S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به تالار حقوق خوش آمدید با توجه به روال آشنایی کاربران لطفآ خودتون رو معرفی کنید: 1- نام: 2- گرایش تحصیلی: 3- مقطع تحصیلی : 4- دانشگاه: 5- به چه مباحثی علاقه مند هستید: 6- هدف شغلی در آیندتون : ........................................................................................................................................... لیست اسامی حقوقدانان انجمن رو که در تالار حقوق پست یا تاپیک ارسال کردن قرار میدم(به ترتیب تاریخ عضویت) که بتونید راحت تر هم رشته ای های خودتون رو پیدا کنید....اسامی تازه وارد ها هم از این به بعد به لیست اضافه خواهد شد. 1..surush 2.YektA MoeinI 3.keyvan64 4.S a d e n a 5.laden 6.dalvory 7.Gandom.E 8.D a D se T a N. 9.mahyar4 10.ادامه دارد.... 4 لینک به دیدگاه
ramtin kheyri 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ رامتین-حقوق قضایی-کارشناسی-واحد نوشهروچالوس-وکیل دادگستری هستم وعلاقه مند به کارآفرینی وامور تحقیقاتی هستم ضمنا طرح واره هایی نیزقابل توجیه ازنظر اقتصادی تدارک دیده ام که تاکنون ملزومات آن و همراهان مورد نظر را نیافته ام.انشاء الله بنا به همین اعلان عام ،دوستان پیش کسوت بنده را موردارشاد ولطف خودنمایند.الخیر وفی ماوقع 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ رامتین-حقوق قضایی-کارشناسی-واحد نوشهروچالوس-وکیل دادگستری هستم وعلاقه مند به کارآفرینی وامور تحقیقاتی هستم ضمنا طرح واره هایی نیزقابل توجیه ازنظر اقتصادی تدارک دیده ام که تاکنون ملزومات آن و همراهان مورد نظر را نیافته ام.انشاء الله بنا به همین اعلان عام ،دوستان پیش کسوت بنده را موردارشاد ولطف خودنمایند.الخیر وفی ماوقع به جمع حقوقی های انجمن خوش اومدین سه نفر به جمع ما اضافه شدن 10.[h=1]faranakza[/h] 11.meino 12.ramtin kheyri به امید همکاری و فعالیت روز افزون دوستان گلمون 3 لینک به دیدگاه
aidyn1368 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ با سلام ایدین هستم لیسانس حقوق قضایی از دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب و مولف چندین کتاب که متاسفانه به دلیل هزینه مالی چاپ نکردم فرستاده شده از NokiaX2DSِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده