!!!!:icon_gol:واااااای پـــــــــــــــــــــــاستیــــــــــــــــــل!!!:gnugghender:عاشقتم ها باش به محمد نده
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 ها باش به محمد نده گفتم کادو نصف نصف نگفتم خوردنیا که!!!!:ws28: چشم نمیدم!:w02:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 تبریک میگم خانوم،امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی.... ممنونم هستی خانومی!!!:icon_gol:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 تولدت مبارک فرشته زمینی مرسی پرناز جونم!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol:
black banner 9103 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 به به اوه اوه ببين تولد كيه ! حقيقتا گا هام تموم شدن يك دسته گل برات بيارم برات ارزوي طول عمر نميكنم ! برات آرزوي عمق عمر ميكنم ! يك زندگي عميق و مفهومي داشته باشي كه از بودنت و زنده بودنت حداكثر استفاده رو برده باشي
pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 m_a[/MENTION]rch;1397202]گفتم کادو نصف نصف نگفتم خوردنیا که!!!!:ws28:چشم نمیدم!:w02: خو کادوی من بهترین کادو و خوراکیه ندیا.. آفرین :*
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سلام الهام جون تولدت مبارک... خانومی ایشالله صدسال زنده باشی.. سالم و سلامت درکنار خانوادت به خوبی و خوشی زندگی کنی... تولدت مبارک عزیزم.. 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 به به ایول تولد الهامه خیلی خوشحال شدم اصلا بنظر من این یکی بهترین روزهای تاریخ... اصلا نقطه ی عطفیه در زندگی بشریت .... اخه دیگه دنیا چی میخواد انسان به این شریفی.. دختر به این مهربونی... بشر بااین کمالات ... من که فکر میکنم معجزی زمین یعنی همین الهام دیگه چی بگم اهان از هر دوازده انگشتشم یه هنر میریزه منم تبریک میگم و برات بهترن ارزوها رو دارم دوست عزیز
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 به به ....الهام خانوم تولدتون مبارک ...هزاااااااااااااااااااااااااااار ویک سال زنده باشی ...عمرت طولانی ..مسیرش سبز ...انتهاش خوشبختی وسعادت
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 به به اوه اوه ببين تولد كيه ! حقيقتا گا هام تموم شدن يك دسته گل برات بيارم برات ارزوي طول عمر نميكنم ! برات آرزوي عمق عمر ميكنم ! يك زندگي عميق و مفهومي داشته باشي كه از بودنت و زنده بودنت حداكثر استفاده رو برده باشي مرســـــــــــی دوست گلکار خودم!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol: ایشالا عروسیت من کماکان منتظر میباشم!
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 سلام الهام جون تولدت مبارک... خانومی ایشالله صدسال زنده باشی.. سالم و سلامت درکنار خانوادت به خوبی و خوشی زندگی کنی... تولدت مبارک عزیزم.. مرسی عشقم!!:hapydancsmil: مصی جونم یدونس!!!!:icon_gol:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 تولدت مبارک الهام جونماینم کادوت عزیزم وااااااااای مرسی چقد خوشله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: چرا زحمت کشیدی دوست گلم:icon_gol:
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 تولدت مبارک به به می بینم که دست اندر کاران فتنه 93 هم تشریف آوردن!!! خوش اومدی مستر!! مرســـــــــی:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol:
ارسال های توصیه شده