ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلوممممممممم مستر خوبی چه خبرا این اراجیف چیه بالا بافتی مگه مردم کم مشکل دارن غم نامه براشون نوشتی هان مگه قرار نشد بهشون روحیه بدی هان مثله اینکه حالتو گرفتن نه؟ سلام داداش ممنون خوب دلتنگی بود دیگه راستی مگه نگفتم کسی نقل قول نگیره هان آره بدجور گرفته بودن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام داداش ممنون خوب دلتنگی بود دیگه راستی مگه نگفتم کسی نقل قول نگیره هان آره بدجور گرفته بودن حقته مستر یه زره برا خونواده ات وقت بزتر همیشه کار کار کار و نت خوب حق داره 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ حقته مستر یه زره برا خونواده ات وقت بزتر همیشه کار کار کار و نت خوب حق داره باشه ممنون اومدی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ امروز یه بچه ای رو دیدم پاهاش مشکل داشت 4-5 ساله ایییییییییییییی خدا دلم آتیش گرفت ............ بدترین لحظه امروزم بود - شکلک نبود - برا این خدا همه مریضارو شفا بده مخصوصا بچه های ناز و فرشته رو...آمین 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ بعضی موقع ها حالم از یکنواختی بهم میخوره کاش بشه رفت برای همیشه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ امروز سه روزه با عروسم صحبت نکردم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ شهر از بالا زیباست ؛ و آدم ها از دور جذاب ... فاصله مناسب رو حفظ کنیم تا دوست داشتنی بمونیم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ بهش گفتم دیگه نمی خوامت ! خندید و رفت ! تازه فهمیدم شوخی من حرف دلش بود . . . 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ کاش می شد دنیا را تا کرد و گوشه ای گذاشت ، مثل جانماز مادر ! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ دلم از خودم پره بعضی موقعها میگم چرا دلم با من همراه نیست نمیدونم شاید من همراه خوبی برای دلم نیستم شاید 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ به تو ترجیح می دهم کم رنگ است ولی دورنگ نیست می دانم مدتهاست که ارزان شده ام چانه می زنم تا به مفت نفروشی ام… اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده!!! علم بهتر است یا ثروت ؟ باور کن هیچکدام ! فقط ذره ای معرفت بیستون تو سرت بخوره تو همین یک وجب دیوار فاصله را بردار…من باورت می کنم! داور قلبم سوت نداره راحت باش ، خطا کن جای خالیت پر نمیشود دیگر؛حتی…با خودت! مهربانیم را چنان گریاندند که بوی نا گرفت . . نامهربان شدم … گذشت آنوقت هایی که مردم همدیگر را دور میزدند ،حالا از روی هم رد می شوند. بازی با رنگها بسیار زیبا و آرامش بخش است ،، به شرطی که از آن برای رنگ کردن همدیگر استفاده نکنیم از درد های کوچک است که آدم می نالد وقتی ضربه سهمگین باشد ، لال می شوی…. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ارزش بعضیا اندازه اشکه که از چشمات بیفتن نه اندازه نبض که اگه نباشی نباشن … به هر کس محبت میکنم جانم فدا نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی ؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی آن هنگام زیباست که آدمی بداند فکری به خاطرش در هیاهوست هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند! وای به روزی که خاکمان کنند!!!! این دو کار بر نیاید از هیچ فرد مردی ز نامرد و نامردی ز مرد کاش بودی تا من نیز چیزی برای از دست دادن داشتم… خسته ام از لبخند اجباری / خسته از حرفهای تکراری خسته ام از آدمهای تکراری / خسته از محبت های خالی پیش هر تیغی سپر باید گرفت / پیش تیغ دوست سر باید گرفت جانب خود را مبین گر عاشقی / جانب دوست در نظر باید گرفت روز وصل دوستداران یاد باد / یاد باد آن روزگاران یاد باد گرچه یاران فارغند از یاد من / از من ایشان را هزاران یاد باد. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تنها گرگها نیستند که لباس میش می پوشند گاهی پرستوها هم لباس مرغ عشق برتن می کنند.. عاشق که شدی کوچ میکنند خیلی از یخ کردن های ما از سرما نیست…..لحن بعضی ها زمستونیه…… در عجبم چطور هنوز ستون فقراتت سالم است وقتی با این انهدام سخت از چشمانم افتادی ! خواهش میکنم : بی حوصلگی هایم را ببخش ، بداخلاقی هایم را فراموش کن ، بی اعتنایی هایم را جدی نگیر ، در عوض من هم تورا می بخشم که مسبب همه ی اینهایی 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ حالیا با ما دمی باش و دلت را باز کن سوز هایت را به آهنگ طبیعت ساز کن راه های پیش رویت گرهمه بن بست شد راه بی پایان عشق و عاشقی آغاز کن آسمان در اوج خود یکرنگ و پاک و روشن است از زمین دل کَن بسوی آسمان پرواز کن گر خدا را در شلوغی زمین گم کرده ای شکر ایزد در بلندای زمین ابراز کن سنگ ها و صخره ها سنگ صبور و مرهمند دردها ناگفته گر داری بیا آواز کن ناله می خیزد ز کبک اینجا "بهاری" شعر خوان ! سوز اگر داری بیا هم نغمه با تاراز کن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آمدم جانم به قربانت ولی دیر آمدمموقع رفتن جوان بودم کنون پیر آمدم نوشدارویم که بعد از مرگ سهرابم ولی من گرفتار قضا بودم به تقدیر آمدم شکل دیوار خمی در حال افتادن شدم در هوای تکیه گاه و فکر پادیر آمدم بنده ای آزاد بودم تا که عشق از راه رسید دست ها را بسته اند و پا به زنجیر آمدم لشگری برگشته از یک جنگ را مانم ولی از برای جنگ دیگر بهرتسخیر آمدم ساده بودن در جوانی گر تباهم کرد لیک باز هم من نی برای مکر و تزویر آمدم شاعر شوریده ام بس شور شیرین داشتم خواب دیدم همچو فرهاد و به تعبیر آمدم سینه ام صدها کلام و درد و دل ننوشته داشت بعد عمری با سرود و شعر و تحریر آمدم واژه ها بهر سرودن با "بهاری" لج شدند شعر بی وزنم که با یک ذهن درگیر آمدم................ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ فصل درد انگیز تابستان! مرنجان شاد را! کم ستم کن،نیک باش،بس کن تو این بیداد را آفتاب از آتشت چندی به ما رو افکنی؟ بار دیگر آسمان سر کن تو ابر و باد را برگ ها از شاخه ها آخر جدا باید شوید! پاس داریدش خزان، این فصل فرخزاد را هر چه خواهی کن توای شهریور آتش پرست انتظار مهر آسان کرده این مرداد را ای "بهاری" کز تو من نیکی ندیدم در جهان عاقبت مجبور کردی سر کنم فریاد را 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ افا جان این تاپیکو اگه امکانش هست انتقالش بدین تالار ادبیات ممنون 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۳ مثل اینکه امکانش نیست خوب باشه بمونه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ اصلا حس نوشتنم نمی یاد این روزا فکر کنم قلبم یه چیزیش هست باید ببرمش قلب واش همون کارواش فکر کنم غبار گرفته .... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ شاید روزی باشه که من دیگه نباشه و ردپاش در خیل ردپاهای دیگرون باقی نمونه ولی یه خاطره خوب میخوام باشه برای هرنفر تک به تک پس این قبل عیدی هرچی بدی دیدید حلالم کنین دوستان 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ می خواهم رازی را برایتان بگویم. راه میان بر برای رسیدن به هر چیزی که در زندگی ات می خواهی این است که همین حالا شاد باشی و خوشی را احساس کنی! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده