ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها می خوام اینجا رو خلوت کنم بنویسم عکس بزارم فکر کنم و ...................... لطفا پست نزنید اینجا خلوت باشه دوست داشتید بیایین و ببینین ................. 16 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ لامصب از سگ وفادارتره این تنهایی:icon_razz: تنهاش که می ذاری میری تو جمع کلی میگی می خندی بعد که از همه جدا شدی از کنج تاریکی میاد بیرون. وا میسه بغل دستت و دست گرمشو می ذاره رو شونت بر می گرده میگه خوبی رفیق؟! بازو خودتی و خودت:icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ هر وقت دلت گرفت، لبخند بزن!... به یاد کسی که ؛ برای " لبخندش"، بارها دلت گرفت . . . 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ امروز دلم برا صنعت خیلی سوخت چه بیچاره چه تنها چه بی پول چه بی حامی ............. جه مظلومه این صنعت .................. پولی که تصویب میشه کجا میره میگن 3000 میلییارد برا صنعت در نظر گرفتیم تو جیب کی خدا داند 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروزهوا خوبه خونه خوبه کار خوبه سازم کوکه الهی سازتون کوک و دلتون شاد 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گاهی اونقدر خسته میشویم که خستگیمون در نمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام “درد” میشه 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز یه قالب داشتم یه هفته بود پدرمو درآورده امروز جواب داد بسیار خوش به حالم شد آخیش 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ شبانگاهان تا حریم فلک چون زبانه کشد سوز آوازم شرر ریزد بیگمان به دل ساکنان فلک سوز اوازم ........... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ روزی در یک دانشگاه دانشجویی به استاد خود گفت: اگر شما خدا را به من نشان دهیدعبادتش می کنم. من تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمی کنم. استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت:آیا مرا می بینی؟ دانشجو پاسخ داد:خیر استاد،چگونه وقتی پشت به شما هستم شما را ببینم؟ استاد کنار او رفت،نگاهی به او کرد و گفت: تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ یه سوال همه دختران خوبند،پس زنان بد از کجا می آیند؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ این را بدان، آدمیان تنها تا زمانی همراهیت می کنند و برایت ارزش قائلند که تو در اوج باشی،از هر لحاظ،آن هنگام که تو در نقش یک انسان یاری دهنده و برتر نباشی بلکه بر حسب جبر روزگار به طور موقت در نقش یک شخص محتاج به توجه،همیاری و همدردی ظاهر شوی خواهی دید که چگونه تو را در زیر نگاه های سرد و سنگین شان له می کنند و به سادگی از تو می گذرند، بدون هیچ رحمی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ اما من اینگونه نخواهم بود می دانم تو نیز اینچنین نخواهی بود من گروه خونی تورا میدانم و میدانم که رنگین ترین خون و گرمترین خون در رگهای تو جاریست 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ بی آنکه ترا بشناسمت /میشناختمت بی آنکه دیده باشمت / دیده بودمت 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ حکایت رفاقت من با تو ، حکایت "قهوه" ایست ، که امروز به یاد تو ..... تلخِ تلخ نوشیدم ! که با هر جرعه ، بسیار اندیشیدم...،که این طعم را دوست دارم یا نه ؟! و آنقدر گیر کردم بین دوست داشتن و نداشتن ، که انتظار تمام شدنش را نداشتم ! و تمام که شد ، فهمیدم باز هم قهوه می خواهم ! حتی ، تلخِ تلخ ! شبیه "باز هم " ماندنِ من ، با توی تلخِ بی معرفتِ بی معرفت ... 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ من خوبم ....من آرامم......من قول داده ام فقط کمی تو را کم اورده ام یادت هست؟ میگفتم در سرودن تو ناتوانم؟ واژه کم می اورم برای گفتن دوستت دارمها؟ حالا تـــمــــــــام واژه ها در گلویم صف کشیده اند با این همه واژه چه کنم؟ تکلیف اینهمه حرف نگفته چه می شود؟ باید حرفهایم را مچاله کنم و بر گرده باد بیاندازم باید خوب باشم من خوبم ....من آرامم......من قول داده ام فقط کمی بی حوصله ام.... آسمان روی سرم سنگینی میکند روزهایم کش امده هر چه خودم را به کوچه بی خیالی میزنم باز سر از کوچه دلتنگی در میاورم روزها تمام ابرهای اندوه در چشمان منند ولی نمی بارند چون من خوبم ....من آرامم......من قول داده ام تمام خنده هایم را نذر کرده ام که گریه ام نگیرد اما شبها.. کاش لا اقل میشد فقط شب بخیر شبها را بگویی تا بخوابم لالایی ها پیشکش من خوبم ....من آرامم......من قول داده ام فقط نمیدانم چرا هی آه میکشم آه و آه و بازم آه خسته شدم از این همه آه شبها تمام آه ها در سینه منند ان قدر سوزناک هستند که می توانم با این همه آه دنیا را خاکستر کنم اما حیف که قول داده ام من خوبم ....من آرامم...... فقط کمی دلواپسم کاش قول گرفته بودم از تو برای کسی از ته دل نخندی می ترسم مثل من عاشق شود حال و روزش شود این... تو که نمی مانی برایش آنوقت مثل من باید آرام باشد .....خوب باشد..... قول داده باشد بیچاره.. نترس باز شروع نمیکنم اصلا تمام نشده که بخواهم شروع کنم همین دلم برایت تنگ شده را هم به تو نمی گویم تو راحت باش من خوبم ....من آرامم......آخر من قول داده ام که آرام باشم! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ امان از این بوی تابستان و آسمان صاف ، که آدم نه خودش میداند دردش چیست و نه هیچکس دیگری ............... فقط میدانی که هر چه هواگرمتر میشود , دلت آغوش ِسردتری می خواهد...!شایدم نمی خواهد اما پاییز فقط میدانی هرچه که هوا سردتر میشود دلت آغوش گرمتری میخواهد پاییز 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ دیشب را تا صبح بدنبالت گشتم لابه لای تمام خاطرات گذشته... تمام خوبهایم را ورق زدم... لحظه به لحظه اش را... رد پایت همه جا جاریست... اما... دوباره تکرار داستان همیشگی نبود تو و انتظار من...!!! امروز را هم دوباره دنبالت می گردم......مثل همه روزهای نبودت!!! امروز هم سراغت را از تمام برگ ها می گیرم...! شاید برگی را از قلم انداخته باشم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ دلم برای کسی تنگ است که گمان میکردم : می آید ..... می ماند .... و به تنهائیم پایان میدهد آمد ..... رفت ...... و به زندگی ام پایان داد ... !! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ مگر که تو آغوش بُگشایی ! وگرنه این جهان تنگ تر از آن است که تمام ِ حجم ِ اندوهم را در خود جای دهد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلوممممممممم مستر خوبی چه خبرا این اراجیف چیه بالا بافتی مگه مردم کم مشکل دارن غم نامه براشون نوشتی هان مگه قرار نشد بهشون روحیه بدی هان مثله اینکه حالتو گرفتن نه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده