ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دییلر بیر نفر اوتوموشدی شام ییردی بیر دانا آج پیشیک هی میو میو الییردی اونون اوریی یانیردی چورک آتیردی هی پیشیک میو الییردیبودا چورک آتردی اخرده کیشی پیشیی گویور اوز یرینه اوزی دورت اله یاغ اولور دییر سن منه چورک ور من میو میو 6 لینک به دیدگاه
mo safer 120 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امکانش هست به فارسی برگردونین؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امکانش هست به فارسی برگردونین؟ حتما یه روز مردی نشته بود غذا میخورد یه گربه گشنه شروع میکنه به میو میو یه لقمه بهش میده چند بار این عمل تکرار میشه تااینکه مرده گربه رو میزاره جای خودش چهار دست پا میشه و به گربه می گه حالا من میو میو 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه روز ۳ تا لاک پشت میرن سفر و با خودشون چند تا نوشابه هم ورمی دارن تا وقتی رسیدن بخورن. ۲۵ سال طول می کشه تا برسن. وقتی میرسن یادشون میفته که با خودشون استکان نبردن. یکیشون داوطلب میشه که بره استکانا رو بیاره ولی میگه باید قول بدین که تنهایی نخورین ها. دوستاشم قول میدن که نخورن. یه ۵۰ سالی می گذره دوستاش میگن بابا این نیومد بیا نوشابه ها رو بخوریم. تا درنوشابه رو باز می کنن یهو لاک پشته از لای سنگها میاد بیرون میگه نامردا! نگفتم اگه برم می خورین؟! بیر گون اوچ لاک پشت گدللر دولانماغا اوش دنه نوشابه گوتورلر یتیشنده ایچله 25 ایل چکر تا یتیشللر او واقت یادلارینا دوشر ایستیکان گتیمیپلر بیری دییر من گدم ایستکانلاری گتیریم اما قول ورین نوشابلری تک ایشمیون دوسلار قئل وررلر 50 ایل گچر دوسلار گورللر گلمدی گلین نوشابلری ایچاخ ایستللر کی نوشابنی گاپاغین اچالار داشین دالیسینان چیخار دییر نامردلر میه دمیدیم ایا گدسم ایچسیسز 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترجمش هم کردم برا دوستان پارسی زبان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده