*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیست و چهارم از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم از اونجایی که در نظر سنجی موردِ نظر ، موضوع ستون و معماری و محوطه به یک اندازه رای آوردن ، با توجه به ترتیب قرار گیری ، موضوع این دفه ستون هست تا دو هفته دیگه فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 2/4 برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده، شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 15 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اگه عکس خوبه پیدا کردم میشرکتم 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یادم بمونه حتما شرکت میکنم 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اگه عکس خوبه پیدا کردم میشرکتم یادم بمونه حتما شرکت میکنم تلاشتونو کنین 9 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ حتما .. شک نکن.... :wavesmile: 6 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ انشالله اگر وقت بود دنبال عکس مربوطه بگردم مزاحم میشم فعلا همین 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ یک و یک و یـــــــــــــــــــک 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ خوابتون برد؟ چرا عکس نمیفرستین 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی شد پس مسابقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چی شد پس مسابقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ها همکاری ندارن تاپیک بسته میشه تا تاپیک مسابقه زده بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده