Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ درود خب دیدم اینجا همه عکسهایی که خودشون گرفتن رو میذارن و فقط جای شیخ الشیوخ که خودم باشم خالیه دوستان تمامی عکس های که میذارم عکاسش خودم هستم و میخوام تو پست اول عکسی رو بذارم که خیلی دوسش دارم عکس: طبیعت زیبای اورامانات پاوه پ.ن: دوستان عزیز اگه سوالی در مورد عکسها داشتید میتونید بهم پیام خصوصی بدید. همچینین میتونید واسه پیگیری عکسهای بعدی از اشتراک تاپیک استفاده کنید. 34 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ جناب شیخ الشیوخ عکسی دیده نمیشه 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ کوهنوردی و چای آتشی:gnugghender: زمستان 92 30 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ تک درخت ون - طبیعت اورامانات پاوه پاییز91 بعد از خدمت سربازی 29 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چیدن انار - باغ خودمون - پاییز91 29 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ریشاو- کوردستانی باشور ریشاو - کردستان جنوبی (کردستان عراق) 26 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرز ایران و عراق 24 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ انقدر عكس كوه نزار من نميتونم احساساتم رو كنترل كنم ! الان دوستم دارم اونجا باشم عين بز اين كوه ها رو بالا و پايين كنم حالا اينا رو ولش كن كي بيايم باغتون انار بخوريم ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ انقدر عكس كوه نزار من نميتونم احساساتم رو كنترل كنم ! الان دوستم دارم اونجا باشم عين بز اين كوه ها رو بالا و پايين كنم حالا اينا رو ولش كن كي بيايم باغتون انار بخوريم ؟؟؟ هر وقت بخوای در خدمتم باغ خودته 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ سلام جناب شیخ الشیوخ بسی خوشحالیم که تعداد علاقمندان به عکاسی و هنرمنداان رو به فزونی است:hapydancsmil: عکسهای زیبایی بودن اما چندتا پیشنهاد دارم ،حجم عکساتون رو 600*800تو فتوشاپ انتخاب کنید که عکسها براحتی لود بشن در مورد کادر دور عکسها اگر همه رو یکنواخت بزارید زیباتر بشه ... اگر تو پست هایی که عکس میزارید چون همش پستهای خودتونه و پشت سر هم ،اگر امضاتون رو حذف کنید از تکرار اضافی جلوگیری میشه و دیگه عالیه موفق باشید 11 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ ببینم احیانان تو بهشت زندگی نمیکنی؟ من رو ول کنی چنین جایی 9 روز عکاسی میکنم دیده شده که میگما لذت بردم واقعا زیبا بود 12 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ (...) :icon_razz: این بدآموزی داره. همه عکسا فوق العاده بود جز این 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ :icon_razz:این بدآموزی داره. همه عکسا فوق العاده بود جز این fh kzvj,k l,htrl با نظرتون موافقم ممنون سر زدید 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده