رفتن به مطلب

غلیان یا..............

ENG.SAHAND

چند بار غلیان یا همون قلیان کشیده ای  

5 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چند بار غلیان یا همون قلیان کشیده ای

• 3
    • 2
    • 0
    • 0

ارسال های توصیه شده

دوستان بیایین اینجا یه غلیان (قلیان) چاق کنیم

در مورد قلیان حرف و حدیث زیاده

اول یه نظر سنجی میزارم

1وقت کردم کاملش میکنم

میگن قلیان تاریخچه اش :ws38:و محل تولدش :ws3:ایران زمان قجر بوده و شاه اسماییل ابداعش کرده شکل روی قلیون

سال 1648 تا 650 1یه تاریخ نویس که از طرف عثمانیا اومده ایران میگه عثمانی چیزی بنام قلیان نداشته وایرانیانی که فرنگ رفتند قلیون سوغات بردن و اروپاییا خیلی :w58: کردن اما خوب امتحانش کردن در آمریکا الان نظرسنجی کردن از چند دبیرستان و معلوم شده 48 درصد سیگاری بودند و 40 درصد قلیونی واه واه:icon_pf (34): خوب درایرا زمان طهران قدیم

تو خونه ها جزئ لاینفک بوده و اگه مهمونی می اومده و صابخونه تعارف نمی زده یعنی اینکه :vahidrk: برو بیرون و زود ..... گم کن اما اگه تعارف میکرده و مزین میکرده به چند چایی دبش تبلیغات نشه ها منظورم چای دبش نبود منظورم ولش کن بریم سر حرف خودمون آره داشتم می گفتم بااین چای دبش و تابستون هندوانه آخی دلم ضعف کرد یعنی اینکه برام عزیزی و می تونی زیاد پیشم بمونی خلاصه جونم براتون بگه که داستانی داشته برا خودش

حالا هم جونای ما دیگه خوانسار و ایناروول کردن چسبیدن به :Ghelyon: میوه ایش چه فرقی داره نمیدونم دود دوده دیگه :icon_razz:

فقط زیاد دود نکنین که محمد و جاوید خفه نشن:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان بیایین اینجا یه غلیان (قلیان) چاق کنیم

در مورد قلیان حرف و حدیث زیاده

اول یه نظر سنجی میزارم

1وقت کردم کامش میکنم

فقط زیاد دود نکنین که محمد و جاوید خفه نشن:ws3:

هدف از زدن تاپیک؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تا حالا نکشیدم:a030:

آفرین :w02:

خدا شکر شرکت کننده کم بوده ولی بازدید زیاد بوده خودم گزینه هرگز نکشیدم رو نگذاشتم که از امار بازدید کننده بدونم کسی اهل قلیون نیست:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...