ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ بیلام منیم از کرمزی گول کوروموش بیر چیچک بولدوم معزیز یا باریش حاکیم بی محمت سودامی داغلارا یازاریم ............... تاحالا باهاشون گریه کردین موقع گوش دادن به اهنگهاشون 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا با هیچ آهنگی گریه ام نمیگیره 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا با هیچ آهنگی گریه ام نمیگیره تو دلت غصه نداری واسه همین دلت بی غصه دخملم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ تو دلت غصه نداری واسه همین دلت بی غصه دخملم هر کی واس خودش غصه داره فقط مُرده ها غصه ندارن 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ بلالیم ماهسون-هایدی سویله تاتلیس با چندتا آهنگ قدیمیه امراه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ بلالیم ماهسون-هایدی سویله تاتلیسبا چندتا آهنگ قدیمیه امراه عالی رشتی ا میگن (ویینا- کاربر رشتی) این دله سمبیجار گل که نی ترجمه این دله گل سمبیجار نیست که نچسبه اهنگها هم برا خودشون خاطره دارن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ واللا من که از این آهنگاتون سر در نیووردم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ واللا من که از این آهنگاتون سر در نیووردم علی من اونا رو گذاشتم برا اذریا شما از معین و ابی و و هایده و از اینا خاطره نداری داداش؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ علی من اونا رو گذاشتم برا اذریا شما از معین و ابی و و هایده و از اینا خاطره نداری داداش؟ نه بابا کی وقت میکنه آهنگ گوش بدهههه:icon_pf (34): شجریانو ولی گوش میدم مخصوصا همایون 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ نه بابا کی وقت میکنه آهنگ گوش بدهههه:icon_pf (34): شجریانو ولی گوش میدم مخصوصا همایون منظرت همای بود نه افرین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ منظرت همای بود نه افرین نخیر منظورم همایون شجریان بود آهنگ پروفم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده