pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وای ببینیند کی اومده ؟خانمی کجا بودی نبودی اصلا ؟ pari.v نیست احیانا ؟ هزار بار گفتم من حنانه نیسدم شهدخت جون لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقــــــــــــعااااااااااااااا ؟؟؟ :jawdrop: اذیت نکــــــــــــــــــــــن پرتو :jawdrop: من که باورررر نمیکنم همه حدسام رو پسراس فک کنم بازم ممد عارفه روسری گذاشته واسه مسخره بازی :ws28::ws28::ws28:هی به استارتر گفتم بگومحمد عارف:دی من روم نمیشه لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ولی همه عشقشون میکشه بگن پری:hapydancsmil: ها منم.. خود خودشم همونی که تو می خواستی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ها منم.. خود خودشم همونی که تو می خواستی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پ منو سودی هم گفتیم مینا پ میناس:hapydancsmil: :ws28::ws28::ws28:هی به استارتر گفتم بگومحمد عارف:دی من روم نمیشه یعنی درگیر حدساتونم من عکشو دیدم یاد صبا افتادم, کلاه قرمزی بماند ک خبری ازش نیس!! شایدم محمده واقعا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا پرتو داره گمراهتون میکنه...این عکسِ ونوسه...چرا گمراه میشید هی آخه لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی درگیر حدساتونممن عکشو دیدم یاد صبا افتادم, کلاه قرمزی بماند ک خبری ازش نیس!! شایدم محمده واقعا استعدادنشکفته ایم داریم شکوفا میشیم:دی بابا پرتو داره گمراهتون میکنه...این عکسِ ونوسه...چرا گمراه میشید هی آخه ااااااااااا راسی هم ها.....ایول لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا پرتو داره گمراهتون میکنه...این عکسِ ونوسه...چرا گمراه میشید هی آخه ااا زهرا داری جوانای مردمومراه میکنی؟! ازت بعید بودا! مینا الان هدایت شدم, ونوسه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ استعدادنشکفته ایم داریم شکوفا میشیم:دی ااااااااااا راسی هم ها.....ایول تو ک شکوفا بودی از اولش عزیزم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو ک شکوفا بودی از اولش عزیزم قربون شما عمو بیا یه راهنمایی کن حوصلمون سر رفت......ا منظورم عمه بود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی درگیر حدساتونممن عکشو دیدم یاد صبا افتادم, کلاه قرمزی بماند ک خبری ازش نیس!! شایدم محمده واقعا :vahidrk: مشخص شد که خودتی لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :vahidrk:مشخص شد که خودتی شاید هستم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا من اومدم جایزمو پیگیری کنم!! جایزمو بدید میخوام برم؟؟؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقــــــــــــعااااااااااااااا ؟؟؟ :jawdrop: اذیت نکــــــــــــــــــــــن پرتو :jawdrop: من که باورررر نمیکنم همه حدسام رو پسراس فک کنم بازم ممد عارفه روسری گذاشته واسه مسخره بازی باور بفرمایید ... راهنمایی : محمد نیست ... هههه خب حالا جایزه منو بدین میخوام برم کار دارم چقدر عجله داری ... هستی حالا ... بابا پرتو داره گمراهتون میکنه...این عکسِ ونوسه...چرا گمراه میشید هی آخه من و گمراهی؟ ااا زهرا داری جوانای مردمومراه میکنی؟! ازت بعید بودا! مینا الان هدایت شدم, ونوسه ای فافا ... ببین چیا پشت سره من میگید ... این همه راهنمایی دارم میکنم ... قربون شما عمو بیا یه راهنمایی کن حوصلمون سر رفت......ا منظورم عمه بود راهنمایی کردم ... عمه خودتی...ههههههه آقا من اومدم جایزمو پیگیری کنم!!جایزمو بدید میخوام برم؟؟؟ کجا ... تو بگو کجا میخوای بری ... هی میگه میخوام برم .. کجا بهتر از اینجا ؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودِ خودشه همونی که من بِگفتم به جون خودم هیش کسیو اینجوریا نشناختم:hapydancsmil: mmemar:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی درگیر حدساتونممن عکشو دیدم یاد صبا افتادم, کلاه قرمزی بماند ک خبری ازش نیس!! شایدم محمده واقعا چون دیدمت میگم شبیه خودت هست اما یه جورایی هم شبیه شاروکـــــــــــ هستش فعلا احتمال زیاد خودتی، 85درصد. مینا یوسفی هم اصلا احتمال نمیدم. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راستی راضیه (حنانه خودمون) توهم تواولویت بعدی هستی... چون به فعالیت اشاره شده و شیطون بودن ، راضیه شیطون تر از فائزس... حالا خوبه هیچکدومشون نباشن:ws28: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راستی راضیه (حنانه خودمون) توهم تواولویت بعدی هستی... چون به فعالیت اشاره شده و شیطون بودن ، راضیه شیطون تر از فائزس... حالا خوبه هیچکدومشون نباشن:ws28: شما یه دختر توی انجمن رو نام ببر که آروم باشه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده