masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ مادر عزیزم وقتی چشم به جهان گشودم. قلب کوچکم مهربانی لبخند و نگاهت را که پر از صداقت و بی ریایی بود احساس کرد. دیدم زمانی را که با لبخندم لبخند زیبائی بر چهره خسته ات نشست و دنیایت سبز شدو با گریه ام دلت لرزید و طوفانی گشت. از همان لحظه فهمیدم که تنها در کنار این نگاه پرمهر و محبت است که احساس آرامش و خوشبختی خواهم کرد. تاریخ روز مادر (تاریخ روز زن) 31 فروردین ( بیستم جمادی الثانی ) ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها و روز مادر ( روز زن ) بر تمامی مادران عزیز مبارک باد. بیستم جمادی الثانی هر سال، روزی پر از خاطره و معنویت است؛ خاطراتی شیرین از مادران مهربان،فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ این روز به یُمن ِ زاد روز بانوی نمونه اسلام، فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانویی كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است؛ تنها زنی كه پدرش معصوم ، شوهرش معصوم و خودش نیز معصوم بوده و پیامبر گرامی اسلام (ص) به او لقب " اُم ابیها " داده است،یعنی زنی كه برای پدرش همچون مادر بود. زندگی و سیره ی حضرت زهرا( س) به قدری آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده ای در جهان او را چونان قدیسه ای تحسین می كند؛ زنی كه تولدش از دامن خدیجه كبری ، همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) و در كانون نخستین خانواده اسلامی با نغمه های آسمانی و تسبیح قدسیان همراه شد و شب میلادش را عرشیان به بانگ تكبیر و تسبیح جشن گرفتند و خداوند لقب كوثر به او عطا كرد؛ زیرا وی سرچشمه ی تمام خوبی های جهان است. روز زن و روز مادر نام گرفت؛"اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد،چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام الله علیهاست؛زنی كه افتخار خاندان وحی است و چون خورشیدی بر تارك اسلام عزیز می درخشد." امروز روز مادر است! روز زن مادر! چه کلمه سهل و ممتنعی. چه کلمه مقدسی و چه مفهوم زیبایی! جالب است که زبانهای مختلف برای مفهوم مادر کلماتی در همین حدود دارند. مادر - مامان - مام - ام و... برای گفتن آن لب حالت خاصی می گیرد! اوج احساس و عاطفه! اوج دوستی و محبت. خدای من! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، اسطوره ای مقدس است در زندگی انسان. بزرگ و بلند. شاید نیمی از انسانها مادر شوند اما بازهم مادر بودن و مادری کردن مفهومی مقدس است. از لحاظ جامعه شناسی، مادر نوعی نقش اجتماعی است. نقشی که معلوم نیست اکتسابی است یا ذاتی! فرزند بودن و دختر بودن نوعی نقش اجتماعی است با کارکردها و وظایف اجتماعی خاص خود که ذاتی است و هیچ کس نقشی در آن ندارد. اما شغل هر فرد، نقش اکتسابی اوست. در این میان معلوم نیست مادر بودن نقش ذاتی است یا اکتسابی. شاید اکتسابی بودنش بچربد، اما شرایط اجتماعی و فیزیولوژیکی هر زنی را به مادر بودن و هر مردی را به پدر بودن می کشاند. نمی دانم به هرحال مادر و مادری به نظر من در حیطه تحلیل های جامعه شناختی نمی گنجد. نمی توانیم آن را تنها به عنوان یک فرد با نقشی خاص در نظر بگیریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مادر و فرزند رابطه ای متقابل و حیاتی دارند که بدون آن قوام جامعه شک برانگیز است! تجربه نیز نشان داده اقداماتی در مسیر کمونیستی کردن جوامع و دور کردن آنان از خانواده و زندگی خانوادگی، و به سر کار بردن مادران تبعات و نتایج غیر قابل باور و نامطلوبی به دنبال دارد. کیبوتص ها در اسرائیل و شوروی و... که در همین راستا آغاز به کار کردند، همگی طعم شکست را چشیدند. لذا ما نیز مانند اکثر فرهنگ های دنیا مادر را می ستاییم و او را پاس می داریم. با اینکه در تمام جهان روز دیگری به این عنوان یعنی روز مادرشناخته میشود و گرامی داشته میشود. اما ما ایرانیان و شیعیان به احترام مادری بزرگ و مقدس که البته کمتر میشاسیمش و فقط از درد سینه او مطلعیم نه افکار و عقاید و رفتارش! روز ولادت او راگرامی می داریم، روز ولادت دختر نبی اکرم و همسرعلی مرتضی، مادر حسنین و زینب کبرا، حضرت فاطمه زهرا (س) . روز مادر (روز زن) برهمه خانومهای گل و گلاب تبریک میگم. 39 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ مادر یعنی عشق ابدی و ازلی... منم این روزو به همه مادرا چه قدیم و چه جدید چه اونایی که مادر شدن چه اونایی که میخوان بشن و چه اونایی که در آینده میشن تبریک میگم امیدوارم بهترین مادر دنیا باشن لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ به سلامتي همه ي مادراااااا به دنیا آمد تا دختر کسی شود، ازدواج کرد تا همدم کسی شود، بچه دار شد تا مادر کسی شود، برای همه کسی شد اما خودش بیکس ماند...... به سلامتی همه مادرا لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ گفتم مادر! ... گفت: جانم گفتم درد دارم! ... گفت: بجانم گفتم خسته ام! ... گفت: پریشانم گفتم گرسنه ام! ... گفت : بخور از سهمِنانم گفتم کجا بخوابم! ... گفت: روی چشمانم ... اما یک بار نگفتم: مادر من خوبم شادم...! همیشه از درد گفتم و از رنج.....! ... مادر دوستت دارم ... _-_-_-_-_-_-_-_-_- صدای تلفن , پسری را از خواب بیدار کرد پشت خط مادرش بود . پسر با عصبانیت گفت: چرا این وقت شب مرا از خواب بیدار کردی؟ مادر گفت :25 سال قبل در همین موقع شب تو مرا از خواب بیدار کردی ، فقط خواستم بگویم تولدت مبارک. پسر از اینکه دل مادرش را شکسته بود تا صبح خوابش نبرد , صبح سراغ مادرش رفت . وقتی داخل خانه شد مادرش را پشت میز تلفن با شمع نیمه سوخته یافت ولی مادر دیگر در این دنیا نبود . " دوستت دارم مادر عزیزم " لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ تنها یک چیز را به خاطر داشته باش که هنوز هیچ مردی پیدا نشده که بخواهد در ایران جایِ یک زن باشد لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ گفتم مادر! ... گفت: جانمگفتم درد دارم! ... گفت: بجانم گفتم خسته ام! ... گفت: پریشانم گفتم گرسنه ام! ... گفت : بخور از سهمِنانم گفتم کجا بخوابم! ... گفت: روی چشمانم ... اما یک بار نگفتم: مادر من خوبم شادم...! همیشه از درد گفتم و از رنج.....! ... مادر دوستت دارم ... _-_-_-_-_-_-_-_-_- صدای تلفن , پسری را از خواب بیدار کرد پشت خط مادرش بود . پسر با عصبانیت گفت: چرا این وقت شب مرا از خواب بیدار کردی؟ مادر گفت :25 سال قبل در همین موقع شب تو مرا از خواب بیدار کردی ، فقط خواستم بگویم تولدت مبارک. پسر از اینکه دل مادرش را شکسته بود تا صبح خوابش نبرد , صبح سراغ مادرش رفت . وقتی داخل خانه شد مادرش را پشت میز تلفن با شمع نیمه سوخته یافت ولی مادر دیگر در این دنیا نبود . " دوستت دارم مادر عزیزم " اشكم و درآوردي لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ روز مادر به همه مادران عزیز تبریک میگم لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ روز مهربانی..به همه ی مهربانان مبارک... هستند کسانی که از دیدن مهربانانشون محروم هستن... غم داره...این این روز برای اون ها غم داره..ولی..به یاد خاطره هاشون..با یک گل بر سر آرامگاه ابدیشون..می تونه بهترین هدیه عمرشون باشه... خدا مهربانانمون رو برامون حفظ کنه و اونها که کنارمون نیستم..غرق آرامش باشن... لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ این روز عزیز رو به همه مادران مهربون و دلسوز تبریکـــــــــ میگم... :icon_gol: لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ فرشته ی زمینی ... مادر... روزت مبارک لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ تولد حضرت فاطمه (س) وروز مادر بر تمام زنان ایران زمین :icon_gol::icon_gol:مبارک باد:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ تقدیم به مادرم.. مادری صبور.. مادری مهربان.... مادری که هرشب در کنار جسم خسته ام نشست.. تا صبح تا من چشمانم را باز کنم.. و لبخند به لبانش باز شود.. مادری که ناراحتش کردم ولی با مهربانی جوابم را داد... مادرم روزت مبارک... نمیدانم چگونه از مادرم تشکر کنم. که مرا دراغوش پرمهرش گرفت.. تا غمی در درونم رخنه نکند... من خوب بلد نیستم تشکر کنم و دوست داشتنم را به مادرم ابراز کنم... ولی او فهمید که در دلمن از چشمانم متوجه شد که چه میخوام بگویم. وفقط دستانم را گرفت.. و گفت خوب باش.. خوب بودن تو.. برای من دلگرمیست و بزرگترین هدیه است... مادرم روزت مبارک.. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ من زن خلق شدم.... نه برای در حسرت یک بوسه ماندن برای خلق بوسه ای از جنس ارامش من زن نشده ام که همخواب ادمهای بیخواب شوم زن شده ام که برای خواب کسی رویا شوم من زن نشده ام حسرت اغوشی عاشقانه را داشته باشم زن شده ام تا اغوشی در تنهایی عشقم باشم "تقدیم به همه ی بانوان عزیز" ....................................................................... مادر نگاه خسته و تاریکت با من هزارگونه سخن دارد با صد زبان به گوش دلم گوید رنجی که خاطر تو ز من دارد " اینم تقدیم به مامان خودم که دلم واسش یه ریزه شده لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ مادرها شبیه نخ تسبیح می مانند . . . به نسبت دانه ها کمتر خود نمایی میکنند اما . . . اگر نباشند هیچ دانه ای کنار هم نمی ماند!!!! خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود.......... .روز زن مبارک:icon_gol: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ هم روز مادرم خراب شد هم روز من دست برو بچ نواندیشان درد نکنه.:-( لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ فرشته ی زمینی روزت مبارکـــــــــتبریک به همه ی مادرای دوست داشتنی و مهربون... تبریک ویژه به مامان خودم قربونش برم که دیروز تولدشم بود ! دیشب یه تیر دو نشونش کردیم!!! لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بچه که بودم دلم به گرفتن گوشه چادر مادرم و رفتن به بیرون خوش بود اکنون بزرگ شده ام مادرم را می خواهم , نه برای گرفتن گوشه چادرش می خواهمش که با گوشه چادرش اشکهایم را پاک کنم. نه اینکه دلم خوش شود که می دانم نمی شود ! شاید آرام بگیرد با بوی خوش چادر مادرم :hapydancsmil: فرشته ی مهربونی روزت مبارک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده