Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :icon_pf (34): سلام سلااااااااااااام دوستان امروز تولد یه مدیر دیگه س که کارش خیلی درسته بدویین بیاین تبریک بگین یه روز نتم خراب بودا هیشکی یادش نمونده تولد داداشمه داداشم علی آقای فاطمی نهال عمر تو ای دوست همیشه رعنا باد بهار حسن تو بی آفت از خزان ها باد همواره شمع وجود تو روشنایی بخش همیشه روشنیت گرم و محفل آرا باد اول خوردنیا بعد کادوی من بعدم کادوی دوستااااااااااااااااااان کادومو نیگا اینم مراسم کیک خوری حالا تشریف بیارید که جشن داریم ایشاله تاپیک عروسیتو بزنمممممممممممممم مجددا مبااااااارکهههههههههههههههه 27 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تولد آقا علی گل برادر گرامی هستشآقا تولدتون مبارک آقا اللهی شیرینی عروسیتونو بخوریم اللهی شیرینی عروسی بچه هاتونو بخوریم ایشالله موفق و خوشبخت بشید و به آرزوهاتون برسیدتولدتونم مبارکه ببخشید دیر شد لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک علی آقای گـــل.. کادو: آرزوی خوشبختی و سلامتی و آرامش لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه جا برام باز کنین داداش علی تولدت مبارک .................... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گندم دور اول که پستت رو خوندم اصن نفهمیدم تولد کیه آقا علی تولدت مبارک شادوماد انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی در کنار همسرت:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به تولدت علی گل علی جان اینم کادوی من برای شما :cakesmileyf:کیک مخصوص شماست :cakesmileyf: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اا. پ واسه این بود نمایشگاه رو پیچوندی نیومدی که کیکو نگیریم ازت؟ از آرزو خانم یاد بگیر :happybday: تولدت مبارک علی جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به ....ببینید تولده کیه....علی آقای گل... آقا اردیبهشتی هم که هستید....بچه محل هم که هستید....دیگه خیلی بشتر مبارکه البته من یادم بودااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ببخشید کادو داشت یادم میرفت :icon_gol::icon_gol::icon_gol:بازم تولدتون مبارک....براتون بهترین هارو آرزو میکنم :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol:ایشالله تاپیک بعدی مناسبت ها برای شما...تاپیک عروسی تون باشه:icon_gol: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم این یوم الله و میلاد با سعادت جناب اقای علی فاطمی عزیز که به حق الگویی هستن برای تمام دوران ها فردی شریف متعهد و مطهر و صالح که اسلوب حکمت و عترت را به غایت معنا کرداند مبارک میشمارم و برای ایشان از درگاه احدیت عمری گران و طویل و پر طمطمراق مسئلت دارم مهندس خوش فکر 93/2/13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تبریک میگم ... انشالا به زودی تاپیک عروسیتون رو ببینیم... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارکــــــــــــــــ آقای کار درست و همه فن حریف با آرزوی بهترین ها لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سللمممممممم توووووووووولدت مبارک ایشابه صدسلبهربیشید. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم که به زودی زود تاپیک عروسیت ببینم:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولدت مبارک داداشم. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری. لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام داش علی اقا تولدت مبارک امیدوارم 120ساله بشی و همیشه شاد و پیروز باشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده