رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

توضیح اول از منبع همگام سنجش:

 

دوره كارشناسي ارشد مطالعات ايران به بازنگري و تعمق در پيشينه تاريخي معماري، شهر و شهرنشيني ايران و بسط و تعميق دانش موجود در اين زمينه مي‌پردازد. بديهي است در توضيح و تبيين مشخصات معماري و شهر به عنوان فضاي زيست ايراني در دوره‌هاي مختلف علاوه بر پرداخت به سكونتگاه‌ها و بناها، به شئونات ديگر زندگي انسان همانند فرهنگ، هنر، تاريخ و... پرداخته مي‌شود.

 

هدف از برگزاري دوره كارشناسي ارشد مطالعات معماري ايران تربيت پژوهشگر تاريخ معماري، بسط و گسترش دانش در زمينه تاريخ پرافتخار معماري ايران است.

 

فارغ‌التحصيلان اين دوره مي‌توانند به عنوان پژوهشگر تاريخ معماري و شهرسازي ايران در مراكز پژوهشي مرتبط اعم از دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي، سازمان ميراث فرهنگي، گروه‌هاي باستان‌شناسي اشتغال داشته باشند يا به عنوان مدرس تاريخ معماري و شهرسازي در دانشگاه‌ها به امر تدريس بپردازند و يا به عنوان مشاور در گروه‌هاي علمي، طراحي معماري و شهرسازي به كار اشتغال ورزند.

 

 

همگام سنجش

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

توضیح دوم از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

 

 

كارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران

 

دورۀ كارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران به بازنگری و تعمق در پیشینه تاریخی معماری و شهر و شهرنشینی ایران و بسط و تعمیق دانش موجود در این زمینه می‌پردازد.

 

توضیح و تبیین مشخصات معماری و شهر به عنوان فضای زیست ایرانی در دوره‌های مختلف علاوه بر پرداختن به سكونتگاه‌ها و بناها به شئون دیگر زندگی انسان پرداخته می‌شود. هدف این دوره تربیت متخصص به عنوان پژوهشگر تاریخ معماری و بسط و گسترش دانش در زمینۀ تاریخ معماری ایران است.

 

با توجه به اهمیت این دوره، برنامۀ درسی آن با تشکیل گروهی مجرب به مدت بیش از دو سال ریخته شد.

 

دورۀ كارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران در سال 1384 با پنج دانشجو كار خود را آغاز كرد و از آن زمان در هر سال ۱۰ دانشجو گرفته است.

 

با گذشت چند سال از عمر دوره و عرضۀ درس‌ها، گروه در کلیت دوره و درس‌ها بازنگری کرده و همواره در پی تقویت دوره و تطبیق آن با اوضاع موجود بوده است. با قوام گرفتن دورۀ كارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران، گروه در پی تأسیس دوره‌های تازه‌ای برآمده است.

 

 

درس های دوره ی کارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران

 

درس های پیش نیاز

 

زبان تخصصی

روش تحقیق در معماری

کارگاه نگارش

تاریخ فرهنگی-اجتماعی ایران

آشنایی با هنرهای ایرانیی

 

 

درس های اصلی و اختصاصی

 

روش شناسی تاریخ نگاری معماری

نقد آثار تاریخ معماری

پژوهش در تاریخ معماری ایران1 - دوره پیش از تاریخ

پژوهش در تاریخ معماری ایران2-دوره تاریخی

پژوهش در تاریخ معماری ایران3-دوره اسلامی

تاریخ تطبیقی معماری در جهان اسلام

رساله نهایی

 

 

درس های اختیاری

 

تاریخ شهر در ایران

آشنایی با مبانی باستان شناسی

آشنایی با سازه و مصالح سنتی

آشنایی با متون تاریخی و کتیبه ها

مروری بر نظریه های معماری

باغ ایرانی و تاریخ آن

تاریخ معماری شرق

مروری بر نظریه های مرمت

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

توضیح سوم از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

 

کارشناسی ارشد مطالعات معماری ایران

 

معرفی رشته :

 

این رشته به بازنگری و تعمق در پیشینه تاریخی معماری و شهر و شهر نشینی ایران و بسط و گسترش دانش موجود در این زمینه می پردازد. از آنجا که بررسی " فضای زیست ایرانی " محدود به سکونتگاهها و بناها نیست، لذا سایر شئونات زندگی انسان نظیر اعتقادات، فرهنگ و هنر و تاریخ و علوم مختلف نیز در این رشته مورد بررسی قرار می گیرد.در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور ارشد و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته مطالعات معماری ایران، معرفی سایر رشته های ارشد و دکترای معماری (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار این رشته ارایه می شود.

 

برنامه درسی (سرفصل) مطالعات معماری ایران و تعداد واحدها :

 

تعداد کل واحدها : 32 واحد

دروس اصلی و تخصصی : 18 واحد

دروس اختیاری : 8 واحد

پایان نامه : 6 واحد

l4db9zdoxveq2cwi0h44.jpg

 

kwyo7p77xzgwsacnb30h.jpg

 

hbznxzbshkepbwgcke.jpg

نام و تعداد دانشگاه ها تا تاریخ نشر این مطلب در سایت مسیر ایرانی است.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...