seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون مهدی جان مگه اینورتر مبدل نیست ؟ فکر میکردم کارش فقط تبدیل ولتاژ و جریان دی سی به ولتاز و جریان سینوسیه ... میشه یکم بیشتر از نحوه ی کنترلش بگی . چطور توسط خروجی ولتاژ یا جریان سینوسیی که داره ، دور موتور رو کنترل میکنه ؟ نقش فرکانس چیه ؟ ممنون میشم ---------------------------------- وظیفه اینورتر تبدیل ولتاژ dc به ac ...که ولتاژ خروجی میتونه فرکانس ثابت یا متغییر داشته باشه...حال اگه ولتاژ ورودی تغییر کنه،ضریب بهره ثابت بمونه ولتاگ خروجی متغییر میشه.....ولی اگه ولتاژ ورودی ثابت باشه و قابل کنترل نباشه با تغییر ضریب بهره که با روش مدولاسیون پهنای پالس انجام میگیره ولتاژ خروجی متغییر بدست میاد حالا اگه اینورتری ولتاژ ورودیش ثابت باشه بهش میگن اینورتر منبع ولتاژ و اگه جریان ورودیش ثابت باشه بهش میگن اینورتر منبع جریان 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وظیفه اینورتر تبدیل ولتاژ dc به ac ...که ولتاژ خروجی میتونه فرکانس ثابت یا متغییر داشته باشه...حال اگه ولتاژ ورودی تغییر کنه،ضریب بهره ثابت بمونه ولتاگ خروجی متغییر میشه.....ولی اگه ولتاژ ورودی ثابت باشه و قابل کنترل نباشه با تغییر ضریب بهره که با روش مدولاسیون پهنای پالس انجام میگیره ولتاژ خروجی متغییر بدست میاد حالا اگه اینورتری ولتاژ ورودیش ثابت باشه بهش میگن اینورتر منبع ولتاژ و اگه جریان ورودیش ثابت باشه بهش میگن اینورتر منبع جریان ممنون داداش اطلاعاتت مفید بود. من کلا اشتباهی فکر میکردم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون داداش اطلاعاتت مفید بود. من کلا اشتباهی فکر میکردم :icon_pf (34): خواهش میکنم... اگه مداراشم پیدا نکردی بگو خودم همینجا برات میزارم 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خواهش میکنم... اگه مداراشم پیدا نکردی بگو خودم همینجا برات میزارم ممنون داداش اگه سخت نییست برات ، بی زحمت بذار بقیه ی دوستان هم استفاده کنن 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون داداشاگه سخت نییست برات ، بی زحمت بذار بقیه ی دوستان هم استفاده کنن اینورتر تکفاز با انشعاب مرکزی: اینورتر با ترانسفورماتور با انشعاب مرکزی با دیودهای فیدبک: 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینورتر تکفاز با انشعاب مرکزی: اینورتر با ترانسفورماتور با انشعاب مرکزی با دیودهای فیدبک: مرسی مهندس 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلی که شرکت کردن انتظار همکاری از دوستان بیشتری داشتیم ولی برای آغاز کار خوب بود . میگیم شکر از میزبانان عزیز هم تشکر میکنیم. انتظار دریافت اطلاعات بیشتری ازشون داشتیم ... میذاریم به حساب مشغله و نبود وقت ... جمع بندی هم صورت نگرفت. به امید خدا ، گفت و گوهای بعدی پربارتر میشن ... از فرداشب تا روز جمعه، نظرسنجی برای گفت و گوی بعدی رو قرار میدیم. طبق برنامه، گفت و گو در زمینه ی گرایش قدرت هست ... منتظر حضور گرم ترتون هستیم. 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ببخشید من نتونستم شرکت کنم خیلییی دوس داشتم بیام! اما این هفته از اون هفته های بشدت پر مشغله بود ک نتونستم زیاد سر بزنم! ان شاالله سر فرصت تلافی میکنم! 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ببخشید من نتونستم شرکت کنم خیلییی دوس داشتم بیام!اما این هفته از اون هفته های بشدت پر مشغله بود ک نتونستم زیاد سر بزنم! ان شاالله سر فرصت تلافی میکنم! سلام نگران نباشید یکهفته در میون گفت و گو داریم منتظرتونیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده