Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اکولوژی یکی از مباحث پایه علم جنگل و محیط زیست به شمار می رود؛ با توجه به پایه بودن این درس منابع بی شماری نیز برای آن تعریف شده است. اکولوژی جنگل یکی از مهمترین درس های دوره کارشناسی بچه های جنگلداری می باشد و از منابع کنکور کارشناسی ارشد و دکتری به شمار می رود. یکی از منابع اصلی این درس پاورهای اکولوژی جنگل دکتر پدرام عطارد استاد دانشگاه تهران(پردیس کرج) می باشد و در اینجا به صورت جداگانه و بخش بخش و همچنین یکجا فایل های مربوطه برای دانلود قرار گرفته است مطالعه این جزوه به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد جنگلداری و شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری جنگلداری توصیه می شود دانلود بخش اول اکولوژی جنگل با فرمت PDF با حجم 8.6 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود بخش دوم اکولوژی جنگل با فرمت PDF با حجم 10.4 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود بخش سوم اکولوژی جنگل با فرمت PDF با حجم 12.9 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود به صورت یکحا در پست بعدی 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دانلود سه پاور اکولوژی جنگل به صورت یکجا و در قالب یک فایل PDF در قالب یک فایل فشرده RAR با حجم 30.4 مگابایت رمز فایل فشرده: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بخش دوم پاور اکولوژی جنگل دکتر عطارد رو من خودم به صورت نوشتاری در قالب فایل ورد در آوردم و تبدیلش کردم به فرمت PDF میتونید این فایل رو هم که حجم ناچیزی داره را دانلود کنید که خالی از لطف نیست پسورد: www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ ممنون آقای مهندس کاش 3 نفر بودم نفری یکیشو میخوند لینک به دیدگاه
shirin@@ 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ با سلام دسترسی و دانلود بعضی از جزوات امکان پذیر نیست 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۷ در در 26 دی 1393 در 15:13، shirin@@ گفته است : با سلام دسترسی و دانلود بعضی از جزوات امکان پذیر نیست کدوما؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، Reihan68 گفته است : اصلا دانلود نمیشه لینک دانلود تو پست دوم هم که همه جزوه ها با هم قرار داده شده، اصلاح شد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده