Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 :icon_pf (34): سلام سلااااااااااااام دوستان امروز تولد یه مدیر دیگه س که کارش خیلی درسته بدویین بیاین تبریک بگین یه روز نتم خراب بودا هیشکی یادش نمونده تولد داداشمه داداشم علی آقای فاطمی نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان ها باد همواره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنیت گرم و محفل آرا باد اول خوردنیا بعد کادوی من بعدم کادوی دوستااااااااااااااااااان کادومو نیگا اینم مراسم کیک خوری حالا تشریف بیارید که جشن داریم ایشاله تاپیک عروسیتو بزنمممممممممممممم مجددا مبااااااارکهههههههههههههههه 27
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 به به تولد آقا علی گل برادر گرامی هستشآقا تولدتون مبارک آقا اللهی شیرینی عروسیتونو بخوریم اللهی شیرینی عروسی بچه هاتونو بخوریم ایشالله موفق و خوشبخت بشید و به آرزوهاتون برسیدتولدتونم مبارکه ببخشید دیر شد
pari.v 10304 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 تولدت مبارک علی آقای گـــل.. کادو: آرزوی خوشبختی و سلامتی و آرامش
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 یه جا برام باز کنین داداش علی تولدت مبارک ....................
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 گندم دور اول که پستت رو خوندم اصن نفهمیدم تولد کیه آقا علی تولدت مبارک شادوماد انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی در کنار همسرت:hapydancsmil:
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 به به تولدت علی گل علی جان اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص شماست :cakesmileyf:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 اا. پ واسه این بود نمایشگاه رو پیچوندی نیومدی که کیکو نگیریم ازت؟ از آرزو خانم یاد بگیر :happybday: تولدت مبارک علی جان :happybday: :happy:
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 به به ....ببینید تولده کیه....علی آقای گل... آقا اردیبهشتی هم که هستید....بچه محل هم که هستید....دیگه خیلی بشتر مبارکه البته من یادم بودااااااااااااااااااااااااااااااا
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 ببخشید کادو داشت یادم میرفت :icon_gol::icon_gol::icon_gol:بازم تولدتون مبارک....براتون بهترین هارو آرزو میکنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol:ایشالله تاپیک بعدی مناسبت ها برای شما...تاپیک عروسی تون باشه:icon_gol:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 منم این یوم الله و میلاد با سعادت جناب اقای علی فاطمی عزیز که به حق الگویی هستن برای تمام دوران ها فردی شریف متعهد و مطهر و صالح که اسلوب حکمت و عترت را به غایت معنا کرداند مبارک میشمارم و برای ایشان از درگاه احدیت عمری گران و طویل و پر طمطمراق مسئلت دارم مهندس خوش فکر 93/2/13
setare.blue 23086 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 تولدت مبارکــــــــــــــــ آقای کار درست و همه فن حریف با آرزوی بهترین ها
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم که به زودی زود تاپیک عروسیت ببینم:hapydancsmil::hapydancsmil:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سلام داش علی اقا تولدت مبارک امیدوارم 120ساله بشی و همیشه شاد و پیروز باشی
ارسال های توصیه شده