mahsa3064 153 ارسال شده در 22 تیر، 2014 سلام به همه دوستان سوم اردیبهشت، روز معمار رو به همه شما دوستان عزیز معمار تبریک میگم به امید روزی که بالاخره این روز در تقویم های ما ثبت رسمی بشه دوستان، ما در سال 87 به مناسبت همین روز در دانشکده خودمون یه مراسم کوچیک داشتیم که قرار بود طی اون از یکی از بهترین اساتیدمون جناب آقای دکتر حسنعلی پورمند -که از همین جا به ایشون سلام میکنم و امیدوارم همیشه سالم و پایدار باشند- تقدیر کنیم به همین منظور دوستان از من خواستند که چند بیتی جهت این روز آماده کنم تا در این مراسم تقدیم ایشون کنیم من هم شعری با عنوان معمار نوشتم که در واقع این شعر برگرفته از تعریف استاد پورمند از معمار بود شاید دوستانی که افتخار شاگردی ایشون رو داشتند متوجه تطابق ابیات با تعریف استاد بشن بعد از اون مراسم دو بیت اول شعر، به شکل پیامک دراومد و شاید بعضی از شما هم اونو شنیده باشید از اون سال بارها و بارها این شعر برای خودم پیامک شده و من با اینکه از دیدن شعرم خوشحال میشم ولی به خاطر اشتباه هایی که در نوشتار پیدا کرده متاسف میشم این شد که امروز تصمیم گرفتم به مناسبت این روز و به بهانه تبریک روز معمار، متن کامل و درست شعر رو تقدیم حضورتان کنم روز همگی شما مبارک مهسا 1393/2/3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 23 تیر، 2014 منم اين روز و به همه ي دوستان رشته ي معماري تبريك ميگم :icon_gol: 8
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 23 تیر، 2014 معماری ، تجلی روح خلاق اهورایست در کالبد انسانی. دوستای معمار گل روزتون مبــــــــــــــــــارک.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 9
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 23 تیر، 2014 منم این روز رو به همه معمار های خوش ذوق نو اندیشان تبریک میگم وبرای همشون آرزوی موفقیت میکنم 7
a.rahmani? 447 ارسال شده در 23 تیر، 2014 منم حالا به نوبه خودم و از جمع گرم و صمیمی و پرشور و شعور شهرسازا این روز رو خدمت دوستان گل باشگاه تبریک میگم امید وارم موفق و معید باشید و تو طراحی هاتون هوای بافت پیرامون سایتتون رو داشته باشید(مطابق و هماهنگ با بافت پیرامون) 7
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 23 تیر، 2014 تبریک معمارااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 23 تیر، 2014 :icon_gol: روز معمار رو به همه معمارای گل انجمن تبریک میگم :icon_gol: 4
setare.blue 23086 ارسال شده در 23 تیر، 2014 روزمون مبارکــــــــــــــ به امید پیشرفت های بیشترمون و همینطور پیشرفت سطح معماری کشور 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 23 تیر، 2014 معماران عزیز روزتون مبارک طراحی یاتون بیست قابل اجرا موفق پولساز و از همه مهمتر دوستدار طبیعت این خیلی مهمه:hapydancsmil: 5
*mini* 37778 ارسال شده در 23 تیر، 2014 هی رفیق ! هیچکس به اندازه ی من و تو، قلم را، نمیفهمد،خط را، رنگ را،جنس را، ظرافت را... بگذار فکر کنند "طرح" من و تو، "کاردستی"ست...بگذار خستگی هامان را نفهمند،عشقمان را،نگاهمان را، مسئولیت و نگرانی هایمان را...برای همه ی دلت،من هستم! هی رفیق معمـــار من، روزت،بودنت، مبارک 7
Lean 56968 ارسال شده در 30 تیر، 2014 اینم یه هدیه از طرف جامعه مهندسین صنایع برای معماران برید حالشو ببرید 5
Tahmineh f 10 ارسال شده در 25 اسفند، 2014 سلام خانم مهسا من هم از شاگردان دکتر پورمند بودم و با نظرتون کاملا موافقم امکانش هست Email خودتونو برام بزارین ممنونم
ارسال های توصیه شده